Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 550, 551, 552 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olga Hrubá

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 4:17 pm    Předmět: Kg se drží Citovat

Tak Vás také po delší době zdravím.
Taktéž s váhou stojím a ne a ne se s ní pohnout! Byla jsem na prvním doplnění v Brně, musím tedy říct, že po doplnění opět cítím menší žaludek, nemám tak brzo chuť na jídlo, ale jinak nic. Jezdím na rotopedu ob den a to 2x za den. MuDr. Urbánek mi pochválil jídelníček, ale protože mi váha stojí i po doplnění, tak mi snížil jídelníček z 5050KJ na 4500KJ a ke kolu si mám přidat více posilování s trenérem. Tak jen tiše doufám, že se mně ty KG už konečně pustí a dostanu se k nižší váze i cm.
Všem držím palečky a mé heslo: KG - KŠÁ, KŠÁ, BĚŽTE PRYČ!!!

[/url]
4.1. 2011 bandáž, Brno u sv. Anny,
2x doplněná
36let, dvě děti (11, 2) podporující manžel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 5:53 pm    Předmět: Citovat

Oli, kde jsi byla na operaci, kolik je tvá výchozí váha, kolik jsi zhubla,... když nic nevíme, nemůžeme ani nic odpovědět Rolling Eyes

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kate32

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 8:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj! To jste me uklidnily (li, paklize je tu aspon jeden chlap Laughing , otec ucitel, no comment Laughing ). S tim cvicenim to mam tak, ze ja takhle cvicim uz dlouho, jsem na to uplne zvykla, vubec si nedokazu predstavit, ze bych necvicila Smile Po operaci jsem nejaky ten tyden necvicila a mela jsem pocit, ze se roztekam Smile Vratila jsem se k pohybu hned 14 dnu po operaci Smile Jezdim hodne na bruslich, to je spis zabava, nez "cviceni" v podani funeni v posilovne... Kdyz nejdou brusle, tak steppuju s muzikou... Abych pravdu rekla, tak jsem s cvicenim spis zvolnila, jeste asi pred 14 dny jsem mela dve hodiny za den, dnes je to uz jen jedna hodina.
Co se tyce jidelnicku, tak jsem taky trochu zvolnila - nejim vsechno jen varene/pecene bez tuku, ale sem tam si dam i neco z panve (smazene na mensim mnozstvi tuku), taky jsem zacala jist nejake lusteniny, pohanku atd. Akorat nevim, proc, ale normalni vyrobky z bile mouky (psenice?) mi delaji zle... Kdyz si vezmu treba i jen maly kousinek rohliku, tak je mi dost soufl. O Velikonocich jsem si dala 1 chlebicek a fakt mi nebylo dobre.... Sladkosti jsem taky uz zkusila a v hoodne male mire je toleruju, ale (opet o Velikonocich) jsem si dala misto obeda kousek kolace (tech 50 g) a opet mi po nem nebylo dobre - rozbusilo se mi srdce a bylo mi tak nejak moc horko... Ale to jsem se docetla, ze je to docela normalni reakce na sladke pri bypassu... Ale to pecivo?? Nevim... Asi se zeptam na bariatrii, az tam pojedu. Nicmene - ruku na srdce - to, ze nemuzu sladke beru jako VYBORNOU zpravu. A bile pecivo mi taky chybet nebude, memu telu uz vubec ne Laughing
Tak preji vsem, at ta kila mizi! Jsem moc rada, ze se tu najdou lidi, co poradi a podrzi. Diky moc

Mygeila

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 6:47 am    Předmět: Citovat

Zdravim devcatka.

Vim, ze ty kila co jdou par dnu po operaci dolu nema ani cenu hlasit, ale ja z nich mam radost i tak, protoze se porad jeste nezastavily Smile

10 dnu od operace = 9,5 Kg Smile
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 6:56 am    Předmět: Citovat

Mygeila.... chápu tvé nadšení a gratuluju Wink Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:34 am    Předmět: Citovat

Zelenokukadlo gratuji Exclamation Konečně ses dočkala a teď budeš už jenom odečítat kilečka Razz

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Terča

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 11:55 am    Předmět: Citovat

Tak hlásím, že jsem zas posunula metřík zpět o jedno kg méně, do statistiky už s ním nehýbu, jak na houpačce Evil or Very Mad !
Gratuluju všem k úbytkům!!!!!!!!!

