Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 474, 475, 476 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
Annax já třeba je beru stále a bohužel už napořád . Někdo je má opravdu jen ten jeden měsíc po operaci  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:42 am Předmět: . |
|
|
annax: mne prozatim napsali jen lahvicku 28 tobolek (dvacitku silu), co bude dal, nevim. jenze ja helecid beru na svuj reflux uz nejake tri roky, takze jsem zvykla:-( ted jsem doufala, ze by se to opkoou a zhubnutim mohlo vyrazne zlepsit...coz se udajne stava...ze by clovek nebral nic...to by byla parada:-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Já jsem je brala před opkou na reflux a beru je i půl roku po ní. Vynechala jsem tak 10 dnů a nebylo to to pravé ořechové.
Zakletá, upřímnou soustrast. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
Já sem žádný prášky nedostala a ani nebrala  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
Zakletá, upřímnou soustrast! Drž se!!!! A jak se říká, jeden život končí a druhý začíná, tak se toho svého nového pořádně lapni...
S tím telefonem - ofi se nesmí nikomu sdělovat žádné informace po telefonu kvůli ochraně osobních dat...ovšem ne každý to dodržuje, takže to někdy řeknou. Teď se ale zachovali srávně. Asi záleží, jakou zrovna chytneš sestřičku.
Silvi, ahojda! Klidně můžeš zkusit zajít na OB kliniku jen na konzultaci a uvidíš, co Ti řeknou zase tam. _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
tobě totiž žaludeček obešli a ty léky jsou hlavně na sliznici žaludku,ale stejně je divný,že ti je nedali,ale jestli je ti dobře,tak tím líp,nač další chemický srač.. _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
Leo
díky.. to si piš že ho hodlám pořádně chytit za pačesy! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:05 am Předmět: |
|
|
zakletádrž se bude to těžký ale jsi bojovnice a zvláště chyť ty pačesy a nepustˇdokud tě nevysvobodí _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:10 am Předmět: |
|
|
sazko díky... _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
Krásný den všem,,,u nás je sluníčko tak to je hned líp,,přeji všem hodně zdravíčka ,málo starostí a odoperovaným hodně síly v boji,.,,,
Cindíček:blahopřeji k opce,,,teď už bude jen a jen líp..
A co vaříte?u nás je dneska rajská rýžová polévka a játra s těstovinou  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Pěkné ráno děckááá....
Dneska je zas nádherně... vím, že to teď opakuju poslední dny stále dokola, ale nemůžu se toho počasí nabažit ..doufám, že už to tak zůstane a že zas nepřijde nějaké výrazné ochlazení, neboť jsem všechno zimní už vyprala, zabalila a uschovala a vytahovat to rozhodně nemíním..
Takže.. zítra touto dobou už budu v OB a snad už budu i "naskladněná"... jsem natěšená, ale i vynervovaná.. snad běžný stav. Ještě nemám sbaleno ani ťuk, ale navečer se do toho už asi pustím Nemám ještě ani potvrzenu dopravu do Prahy, ale to se snad večer taky upřesní...
Zakletá - upřímnou soustrast..
A ohledně výsledků.. buď ráda, že ti je neřekli, je to dobré znamení...kdyby ti totiž volali sami, bylo by to o dost horší.
Silvie Musilová - vítej mezi náma.. Já si myslím, že by jsi měla zajít do jiné nemocnice než do Iscare. Martina má pravdu - tam nabízejí stále a pořád dokola jen bandáž.. a i já si myslím, že bandáž pro tebe už asi nebude to pravé. Zvol si jiné pracoviště a zajdi si tam na konzultaci. Za optání nic nedáš, naopak se dozvíš více názorů na danou věc.
Annax - Aničko, moc gratuluju, jsi holka šikovná. Jde ti to pěkně, jen tak dál...
Děcka.. to jako ty prášky na žaludek budu muset jíst pořád? Mě dr. v telefonu říkala, že ty léky, co beru na klouby, nějak dráždí žaludek a že k tomu budu muset po operaci brát Helicid nebo Omeprazol... to je ono, co berete?
Víc nezvládám dočíst.. ale na všechny SZ odpovím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
jo,jo to jsou jen jiný názvy pro helicid a maj chránit žaludeční sliznici proti podráždění a ev. vředům.Někdo je bere chvíli,někomu vyhovujou dýl a někdo furt,má bez nich pocit,že spolkl šutry.A k některejm lékům je preventivně přidávaj aspoň občas.je to individuální _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silvie Musilová
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
Holky moc všem děkuju za pomoc a názory
Právě jsem se objednala na konzultaci na OB kliniku, stáhla jsem si dotazníky a začala si psát jídelníček. 10.5. jsem tam  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
sazka neobešli. Kam by to jídlo jinak šlo? Já vim a chápu. Šťávy jdou jinudy, ale je pravda,že sem nikdy nevěděla co je pálení žáhy a teď se mi to už 2x stalo.
Zelenoočko je to naprosto normální  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 20, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Sazko - děkuji
Silvie - no to byla rychlost teda.. ale tak na co čekat, že jo??
Katko - díky, jsem ráda, že jsem v normě
A jdu ven.. zahrada a tak.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|