Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
JJ náááhodou máme, ale nikdy jsem na ní neblííla  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
Holky, díky vám všem za povzbuzení.
Co se týká mých úspěchů a neúspěchů - od cca 3. třídy Zš jsem jezdila po ozdravovnách (samozřejmě hubnout), ale když se podívám na své fotky z té doby a na děcka teď, tak můžu říct že jsem aspoň na tom první stupni ani tak tlustá nebyla, ačkoliv jsem končila základku myslím s nějakýma 80 kg.
Na operaci jsem šla koncem listopadu a do března jsem hubla, pak se to zastavilo. Nejhorší na tom je, že ty první měsíce to jde rychlej či pomalej (já jsem taková věčná dieta, takže mě pomalej) samo a toto hrozně ukolébá.... a i když jsem pak přidala pohyb, tak váha nic. Na kontrole za rok, kdy jsem už začala pomalu přibírat a reditou jsem dala dolů ty 2-3 kg jsem to řešila s panem doktorem. Nevím jestli jsme každý taková individualita, nebo mě utěšil nebo co, ale řekl že vzhledem k mým hodnotám krve (jsem dia) a ostatním okolnostem i ten malý úbytek můžeme považovat za úspěch, ale samozřejmě to není úspěch ve smyslu "padnem z toho na zadek".
Jenže po kontrole se nakupily události tak, že mi např. v práci přibylo práce a já někdy vůbec nejedla. Celých 8 hodin, nebyl čas...a dala si večer až jsem došla domů. Taky jsem si nenosila (a doteď kromě mléč.výrobků) nenosím z domu svačiny a byla jsem zákazníkem blízkých prodejen pečiva (koláčky, obl. rohlíky atd.). Do toho dny, kdy jsem jezdila autem, takže zaparkovat před prací, sedět v kanclu, pak se naložit do auta a večer sedět u tv. Tyto všechny faktory v kombinaci s mým bazálním metabolismem (který jsem někdy před operací měla cca 6200 kJ a měl by být minimálně 8000kJ, tj. vybudovat více svalů ať mi to líp spaluje) způsobil, že jsem začala přibírat. Nicméně i přes to, že žádné vitamíny neberu, nejedla jsem pestře a vůbec, všechno špatně, mi krevní obraz a minerály (železo, vápníky atd.) vycházely krásně v normě...
Jak mi psala myslím Bobule o stáhnutí žaludku na pooperační dobu, tak jsem trochu na vážkách. Rozhodně NEJSEM šťastná z toho, kolik se do mě vejde, ale zároveň si nejsem jistá tím, jestli se chci vrátit k tomu, že jsem dala do sebe cca deci a konec. Někdy mám totiž větší žízeň a potřebuji se napít víc... stejně jako moje oblíbená snídaně a svačina, už to jím týden, je Activia tvarohová a té je 135g. Sním ji celou a stačí mi, ráno kdy je stáhlý žaludek je jí dost, večer to bude že "ještě by to něco chtělo".
Ráno mi váha ukázala o něco míň, ale mě to lítá i v rozmezí kila, tak nevím jak moc se můžu radovat
Holky, budu se snažit sem psát. Ráda bych, mám 13/6 kontrolu (cholesteroly atd.) zhubla na váhu, kterou jsem tam nahlásila posledně a stále jim tvrdím, že mám o nějaké to kilo míň než v reálu. A taky mám šetřící dietu, protože jinak si můžu šetřit na nové kalhoty, přitom mi ve skříni visí dvoje pěkné letní ale do těch se momentálně sice zapnu, ale nedá se v nich ani dýchat. _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
rennie jééé tak máš krásnou motivaci. Letní kalhoty tak aby se v nich dalo dýchat to zmákneš _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
Ahojky
Leni1975 Obr gratulace
MickaPt zatím mě to jde samo nic extra pro to nedělám  _________________
Plikace 16.2.2011 OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
rennie hele kočko něco mi tu nesedí.... ... to pití.....já dám třeba půl litru tekutin během 5-7 minut - takže deci není problém během chvíle.... z Tvého příspěvku mám nějak pocit, že sice nejsi takto spokojená, ale zároveň s tím nechceš ani nic moc dělat
k té activii - jak dlouho jíš těch 135g ??
Nezahazuj prosím tu šanci, zabojuj a uvidíš, že se výsledek dostaví  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
vlcice1977+Lenka1975 vy dvě jste na mém zorníčku nejvíce, protože jste byly na stejné opce jako já a při stejné váze....a já bojuji s váhou půl roku a vy to máte dolů během tak krátké doby.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
rennie u tebe je jeden problém....nepravidelnost....a psychika....
nevzdávej to a bojuj.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
přesně tak....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:10 am Předmět: . |
|
|
Děkuji všem moc za pochvalu, já proto nedělám vlastně taky nic jenom co 3 hodky jím a piju denně 2-3 litry.
Včera mi zrovna říkala sousedka, že jsem moc zhubla, prý jak to dělám , že mě vidí pořád , když jsem na zahradě jíst. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Verco, po operaci bych ten půllitr tekutin pila víc než hodinu, teď ho do 10-15 min dám. Tenkrát jsem za den vypila tak litr a byla jsem ráda že jsem ráda, takže tak jsem to myslela že se nechci vracet k tomu, že jsem nemohla dopít deci. A tu activii 135 g jím tak 3 minuty.... a po operaci bych ji jedla 30 minut.
Jestli je mým problémem psychika - já už sama ani nevím. Jsem z toho všeho taková zdeptaná a unavená, nějak nevidím světlo na konci tunelu. _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
rennie ahaa, tak to jsem špatně pochopila, jsem myslela, že už se nechceš vracet k tomu, kdy jsi nemohla najednou vypít ani decku (jako že ti vadí, že se víc nenapiješ) .... v tom případě to už chápu !!
Písnu Ti SZ
Leni též gratulka k ubývajícím kilíčkům  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Verco, ještě doplním, že když jím (a i když si naberu menší porci) tak při prvním pocitu sytosti nepřestávám (když mi zbývá např. 1-2 sousta... chyba velká, vím! idiotský zvyk z dětsví dojídat) ale hlavně mě ten žaludek pustí. A nebo se najím, při prvním pocitu sytosti to odložím, ale za půl hoďky bych už zas něco dala... předpokládám, že to chce zatnout zuby a nařídit budík a jíst co 2 hoďky, dřív ne, že? _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
rennie řešila bych to pitím mezi jídly... a rozhodně NEDOJÍDAT !! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
vidím tu paratko vítej holka moje zlatá !! Gratuluji k opce a teď povídej, přeháněj, jak je??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
Leni, gratuluju k docentuře Holka šikule !
Rennie, jsi diabetička? Asi na tom, že to budeš mít těžší než ostatní něco bude, když vypustíme nekázeň ...
Pamatuju si matně na jednu spolupacientku, co měla diabetes a hubnutí s bandem jí vůbec nešlo, pak jí nějaqk upravili dávkování léků na cukrovku a byl tam obrat o 360 stupňů. Jak je na tom dne, to nevím, páč už spolu nekomunikujeme .
Ale tím spíš bys měla jíst pravidelně , když jsem viděla, jak vypadá cukrovkář v bezvědomí...
Věrko, hele, nech si ty poznámky, joooo ? _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|