Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:12 pm    Předmět: Citovat

micko to doufám...

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:29 pm    Předmět: Citovat

Ery,
to nakopnutí metabolismu ranním sportem je super nápad. Vím o tom, říká se, že 30minut rotopedu na lačno hned po probuzení je nejlepší spalovna tuku a nejlepší nakopnutí metabolismu.
Jenže pro mě to je půl hodina na rotopedu, pak 15 minut sprcha a do toho se mi vzbudí dítě, chce Nutrilon, pití nebo chovat či mazlit....
Už takhle vstávám v 5,30 do práce, tak nevím, kdy už bych byla na nohou... Vím, zní to jako výmluvy, ale asi bych to nezvládla. Takhle už spím 4-5hodin a míň bych nedokázala...

Ery, zítra máš nástup, tak zlom vaz a hodně štěstí ti přeju!!!! Drž se!!! Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:42 pm    Předmět: Citovat

Jeníku,
vše nej k narozeninám! Hodně zdraví, štěstí a hlavně úspěchů v životě s bandem Very Happy

Verčo, Zakletá,
holky, díky moc za podporu. Uvidíme, co se stane. Pravda, že začínám cítit lehké zasycení, ale s klidem bych dala mnohem větší porci, ale bojím se, aby se mi band nepřesmykl, tak si dávám bacha.. Laughing

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
erytrin

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:42 pm    Předmět: Citovat

Glumi: jasný je to vše o čase a neberu to jako vyýmluvy to ani náhodou. Moc děkuji zapřání ;)Hned jak budu smyslu schopný Very Happy dám někomu nebo sem vědět, nebojte jen tak vám pokoj nedám Very Happy

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:43 pm    Předmět: Citovat

verčo, mono
tak jsem si trošku zabásnila v ten prvomájový den Embarassed Laughing Laughing Laughing

rennie
nejde o to kolik zhubneš, ale o to jestli se jí podaří tě z toho vyhrabat a jestli dokážeš jít tou správnou cestou kterou ti ona ukáže a nesejít z ní Wink Laughing Laughing Laughing

Jeníku
sz napsána a odeslána Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:49 pm    Předmět: Citovat

Lucinko,
děkuju Very Happy Musím si to srovnat v hlavě a pak to bude OK. Ono se říká, že se těhotní hlavně v hlavě... Laughing Laughing

Leo,
maloabsorpčku nechci právě kvůli dětem. Bála bych se, aby v těhotensví dostávaly vše, co potřebují... a to neustálé braní doplňků a vitamínů je také náročné. Jsem ten typ, co nedokáže brát léky dlouhodobě... prostě zapomínám Laughing
Také mám tělo zhuntované dietami, vlastně od 16ti žiji jen a výhradně stylem dieta - tloustnutí a jo-jo - depka a zase dieta - tloustnutí a jo-jo - depka..... atd......
Moc díky za podporu.

[/url]
petunka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 2:59 pm    Předmět: Citovat

Glumi neves hlavu, mi je 31 a vidina mimi je silnejsi nez sem si myslela. zasla sem za znamou z ivf centra a ta me ubezpecila ze mam cas a pokud mi hubnuti pojede timto stylem prijde to samo za par mesicu.

a jinak u nas postorne vyraznejsich je problem v tuku , ktery ti utlacuje delohu a vajecniky, jak se tyto organy uvolni pocitis to i sama a pak to uz je jen otazka casu nez budes tehu

v den opky 151 kilo
Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:09 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,
měla jsem to dohodnuté s dr. Doležalovou a i dr. Šrámková nejdříve souhlasila. Termín jsem měla na začátek května...
Pak při další návštěvě se začala dr. Šrámkovoá probírat mými papíry a zprávami z gastra a řekla, že je škoda, že když mám zcela funkční a nejmodernější band bez potíží, tak to ještě zkusíme... a uvidí se.
A pan prof. řekl, že je rozumné to zkusit ještě s bandem, protože mám opravdu ten nejnovější typ a tak to doplníme a počkáme. A že někdy výměna operace za operaci není dobré řešení. Tak se uvidí....
Ale přetočil se mi port, tak mě doplňovat pak profesor a stejně mám 5 vpichů a velikou modřinu Laughing Laughing nebolí to, ani to doplňování nebylo nepříjemné. Ten člověk má zlaté ruce!!!
Jen mě mrzí, že to nevyšlo s tou opkou. Těšila jsem se na "nový začátek" a rychlé hubnutí.... Valím voči, jak Zakletice i ty krásně hubnete! a gratukuju Laughing

[/url]
zakletá

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:13 pm    Předmět: Citovat

Glumi
a tak to přece neznamená že se Plikace nikdy nedočkáš.. pochopila jsem to tak že doplní, a uvidí se jak ti to půjde, a když nepůjde, bude se to řešit jinak. A třeba k opce dojde...
Neřekli ti razantně že ti prostě operaci neudělají ne ?

Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:16 pm    Předmět: Citovat

Milča berča,
sice jsi psala vzkazíky pro Gemini, je také od G, ale myslím, že byly pro mě Laughing Laughing Laughing
Díky za reakci.. myslím, že jsem ta skupina, co když se spraví nad 85kg, začne jí zlobit ovulace, menstruace a zblázní se jí hormony... přesně, jak to píšeš. Mám totiž 90% svého sádla v oblasti břicha Crying or Very sad Crying or Very sad
Navíc mi v krvi našli nějakou látku, která způsobuje překrvování placenty a zakrvácení těhotenství v prvním trimestru Crying or Very sad a nikdo neví, kde se tam vzala a proč ji tam mám a jak se jí zbavit Crying or Very sad
Čili z toho důvodu pro mě není řešením ani IVF Crying or Very sad
Mili, moc díky za Tvá povzbuzující slova! Pomohlo mi to! Hodně štěstí.

[/url]
zakletá

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:26 pm    Předmět: Citovat

glumi
já to mám taky nejhorší na břiše.. hrozná kapsa. sádelnatá.

Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:27 pm    Předmět: Citovat

Zakletá,
nene nikdo neřekl, že je to definitivní a že mi band zůstane až do hrobu Laughing Laughing Jen že se počká ještě nějaký ten měsíc... a uvidí se..
Ale já už byla psychicky připravená na to, že to bude co nejdříve, abych pěkně hubnula s tubu či plikací jako vy všichni... a tak jsem trochu zklamaná. Ale den ode dne si zvykám víc a víc na to, že mi band zůstane déle, než jsem si myslela... Laughing Laughing

[/url]
zakletá

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

když se k tomu postavíš pozitivněji půjde to. Wink Wink sem si jistá.

Gluminka

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:34 pm    Předmět: Citovat

Zakletá,
uvidíme Laughing Laughing Laughing díky!

Veru, super statistiky! Díky!!!

[/url]
rennnie

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 3:39 pm    Předmět: Citovat

Bobule: Obávám se, že na správné cestě jsem byla už několikrát a vždy jsem z ní nějak sešla, tak aby se Věrka dočkala Smile
Ad debata o těhotenství: No já jsem na tom tak, že ve svých 30 o tom reálně uvažuju a když jsem šla na operaci, tak bezproblémové těhotenství bylo jedním z důvodů. A to mi říkali, že mají těžší matky a že si myslí že to problém nebude. Jenže teď, po pár měsících od vysazení antikoncepce začíná ve mě hlodat červíček pochybnosti, jak to se mnou bude. Ale zatím si říkám, že je ještě čas, minimálně do léta tomu nechám volný průběh. Jsem prý gynoidní typ obezity, ale připadám si jak váleček, já jsem tlustá celá Smile

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: