Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 564, 565, 566 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucinka
|
Zaslal: út květen 03, 2011 5:30 am Předmět: |
|
|
Dobré,ale dost chladné ranko všem . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:47 am Předmět: Nechápu: |
|
|
Věrčo!
Píšeš:
"BANDÁŽ:
1. MĚSÍC PO OPERACI JE POUZE TEKUTÁ STRAVA
DALŠÍ 1 MĚSÍC PO OPERACI JE POUZE KAŠOVITÁ STRAVA
A potom teprve přecházet na NORMÁLNÍ STRAVU"
Jinde to uvádějí někdy shodně s Tebou. Nejčastěji uvádějí, že tekutá strava má být 1 týden, někde píšou i o dvou týdnech. O období kašovité stravy uvádějí všude shodně 1 měsíc.
Já jsem už týden na tekuté stravě. Dnes je úterý a na operaci jsem byl před týdnem v úterý. Nové instrukce dostanu až ve čtvrtek, to půjdu na vyndavání stehů. Samozřejmě, že zatím ještě zůstávám na tekuté stravě. Pokud bych už byl před koncem tekutého období, dával bych si možná něco řídkého kašovitého. Pokud by toto období mělo trvat měsíc, nebyl bych zdaleka ještě před koncem. Pokud by to trvalo přibližně týden, byl bych samozřejmě před koncem a mohl bych si udělat takové "přechodové" období.
Jak to je tedy s tím "tekutým" obdobím? Čím se mám tedy řídit?
Děkuju předem za vysvětlení.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:00 am Předmět: |
|
|
Krásné,ač deštivé ráno všem přítomným v tomto milém kurníčku. Opět u nás chčije a chčije.Tak zdravím a jdu uklízet ve špajzu.Kdo mi pomůže? Asi manža.Tak pááááááááááááááááááá.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:02 am Předmět: |
|
|
Jéjda mi někdo ukrad metřík!!!!!!Kdepak ho mám hledat? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alenadc
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
AHOJ HOLKY:)PO 358LETECH SE VÁM HLÁSÍM,ŽE ŽIJU,TEDA DOUFÁM JEN NĚJAK ZAPOMÍNÁM NA FÓRUM,ZA COŽ SE OMLOUVÁM.
HLÁSÍM SVOU AKTUÁLNÍ VÁHU Z DNEŠNÍHO RÁNA- 59,9KG MUSÍM OPRAVDU KONSTATOVAT,ŽE 3.11.BUDU SLAVIT DRUHÉ NAROZENINY:) AČKOLIV TEDA TA VÁHA JAKO-NEMÁM PROBLÉM MÍT O 2 KILA NAVÍC TEĎ UŽ FAKT S HUBNUTÍM BRZDÍM.CO MI ALE UDELALO RADOST JE TO,ŽE MOJE ŠVAGROVÁ SE ROZHODLA JÍT NA TUBU TAKY,UŽ MÁ ZA SEBOU KONZULTACI:) JINAK KVETU PO BOKU MÉHO ÚŽASNÉHO PŘÍTELE-MLADŠÍHO HOLKY-KAM JÁ SPĚJU??? je to úžasný pocit,když vám někdo typuje 20,můžete si vzít džíny velikosti 36/38,ukázat stehna v minisukni. na plastiky se zatim nechystám,stehna a ruce ještě dodělám ve fitku,břicho se tak nějak zatáhlo-no,převis tam trošku je,ale žádný drama.akorát ty prsa no-ale tam jde spíš o můj pocit,takže šetřím:)nevim totiž,jak by to pojišťovna zkousla no,tak jsem se tu vyblekotala a jdu se pokusit upravit metr-jsem tu přes mobil tak snad to půjde. _________________
FAcebook-Alena Alenuška Macháčková |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:24 am Předmět: |
|
|
Zdravím v kurníčku...
Jeníku psáno to bylo tak, jak jsem zde vypozorovala od holek, co mají band - Anazuz bandáž zklouzla, byla tedy na "úpravě" a následoval opět měsíc tekuté atd....v TU to tak prostě JE... dále můj příspěvek četl MUDr. Čierny, kterému toto forum patří a který je operatér těchto operací, takže o nich "něco" ví ....společně jsme to dolaďovali
Jinak každý ať si jí po operacích co chce, ale ta tekutá a kašovitá je hlavně kvůli hojení žaludku,nikoliv o dietě a to, co jsem napsala do stravování, doporučují i Hrubáček i Čierny a pan doktor Čierny si tyto stránky se stravováním četl a byl spokojený.
Tito dva páni doktoři jsou v tomhle oboru kapacity a ti ostatní se to zatím jen "učí", rozkoukávají, dolaďují, vylaďují.....což jasně dokazuje případ tady jedné "pacošky" na foru co dostala druhý den po opce rohlík a nebyla sama
NIKDO Tě nenutí dělat to tak, jak je to tam napsáno, každá nemocnice, každý lékař Ti řekne něco jiného a tady je napsána varianta měsíční, takže asi tak
alenkodc 59,9kg ?? Holka Ty teda jedeš !!!!!!!!! Jsem moc ráda, že se Ti život otočil k lepšímu a že nám opět kveteš, zasloužíš si to !!
A doplň si prosím pod metřík do podpisu na jaké opce jsi byla a datum a koukej šoupnout s tím metříkem, pěkně si Tě zapíšu do naší statistiky !!! Protože Ty tam prostě být musíš s těmi kily, co máš dole !!
A umřel mi mobil, tak držím smutek  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne út květen 03, 2011 8:38 am, celkově upraveno 5 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alenadc
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:32 am Předmět: |
|
|
verca-no ahoj ženo,já bych si ráda sem hodila novej metr,ale přes mobil mi to nějak nejede ale napiš si tam 3.11.10 tubu tu.
Tobě umřel mobil,já snídám řízek  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:34 am Předmět: |
|
|
alenkodc už tam lezu Tě zapsat, ale mysli na to, že to máš napravit no to já už jsem po snídani, teď popíjím (čajíček)
A máš také zprávičku na FB  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
Pěkné ráno.. dneska je teda hnusněéééé ... já posnídala kávičku a pak se zase vrhnu na chlastání.. ..všechny zdravím a mizim vařit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:54 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
Tak u nas je hnuuuuuuuuuuuuuus fialovy
Alenko-Ty vado Ty jsi jako byla o 20dni drive na operaci jak Ja a mas dole skoro 60kg jo????????????????? To snad neni mozny ne? To si vubec neumim predstavit jak jsi hubla  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Aničko jenom 48,1kg odhodila - píše, že dnešní váha jí ukázala 59,9kg
alenkodc tak koukám, že jsi statečně ve statistice zůstala nevyškrtnuta, jen jsem teda upravila Tvojí váhu, objeví se v květnovém zúčtování
zeleno co kuchtíš dobrého ??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út květen 03, 2011 8:00 am Předmět: |
|
|
To je úžasné,48,1kg za půl roku . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alenadc
|
Zaslal: út květen 03, 2011 8:04 am Předmět: |
|
|
Anna-na mým hubnutí se podepsal taky mimojiné stres z rozvodu.byla jsem bez práce,mimojiné cvičení a disciplína v jídle,je fakt,ze teď už na to prdim a jim co chci a jak chci,ale byly dny,kdy na jídlo nebyl čas,jenom pití,nevim,ale váha nekeca. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 03, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
alenkodc hlavně, že už to máš pořešené a je to vše už za Tebou Si živě vzpomínám, jak jsi tu psala o svém trápení.... a dnes z Tvých písmenek srší radost, moc Ti to přeji holka naše !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út květen 03, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
Zdravííím...
Tak jsem si dala dneska druhé "jídlo" mimišo spí, starší ve školce, tak honem uvařit, aby měli něco do papule, a na oběd do školky, doufám že přestane chcát
mejte se tu  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|