Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 592, 593, 594 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maraba

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 8:22 pm    Předmět: Citovat

Já vás chci pozdravit a popřát krásné jarní dny,DRŽTE SE

[/url]
oučat 1operace Plzeň/oprava Iscare
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 8:30 pm    Předmět: Citovat

Věruško a Bobulko pro dnešek se s vámi loučím protože ty grindy z toho monitoru dnes jen tak nedostanu Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 8:42 pm    Předmět: Citovat

Romankoooo Laughing Laughing Laughing

bobulll jsem mrtvá už teď z Tebe a z Tvých šetřivých ledvin také Laughing Laughing Laughing

Tohle až si přečte někdo, kdo neví vo co go, tak to zas bude, že se napadáme atd... potěš koště teda Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing no ale co, aspoň zvednema návštěvnost, když už nic jiného Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mona

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 11:53 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát.
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 5:46 am    Předmět: Citovat

Dobré a možná i slunečné ranko všem Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 6:43 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko kurníčku

Monooo tak to je super, že jim to stále tak skvěle hraje a zpívá !! Wink

A co jsme provedly?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ráno auto opět v pohodě chytlo, dopoledne ho napíchnou na diagnostiku, tak uvidíme, kde je nemocné Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:20 am    Předmět: Citovat

Dobre rano, devcatka a chlapci Smile

Pisu z prace, praci mam hotovou, tak budu dnes jen zvedat telefony a odpovidat na mejly Smile Vypada to, ze bude dnes hezky, tak to je fajneee Smile Rano porad zima, ale kytky to zatim statecne zvladaji Razz
Pred nami volny vikend a ten muj ptacek ma taky prvni volny vikend v nove praci Laughing

Verco, kdyz auto polejes benzinem a skrtnes, tak ti chytne vzdycky, tak nevim, co resis - vem si tuto dobrou radu a ohodnot ji nad zlato Laughing

Cislovky, castice, spojky atd. jste prdle Smile A vubec, je uz cislo 5? Protoze to zije! Smile
Pastu na zuby jsem kdysi pivala take, dnes uz jen Verca, ja jen z donuceni, kdyz je na vyber pak uz jen neco horsiho, obecne cokoli jineho nez pivo nebo vino nepiju, blemc, blemc, jo ale takove Baileys - teda ty levnejsi varianty Laughing Razz to je mnam kaloricka BUMBA!

Romco K., takze doplneni krasne funguje? Urcite si to od pana doktora necham udelat Embarassed Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kachna

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:26 am    Předmět: Citovat

Bobulko gratuluji k termínku, no konečně jsi se dočkala, neboj uvidíš,že to zvládneš Verca Ti naordinuje Pepanovou dietku a to posvištíš jak drak Wink
Verco ty jsi teda automechanička Laughing
Jinak Vám musím napsat jak mě včera vytočily všichni cyklisti světa, jedu si to kolem půl třetí hezky domu na každém patníku policajt, tak si říkám co se děje a jela jsem trapně 90-sátou v místech,kde standardně jezdím 120 a více, a najednou proti mě několik policajtů na motorkách, prej zajeďte kraji a stůjte, tak zastavím a čučim co bude, najednou v dálce spousta aut a to i pro ti mě, jedno u mě zastaví a říká jeď pomalu dále,ale jeďte více ke kraji, tak jsem zeptala jestli myslí, že chci spadnout do škarpy, tak čuměl, no tak jedu, další policajti a stůjte zase více ke kraji a žádný už tam nebyl Twisted Evil najednou koukám zase auta pak snad 100 cyklistů a jen jsem si představila co s nima udělám jestli mě škrábnou pak zase mraky aut a nakonec zase orgáni. Tak jedu dál, pak mi vhopsá do cesty jedna blond policajtka Sad asi zapomněla, že než vlezeš do vozovky máš se rozhlídnou, a pak už nic, ale nasr. jsem teda byla, jela jsem snad kolem 30-ti poldů a nikdo na mě nemávl,aby mě upozornil co se žene, zajela bych mimo hlavní a nemotala se tam jak nudle v bandě. Večer jsem se dozvěděla, že byl snad závod míru či co Sad

Naposledy upravil Kachna dne pá květen 06, 2011 7:37 am, celkově upraveno 2 krát.
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:28 am    Předmět: Citovat

Qwys čauky funguje a co víc včera do mě nastříkal 1ml a porce se snížily o 40g no paráda co ti mám povídat. Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
qwys

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:42 am    Předmět: Citovat

Romco, tak to je super, ze jste si tak uzili Laughing Me to ceka za mesic, jsem zvedava, pry se podiva, jestli tam vubec neco mam Laughing Buhvi, do ktere dirky to totiz strikl predesly doktor, palilo to a to asi nemelo Embarassed Shocked Laughing
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:46 am    Předmět: Citovat

Qwys a to jdeš ke Svobodovi nebo kam? Vždyt v Iscaru nemají RTG nebo už jo?

qwys

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 7:53 am    Předmět: Citovat

Romco, jo jdu tam, nevim, jak to bude, jsem sama zvedava, jak to chteji udelat, jak pokrocili Laughing
bobule

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno všem ...

Káčo
děkuju ... jen se bojím, že se do pepana tak nezamiluju jak věruša ... sýry jím jen z donucení ... já raděj masisko Embarassed Laughing Laughing Laughing
A k těm cyklistům ... kdybych tama jela já byla by jich jen polovička ... zbytek by škrabali ze silnice .... mám blbej odhad, takže jestli krajnice nebo cyklista .... prostě jedu.... Rolling Eyes Laughing Laughing

qwys
hele já to říkala věruši hned, že je to rukama a né autem Laughing Laughing Laughing

mono
ty naše depešačko na podpatcích Laughing Laughing Laughing

Romanko
ahoooj doufám, že máš uklizenej monitor ... já se s tou můrou od včera nebavím ... sice vypadám jak prase před porážkou, ale na koryta tady ještě nedošlo páč ostatní členové mé rodiny mají standartní postavy tudíž by se jim z těch koryt špatně jedlo Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:38 am    Předmět: Citovat

Bobulko naprosto uklizeno a čisto. Já jí ty korýtka nevěřim nebůůůj Laughing Co se týká těch pepanů divila by si se já to taky nemusela ale v těch malých porcičkách uvidíš jaká je to dobrota. Myslím že jsem u Věrky viděla pepana jogurového a já raději smetanového Laughing Laughing no uvidíš. Kdyžtak místo pepana budeš obkládat křehké plátky slaninkou Laughing Laughing Laughing

bobule

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:53 am    Předmět: Citovat

http://zdravi.centrum.cz/zivotni-styl/2011/5/6/clanky/proc-nemuzeme-zhubnout/

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 592, 593, 594 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: