Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 556, 557, 558 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mona79
|
Zaslal: st květen 04, 2011 8:09 pm Předmět: .. |
|
|
Ahojte holky moje.
Předně všem gratuluju k úbytkům. Jste šikulky.
Já hlásím a upisuju -5kg.
Měla jsem v plánu, jak se rozepíšu, ale jsem strašně utahaná- pořád se něco děje.
Hlavně měli drobci neštovice, tak to byla fakt hrůza. Jak pro ně, tak pro mě navíc- krom starostí o ně i ta izolace, /aby jsme někoho nenakazili./ Karanténa trvala měsíc.
Chtěla bych poprosit holky co mají soukromá hesla rajčeti, jestli by mi je poslali. Hlavně které " znám"- bobule, verča, renny, sibyla, jane-jane, mickaPT. Ale ráda vás zkouknu všechny
Některé máte nové hesla, jiné jsem ztratila. No na Sibylu jsem fakt natěšená- Byla jsi hezká i předtím, no bez tolika kilech musíš být kusenac
Říkala jsem si, abych nebyla tak anonymní- na rajče nechci. tak se klidně taky blejsknu. Bych to poslala mailem.Jen mi ho musíte napsat
Holky loučím se, zívu jak...
Omlouvám se za případné hrubky, těším se na rajče- a předem díky všem. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:42 am Předmět: |
|
|
Holky já nechci váhu jako verca páč sem větší. Proto mě stačí 70kg Beru to po staru výška - 100= ideální váha. A to je u mě právě těch 70. Tak snad se mi povede do roka a do dne od operace k té vysněné váze dostat  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:08 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
tak hlasim prvni 4 kg dole. Nyní váha ukazuje 148,5. Při nástupu do nemocnice jsme měl 152,5. Teď jsem měl prvně actimel... asi necelou polovinu. No a jsem nafutrovanej až až. Co mě trápí je pití. Mám neustále chuť pít, ale ono to nejde... co to je 75 ml za půl hodiny.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:16 am Předmět: |
|
|
ery gratuluju a neboj i to pití se zvládne _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
kurňa marti nezkoušej mi ani náznakem oponovat, když říkám, že nééé, tak to znamená, že néééé
ery no paráda, vidíš to chlape, zvládnul jsi to - a teď mi prosím napiš jak se cítíš, zda lituješ toho, že jsi na opku s ročním odhodláním šel nebo jak to máš teď??
Co se týká pití - proč piješ za půl hodiny jen 75ml?? víc do sebe nedostaneš nebo těch 75ml je prostě Tvá hranice??
Mono79 no ahoojjjjj, to je dost, že se také ukážeš, jsem už myslela, že jsi na nás zanevřela Gratulka k úbytku !! Co pro to děláš, jde to bez opky snadno bo se musíš strašně moc přemáhat bo jak to máš??
Heslo ti samozřejmě pošlu, ale pod podmínkou, že u prohlížení mých fotek budeš sedět bo tam uvidíš něco strašně hrozného !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:41 am Předmět: |
|
|
Verco: No zatím furt nejsem z opky nadčenej to mi věř i když den o dedne je lépe, to neříkám. Velké + jsme měl v tom, že mi nedělal problém onen plyn... ale za to pálení žáhy.. na doporučení jsem koupil mátový čaj a beru ten helicid tak i to se lepší. Jinak 75 ml po půl hod je v doporučení na prvních 14 dní a je fakt že do sebe víc ani nedostanu pak to tlačí ... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Erytrin: Kdybys věděl, že já v noci před operací koukala do stropu a říkala jsem si, že od zítřka nový život.... A v úterý jsem proležela na pooperačním, ve středu ráno mě nutili vstát a prdlajs, takže i na kontrolní rentgen mě museli přetahovat z postele na lůžko a já u toho skučela a kdyby mě nevyhnalo ve středu z postele zdivočelé střevo, tak bych vstala až tak ve čtvrtek Tím chci říct, že smekám před tebou že jsi šel tak brzo domů ale já osobně bych si asi poležela. A taky že relativně dobře mi bylo až 3. den po, a to jsem chodila jak těhotná a poponášela si břicho, držet si ho zespodu ať se ty špeky moc nehýbou, to mi pomáhalo
První noci jsem spávala s kapkama Tralgitu, abych se v noci nebudila jak to bolelo a před operací jsem termín pálení žáhy neznala, po operaci minimálně půl roku jo.
Mě to fungovalo tak, že mě pálila když: v žaludku prázdno / v žaludku moc plno. Chce to trefit tak nějak mezi to, jinak ještě jsem brávala Maalox (rozpustné mentolové tablety), teď v lékárnách je ten Pantoloc (či jak) tak vykoušej. Ale na první měsíc jsme vyfásli Helicid 200 a 100mg je volně prodejný. _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:04 am Předmět: |
|
|
ery tak tyto pocity těsně po opce má více lidí, že toho dokonce i litují, že na opku šli, ale věř, že se vše za chvíli "uklidnilo" a litovat přestali, takže věřím, že za týden, 14 dní už budeš mluvit jinak
Pokud do sebe více nedostaneš, je to v pořádku, nic do sebe nervi pod tlakem, pokud se ale cítíš na to, dát do sebe víc, neboj se vypít pomaličku po lůčcích 100ml  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
Opravdu moc děkuji za typy a rady.. to v prních týdnech je hodně podstatný... No jako v uterý jsme ještě zvracel i v 11 nebo ve 12 ale jelikož jsme nebyl na kapačce tak vždy v koupelně aby to neviděli v tý misce pač by mi nepustili domu. Když se dr ptala jak je, a já jí řekl že mívám pocity na zvracení, říkala že to na propuštění nevidí, řekl jsme že snad zvracet mohu i doma ne? A ona mnou dosti pobavená rezolutně odpověděla že ani náhdou. Tak pak jsme se o zvracení již nezmínil. Prostě to prostředí nemocnice mi nedělalo dobře a cítil jsme že musím pryč a čekat do 4 na propuštění bylo utrpení. V OB nepoužívají JIP ale JIP si udělají na pokoji. Přinesou monitor, napojí Vás, dají manžetu na měření tlaku a jak to každou chvíli měřilo, každou chvíli pípnul(zatroubil) monitor a k tomu tam bublal kyslík... Nenáviděl jsme to místo... a v uterý nastoupil nějakej klučina o 5 let mladší jak já, šel na band, byl u mě na pokoji a já měl hrůzu z toho že budu muset poslouchat ty všechny zvuky co mě přivedli málem k šílenství(monitor, kyslík...) Takže jsme trochu filmoval, že mi je celkem fajn, bylo mi opravdu hrozně a v uterý jsme myslel že to ani doma nerozdejcham... ale vše se lepší a já jsem rád že to propuštění přišlo takhle brzy.. i když přes filmování z mé strany. Doma jsme zvracel ještě asi 2x a pak už to nešlo. I dnes se cítím, že yb mi ulevilo se vyzvrátit, ale prostě to nejde což značí že je vše OK snad  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
erytrine
když jsem se probudila po operaci štitné žlázy, tak prvnní co mě napadlo bylo to, že už na žádnou operaci nejdu, že žádná bariatrická už nepřipadá v úvahu a normálně jsem poprvý regulérně dostala strach a pocit nezodpovědnosti a smíření s tím, že už navždycky zůstanu tlustá ...
Prostě jsem to odpískala a nechápala sama sebe jak sem mohla být tak nezodpovědná vůči sobě a vůči všem kolem ...
No a podívej ... už mi otrnulo a jdu do toho znovu ... všechno přejde jen se tomu nesmíš poddat  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
Jasný bobu... ale těm prvním dojmům se nelze bránit... Moc ti gratuluji k termínu  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
ery
to ani nejde se jim bránit ... prostě vím jak se cítíš ....
a díky  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
eryyy teda řeknu ti, že jsi si pěkně zahrál s svým zdravím !! Za to si zasloužíš na holou !! Buď rád, že to dopadlo dobře a že jsi se do té nemky nemusel vracet !!
dvojko copak ty...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:38 am Předmět: |
|
|
Ery - ty jsi cvok! To jsi fakt tajil, že je ti tak blbě a že zvracíš?? To já kdybych blindila, tak bych si tam raděj zůstala...
Jo a mě ten bublající kyslík náhodou uklidňoval ..jako potůček v lese... a navíc jsem ještě pod okny měla zurčící fontánu (vodotrysk), takže to taky bylo příjemný. Jediný, co mě vadilo, byly ty kure*ský vlaky!!!! To byl děs!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj všichni
Zdravím Eryho Moc gratuluju k opce a tak vůbec ke všemu
Jen jsem se chtěla zeptat,já na to zapoměla když mi volali z OB...musím mít noční úbor,nebo dávají erární.? Jestli to mám tahat sebou,páč když jsem byla na plastice s břichem,tak tam dávali ty jejich...Díky všem za odpověď... _________________
33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|