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Kate32

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:44 pm    Předmět: Mygeila Citovat

Ahoj, tak to mas fakt super rychle Smile Ja jsem nechala v nemocnici 3 kg a za prvni mesic jsem shodila nejakych 10 Kg. Prislo mi to jako docela slusny vysledek, ale pak me zchladili na bariatrii na kontrole s tim, ze se cekalo 15 Sad
Tak Ty vypadas, ze jim tabulku (narozdil ode me) splnis Very Happy
Jen at Ti to vydrzi! Drzim pesticky. Ja jsem temer 3 mesice po operaci a v prumeru hubnu tak 0,5 - 1 kg tydne. Podotykam, ze skutecne v prumeru Smile Nektere tydny je to jinak, ted uz nejakou dobu stojim... Tak cekam, ze se to zase rozjede.
Doufam, ze neskoncim jako pani, kterou jsem nebozacku potkala na bariatrii - mela po resekci zaludku a shodila teda dost malo. Byla uz 2 roky po operaci a celkovy ubytek byl asi 16 kg... Byla cela nestastna, ze opravdu dodrzuje dietu.... Tak tam s ni resili nejake metabolicke poruchy... Nevim, jak dopadla. Ale zase jiny priklad - jsem uplne cumela - pri jednom z predoperacnich vysetreni jsem se potkala s holkou, ktera shodila pres 150 kg!!! Exclamation Nevim, kolik mela na zacatku, ale tak jak jsem ji videla, tak mela tak 70 kg, takze predtim asi mela pres 200. Byla teda tesne po plastice rukou (asi povisla kuze?), tak si moc nevyskakovala, ale rikala, ze ji lidi vubec nepoznavaji a ze se citi skvele....

Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:47 pm    Předmět: Citovat

Laughing to byla na tuty naše Romanka Wink

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:58 pm    Předmět: Citovat

Ahojky tak hlásím upravený metřík , kilčo doleeeeeeeeeeé Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Mona

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:08 pm, celkově upraveno 1 krát.
Jeník

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 1:52 pm    Předmět: Kdy a čím mazat? Citovat

Nevíte někdo, kdy můžu začít mazat hojící se místa? Byl jsem na operaci v úterý, teď je pátek, tak je to 3 dny po operaci. Můžu už teď začít? Chystám se mazat nejdříve kalciovou mastičkou. Mám s ní dobré zkušenosti z jiných případů, vše se po ní rychle a dobře hojí.

Pořád mám pocit nafouklého břicha, i když proti včerejšku je to maličko lepší. Včera bylo břicho v horní části dost teplé, dnes už méně. Pořád mi dělá problémy pořádně si odkašlat, samozřejmě že se to pomalinku zlepšuje, ale mám pocit že je to příliš pomalu. Možná, že jsem jen netrpělivý. Jestli je to tak v pořádku, já to samozřejmě vydržím. Nechci a nepotřebuju tady fňukat, jen nevím, jestli je to tak v pořádku. Můžete někdo sdělit své zkušenosti?

Jeník.
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 1:58 pm    Předmět: Citovat

Jeníku myslím, že mazat až po vyndání stehů, ale na 100% Ti to nepovím Rolling Eyes

JInak já byla nafouklá 14 dní, takže nezoufej, ono to přejde, plyn se pomalu a jistě vstřebá a uvidíš, že bude zase dobře Wink

Jka jsi na tom teď, cítíš stále pocit plnosti po malých porcích?? Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 2:27 pm    Předmět: Citovat

Jeníku
mám na krku jizvu jako kráva tudíž nějakou zkušenost mám a bylo mi doporučeno mazat až po vyndání stehů!!! Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 3:01 pm    Předmět: Citovat

Jeníku, v nemocnici mi řekli, že jakmile se vyndají stehy, doporučují pravidelně promazávat vepř.sádlem Wink ..takže ještě pár dní vyčkej.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 550, 551, 552 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: