Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 494, 495, 496 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 10:23 pm    Předmět: Citovat

ery no jsou divní Evil or Very Mad bych se ještě zeptala, třeba tě přesunou Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cindicek

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 10:41 pm    Předmět: . Citovat

erytrin: je to divne, mohi by ti vyjit vstric:-( obzvlast cloveka nastve, kdyz z neho delaj blbce...nevim, proc je s tim takova potiz:-( kazdopadne bych se nevzadavala, volala bych tam, rekla svoji situaci (i kdyz znas to, kazdy ma neco), a proste aspon jeste doufala:,-( mozna je to i tim, ze jsi dost mlady...ja jsem se tam v tomhle ohledu s timhle taky trochu setkala, ze proste ty starsi lidi tam berou na vsechno "driv" Smile

jinak s tim zelenoockem to je des, ma to domu daleko, nedovedu si predstavit, ze bych sla ten 2. den bytje domu(a to to mam cca pul hodiny), natoz jela 250 km! Brrr, jsem rada, ze jsem si vydupala byt tam aspon o ten den dele. Ale oni to maji opravdu jako praxi, druhy den, nicmene mne to pripada z medicinskyho hlediska jako setsakramentskej hazard.

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
erytrin

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 10:50 pm    Předmět: Citovat

Lea já ti moc gratuluji k termínu a mam radost, že už se ti to taky blíží, jasný ejště daleko ale uteče nám to... v žádném případě nechci aby ses to vyčítala, já mam u nich nějaký problém, o kterém mi mlčí a Tobě přeju ať to frčí jak jen to jde Wink

Alí: Budu tam volat v uterý abych si ujistil alespon ten temín 23/5

cindicek o to mi právě jde že já píšu zde že mam termín až 23/5 že dřív to nejde a pak tu plno lidí píše termíny dříve.. dělají blbce ze mě i před Vámi ale hlavně mě to hryže za tu neferovost

Si vemte kolečko jsme dokončil 29/3 u dietoložky, tj všechny důležitá vyšetření ... gastro, Interna, psycholog, byly hotovy ještě dříve, a od té doby jen čekám na termín, který ne a ne se posunout. To je po kolečku za 2 měsíce...;ú to jsem teda Kavalíři v OB mi nechat takhle ve štychu....

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 11:10 pm    Předmět: Citovat

cindicek a jak moc bylo složité vydupat si o den delší hospitalizaci?

Erytrin a nechtě by to zavolat své internistce na OB, nemluvíš vždy jen s někým na recepci ???

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 11:21 pm    Předmět: Citovat

Vysmáté velikonoce všem!

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
bossice

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 12:02 am    Předmět: Citovat

Éčko psal jsi, že jsi na ně "tlačil"...znamená to, že jsi ale nic "nedotlačil"? Měl bys asi myslet na "tlačenku". Možná Ti někdo písne, jestli zrovna tam tohle funguje...

Bobule dnes se uskutečnila výměna oken v částečně rozbourané kuchyni...zítra bude manža zase vrtat...prach všude, tak radši pracuju venku. Zbytečná práce mě nebaví. Všude v baráku zmatky, letos poprvé se nedohrabu ani pro zarovnanou velikonoční výzdobu Shocked . Je to hanba. A v těhle bojových podmínkách ještě nejmíň měsíc. Se picnu. Ó jak Ti závidím, že máš hotovo.

Zelenokukadlo proboha, jak Ti je?

Terčo pořád Ti je ještě špatně? Ten prcek Ti teda dává o sobě vědět...

Všem slunečné a veselé Velikonoce! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
qwys

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 5:16 am    Předmět: Citovat

Rendy, to je tak krasne barevne, az zrak prechazi Smile

Erytrin, k tomu, co pise cindicek - to snad odjakziva delaji z tlustych lidi blbce, pomalu nesvepravne kusy dobytka. Bohuzel. Co nadelas, je potreba asi pockat, nebo se jich zeptat na pravy duvod toho, ze vsichni chodi driv, nez ty, ac sli na kolecko pozdeji. Rolling Eyes

Bossice, k te velikonocni vyzdobe - ja jsem akorat obesila strom venku vajicky z Obi a rozvesila tam takove zlute kolicky s ptacky, ale to je vse. Ani vejce nemam varene (ja nemam zadne, to ma ten muj Laughing ), ale jsem do vecera v praci, pak povezeme tchanstvo domu s nama, pak mozna ta Vercina akce, a Velikonoce nam zacnou az zitra - a to budeme DOBETONOVAVAT sklep Laughing Laughing Laughing Takze, taky si umime vybrat.

Toz vesele Velikonoce vsem - ne, ze se zliskate jak podsvincata - jen pomlazkama!
erytrin

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:29 am    Předmět: Citovat

Vždy jsme mluvil budto s internou nebo s cgirurgem... nikdy ne s recepcí Wink :DDDDD

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

jo ery poučení pro příště - zkusit to raději někde jinde, protože jak píše bobul v kavárně a já kdysi také, je to jen a jen o penězích. Ty si čekal dlouho, tak proč by sis nepočkal ještě - a to není, že bych ti to přála, ale uvažování kliniky. Vědí, že ty jim už neutečeš, tak proč by nevzali někoho jiného, kdo by mohl utýct jinam. Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:57 am    Předmět: Citovat

ERY
jak jsem ti psala včera večer na iCQ... já bych tam volala už když se to stalo poprvý, nemám ráda když si se mnou lidi vytíraj zadek...a sem huba hrozná, co si myslím to řeknu, endusím v sobě věci.. nedělá mi to dobře Smile)
tohle by mě opravdu naštvalo, poprvý dobrý, asi prostě někde chybka, ale jako podruhý. potřetí.... nic proti holkám co ty termíny maj... ale jde o to že se chovají blbě tobě... druhý možnost je , že to nedělají umyslně, proto bych opravdu jak jsem ti psala, zavolala na recepci, tam mají největší přehled o všem. Tam se dozvíš nejvíc. Tak ti držím palce...
A neházejme špínu na kliniku, když nevíme jak to doopravdy je Exclamation

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.

Naposledy upravil zakletá dne so duben 23, 2011 7:58 am, celkově upraveno 1 krát.
erytrin

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:58 am    Předmět: Citovat

Marti: teda že by si měly být jistí, že jim neuteču, to teda nevím, celkem se před nimi pořád tvářím že jako operaci ano, ale jako že bych byl definitivně rozhodnut to teda ne Very HappyD tak to ví i psycholožka a s tímto mi pustila dál... Když jsme byl na první náštěvě u dr. doležalové (chirurg) tak to vypadalo že opka bude do 3 neděl chtěla jen gastro a internu... nic víc... no a koukejte první náštěva byla koncem unora a je to už dost dlouho Wink

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:58 am    Předmět: Citovat

Krásné sluníčkové a teplé ranko všem Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Sice do toho nevidím,ale zkusila bych je Ery utahat tím,že bych neustále volala a chtěla dřívější termín Wink .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
martina

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

jako promiň zakletá, ale kde tady vidíš, že by se na OB kliniku házela nějaká špína??????????? Tím, že se konstatují skutečnosti?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Bonda

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 8:10 am    Předmět: Pozdrav Citovat

Zdravím všechny a přeji hezké jarní svátky!
Zajímalo by mě, jestli tu byl někdo z vás u Sv.Anny v Brně. Já jsem tam měla loni několikrát termín operace, ale jednou jsem přijela s taškou a poslali mě domů prý z provozních důvodů, pak už jsem třikrát raději volala vždy den předem a zase prý byly nějaké potíže, prý pojišťovna VZP nedala peníze a pod. Připadalo mi, že čekají na nějaké peníze do kapsy zvlášť. Pak jsem se domluvila v Břeclavi a bohužel prý pojišťovna stáhla plánované peníze do jiné nemocnice. Letos v březnu to konečně vyšlo, i když to bylo na hraně.
Máte někdo podobné zkušenosti s tím, že by pojišťovna na poslední chvíli odmítla operaci zaplatit?
Bonda

[/url]

52,5 let,plikace, Břeclav 23.3.2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 494, 495, 496 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: