Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 545, 546, 547 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Malvi

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 2:55 pm    Předmět: Citovat

Nevím, ale zdá se mi, že se tady řeší opravdu blbosti. V OB po plikaci mi říkali, že moje porce je teď kalíšek od jogurtu. A je jedno, jestli jsou v něm brambory, tvaroh, salát, polévka, řízek nebo třeba mazanec. Toho se držím.
Jinak samozřejmě všechny spolubojovnice zdravím!

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Simir

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:01 pm    Předmět: Citovat

Gemini k tubu a plikaci, myslím, že velikost žaludku bude obdobná. S tím doplňováním nevím, myslela jsem, že se žaludek zavine a hotovo. A že funguje jako tubu. Ale asi Ti odpoví někdo fundovanější.

A co se týká gramů nebo mililitrů je to u každé potraviny jiné. Velikost porce už celkem odhadnu, maximálně to někdy nedojím (netlačím to do sebe), ale někdy mi nějaké jídlo nesedne a sním třeba jen polovinu toho, co jsem měla den předtím. Je to normální?

30 let, 179 cm, 1 syn, 1 báječný muž
10.11.2010 tubu Turnov (MUDr. Hrubý)
Annax

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:04 pm    Předmět: Citovat

gemini
V Brně zatím svítí slunce. Vzhledem k tomu, že jdu s dcerou večer na muzikál Marry Poppins, nebudu se moci přípravě na start věnovat celý večer, takže před půlnocí (jedu pro manžela kamsi do lesů za brno) bude prostě letmý start! Ale po těch letech zkušeností to prostě dám! Laughing Laughing Laughing

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
gemini

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:06 pm    Předmět: Citovat

Simir Laughing mooooooooooc díky za odpověď, ale on ten dozat byl míněn jako pokus o vtip. Při pročítání jsem zjistila, že zde někdo dostal sprďáka za debilní otázky, tak jsem chtěla zkusit jestli mi taky někdo nakope prdel. Asi ne - bojí se - mám jí děěěěsně velikou, tedy doufám, že již ne dlouho.
Tak jestli jsem tě zmátla - tak se stydím a omlouvám Embarassed

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
gemini

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:09 pm    Předmět: Citovat

Annax tak přeji pěkný kulturní zážitek. Tady je to jak u blbejch z jedný strany černá obloha, z druhé svítí slunce. Z toho by mohla být duha, jdu si připravit foťák.

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
martina

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:17 pm    Předmět: Citovat

gemini a čím nebo kudy by si asi tak chtěla žaludek po plikaci doplňovat? a kam? Rolling Eyes Crying or Very sad Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Simir

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:18 pm    Předmět: Citovat

Gemini to nic. Ještě, že mě nevidíš, jak jsem červená, až na ... Embarassed . Taky všechno sežeru, i s navijákem Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes . Myslela jsem, že se to po třicítce zlepší a zatím nic Crying or Very sad .

Tak hodím, taky jednu blbou otázku do placu. Doufám, že mě, za to někdo neukamenuje. Potřebuji poradit - o tom, že jsem byla na tubu ví jen minimální okruh rodiny a teď to někdo provalil Sad . Jak se k tomu mám postavit? Už mě kvůli tomu pár lidí odsoudilo a ti, co se to dozvěděli teď, tak reagovali obdobně. Tak nevím a teď baby raďte.

Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:23 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Gemini,dost nechápu,proč to lidé kolem tebe odsuzují,leda z nevědomocsti a nejspíš ani ze své zkušenosti s obezitou Twisted Evil ?
Teď budeš mít nejspíš období,kdy se ukáže,kdo je opravdový přítel a myslí to s tebou upřímně Wink .
Nevšímej si jich,choď tady na forum,kde ti lidé rozumí a drží s tebou a těš se z kileček dole Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:24 pm    Předmět: Citovat

Oprava,tento můj příspěvek je pro Simír Wink Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
martina

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:24 pm    Předmět: Citovat

Simir pokud se tě na to někde zeptá přímo, tak jen kývnout a říct ano, byla, ale nechci se o tom bavit. Je to jen a jen moje věc a hotovo. Nemá cenu to s někým rozebírat, protože to stejně nepochopí. A když se nezeptá, tak to nekomentovat....... Wink

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:25 pm    Předmět: Citovat

Říkej si,že jsi udělala tu nejlepší věc,která ti pomůže Laughing .

Annax

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:28 pm    Předmět: Citovat

Simir
Postav se k tomu čelem! Neokradlas přece babičku, jenom si řešíš své zdravotní problémy a za to by Tě měl někdo odsuzovat? Nikdo za Tebe nenosil toho dalšího člověka na zádech, tak ať se do toho neserou. Nemáš se za co stydět, naopak zasloužíš obdiv za to, že ses rozhodla to řešit takhle radikálně, na to spousta lidí nenajde do smrti odvahu, raději se vymlouvají, že vono to nejde a kdo za to může a proč mě nikdo nepomůže, bla bla bla

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
cindicek

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:31 pm    Předmět: . Citovat

malvi: Ahoj, zdravim te! :-)vidis, tak to jsi jedina, se kterou jsem se setkala, ze ji tohle rekli. Napriklad Verca tvrdi, ze kalisek jogurtu je blbost - nebot kalisek rizku ma uplne jinou hmotnost nez ten samy kalisek popcornu = zaludek se bude roztahovat. . .Coz je logicke, ale co s tim? Ja bych to nejradeji v budoucnu delala take tak, nez merila na ml a vazila na gramy, ale sama nevim. A jak vidis, resi se to tu stale dokola a stale to neni vyresene Wink))

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bonda

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:34 pm    Předmět: Simir Citovat

Simir,
já jsem se prořekla, že chci jít na operaci, své masérce, a najednou to věděly všechny kolegyně, které k ní chodily. Než jsem na operaci šla, věděli to i mí studenti, protože matka jedné studentky je sestřičkou od mé doktorky. Tak už to říkám každému. Má to výhodu, že nemůžu teď už přibrat ani deko, musím hubnout, i kdybych si musela ty špeky uřezat sama.

[/url]

52,5 let,plikace, Břeclav 23.3.2011
Simir

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:42 pm    Předmět: Citovat

Moc Vám děkuji za podporu a za radu Smile . I moje maminka mi řekla, ať na opku nechodím, vždyť přece stačí jíst málo a půjde to dolů, ale nezrazovala mě od ní. Neměla jsem problém zhubnout, ale udržet to. Za posledních 10 let jsem zhubla přes 120 kg. A na kolik jsem se opět vypracovala před opkou se můžete podívat na mětříku Embarassed . Máte pravdu, pořádní kamarádi se už teď třídí. A jsem ráda, že jsem na tubu šla.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 545, 546, 547 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: