Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:49 am Předmět: |
|
|
Aničko děkuju....
Já měla od včera tak ošklivej pocit že nedožije rána.. a teď když mi to můj volal, se mi normálně zatmělo před očima...
moc mě ale mrzí že neviděl kluky...
než se jeníček narodil, povídal že ještě chce dožít aby ho viděl. Bojoval dlouho.
Za chvíli přijede tchýně, měla jet se starším na kontrolu, ale chlap jede z práce domu, na kontrolu ho vezme on, a pak bude s mámou objíždět všechno potřebné k pohřbu.. no nevím co budu dělat až ji uvidím. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:50 am Předmět: |
|
|
Aničko tobě moc gratuluju k 10 kilečkům...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silvie Musilová
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
Ahojky všem, moc děkuju za přivítání.
Dneska vážím asi 110 Kg a měřím160 cm. První band byl v Jablonci nad Nisou. Jenže to byl ještě jak mi bylo řečeno zastaralý a neadjustabilní...omlouvám se za chyby.. BOBULE- To že jsem stloustla určitě nebylo těhotenstvím, aletím, že jsem se rozežrala a hlavně nemém žádnou životosprávu.
Bandáž předchozí se někam vytratila, protože když jsem byla na fibro vyšetření , řekl mi pan doktor, že po té bandáži tam není ani památka...tak nevím . Ptala jsem se Vás na ISCARE, protože právě tam mi pan doktor řekl, že je pro mne ta bandáž a né jiná forma operace.
Prosím holky poraďte jestli máte nějaké jiné zkušenost a pokud jsou jiné možnosti na jiných klinikách okolo Prahy. Jsem z Chomutova, tak tam to mám asi nejblíž. Přeju vám všem krásnej sluníčkovej den
PS: Na metříku zapracuju, jen až zjistím svojí váhu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Silvinko
jak jako někam vytratil? nemohl se vypařit jako..
Jinak já mohu říct o OB klinice v Praze...
tam dělají bandáž, bypass, sleeve, diverzi, a plikaci.
dyžtak koukni sem http://obklinika.cz/ mají to tam všechno popsané, ale chybí tam plikace, informace o ní najdeš zde: http://www.bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml
držím ti palce, ať se správně rozhodneš, a máš to všechno brzy za sebou, a jsi spokojená. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:10 am Předmět: . |
|
|
Dobre rano vsem!
zakleta: to je mi moc lito s tim pradedou, tyhle pocity znam, nekdy to clovek proste vyciti. Preji uprimnou soustrast a hodne sil!
To predoperacni se takhle bezne nesdeluje, opravdu to byva tak, ze KDYBY neco, tak volaji, ze je zkratka nejaky problem. Alespon z mych nekonila zkusenosti s predoperacnima vystrenima.
annax: moc gratuluji k ubytku a ke zmene metriku! At to jde stale tak dobre! Ja mam dnes tyden po O 3 kila pryc(pocitam, ze je to jen odvodneni), ale tak kez by to tak slo dal. Jen bych se trochu uz pohla, chodim sice na "prochazky", ale spis bych dala neco aerobniho, jenze Dr. rikala 3 tydny po O ani ň, tak to asi riskovat nebudu. Budu si tu muset vyhledat nejaky zkusenosti, jak jste to mely vy...co vy a sport... _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silvie Musilová
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
Zakletá- moc ti děkuju, a drž se myslím, že teď budeš potřebovat hodně síly, sluníčkovej den. Děkuju _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
Silvie tady máš všechna pracoviště http://forum.bandingklub.cz/about220.html , tak si to pročti a prohlídni, určitě si vybereš - máš tam i popis jednotlivých operací, jen si myslím, že pokud si byla neukázněná při prvním bandu, tak pro tebe bandáž opravdu není řešení. Já jsem ji měla, jak jsem ti již psala, ale podruhé bych do ní nešla ani za nic.
A ty si v ISCARE už byla? No to je jasný, že ti vnucujou band, protože tam na něj jsou specializovaní a málokdy nabízí něco jiného...... _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Naposledy upravil martina dne st duben 20, 2011 8:16 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silvie Musilová
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
Jo a ještě k tomu bandu...ano opravdu mi řekl pan doktor, že tam prostě není a není po něm ani známka zůžení na horní části žaludku. Bylo mi řečeno, že asi prasknul, nebo se sesunul. Ale že udělají nový. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silvie Musilová
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
martina: Po bandu jsem vážila do roka 65kg což bylo úžasný, protože jsem se cítila najednou jak motýl. A teď potřebuju znovu pomoc, protože mám hrozné bolesti zad a kyčlí, nemůžu cvičit, jediné co jsem schopná provozovat je plavání tak chodím3. týdně. Přemýšlím, že se objednám jinam. Moc děkuju za pomoc holky [/b] _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
cindicek
no je mi to divny bo jako nektery si na OB vyložene měli pro výsledky předop. volat.. no ted se budu zase klepat jestli je to tam všechno oukej, a snad by už volali kdyby ne. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
no proto si myslím, že by pro tebe byla vhodnější jiná operace , ale je to jen na tobě, pro kterou se rozhodneš, jen se nenech do ničeho natlačit ............. dej si čas na rozmyšlenou  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
Holky po operaci
Jak dlouho po operaci jste braly prášky na překyselení (inhibitory protonové pumpy). Já jsem je dostala na měsíc, včera jsem zkusila nevzít a bylo to dost nepříjemný. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Naposledy upravil Annax dne st duben 20, 2011 8:33 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
dobré dopoledne všem
Zakletá upřímnou soustrast, držte se
Annax a Cindicek gratulka k prvním odhozeným kostkám sádla, jen ať to tak dál hezky pokračuje ....
Silvie zdravím a jak píše Martina koukni na ten odkaz určitě si vybereš
Jdu makat - moooc práce a žádné ruce navíc
ahoj _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:33 am Předmět: . |
|
|
zakleta: volat, jo? no vidis, mne nikdo nic takoveho nerek. Ja jak to tam tak pozoruju, tak samozrejme, s tim jednanim atd jsem spokojena, jsou slusni, vsechno, ale maj toho strasne moc, maj tam obcas v nekterych vecech docela zmatek a na nektery i vlivem toho mnozstvi zapomniaj. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
nazdárek vespolek-k tomu ztracenýmu bandu.Když jsem byla v Praze ve všeobecný na vyšetření ,tak mi tam todle taky jeden dr. na retgenu povíval.Bylo to prej u těch starejch,bez portu a ntextilních.Prej se začeli zanořovat do stěny žaludku a postupně se doslaly až do žaludku a do střev-prý tomu tehdá říkali,že pacientka sežrala i bandáž-to když mi říkal a mutnosti disciplíny a pod.Se i dost bavil  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|