Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 463, 464, 465 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:35 am    Předmět: Citovat

verco to je jedno, prostě naředit Laughing Laughing Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:36 am    Předmět: Citovat

verca přece ti nebudu vyvracet co sem sama několikrát přiznala Laughing Laughing Když to zůstane jenom u poblázněný tak sem totálně spokojenej člověk Laughing Laughing

ale tak jako teď hodně přemejšlim jestli bych si neměla změnit přezdívku Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:37 am    Předmět: . Citovat

zakleta: o jogurtu jako o ne-tekute jsem taky premyslela, ale opravdu je to v tech papirech - jak to naskenuju, precti - dostanes totiz to same:-)

verca: no, tak musim se priznat, ze se ridim spis tim, co dostanu - hlavni je take to, ze oni nemluvi o GRAMECH, protoze nejde o vahu, ale o OBJEMU, na ktery ten zaludek je...snazim se vybirat od vseho neco..neridit se striktne necim. Proto se ptam. Ale uz kdyz jsem videla ty gramy tady, tak me to zarazilo, prootze specialne jsem se na to te dietni sestry ptala:-(

blbne mi scanner, takze jak to pujde, poslu to, a budu moc rada, kdyz to zkouknete, protoze vazne NEKECAM

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Janulka77

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:37 am    Předmět: Citovat

Verčo,dooost dobrý Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

zakletá tak mě vůbec neva, že si nepožvejkám. Sem žvýkala naposledy před deseti roky. Nic mi to nedává

Já se teda vůbec divím, že někomu ten žaludek udělaj tak velikej. Kámoška taky řikala, že jí ho rovnou udělali na 120g. Proč zrovna já ho měla na 30? Laughing Laughing Laughing

[/url]

zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

cindi
tak jasný mě spis prekvapuje že mužeš jíst jogurt a ještě že dáš v pohodě 150... no je mi jasný že dostanu to samý. Pak tu budu plašit já Laughing Laughing ale jinak jsou tu moc dobrý " jídelníčky" na ty první tejdny, takže se budu řídit asi raději spíš tím...
jako nevím no, jestli budu po O zesraná z čehokoiv co dám do pusy, nebo jestli budu v pohodě...
doufám že za Béé je správně Laughing Laughing Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:45 am    Předmět: . Citovat

zelenoocko: diky, jsem rada, ze jsem doma. Je to tam fajn, ale doma je to taky prima.
Ohledne jogurtu - jo, opravdu jim jogurt, pouze bily. Normalne mam v "Priklad jidelnicku na 1 den v Tekute strave" - coz jsem dostala od nich, moznost jako jedno jidlo 150 ml neslazeny bily jogurt. Nekecam.

Kazdopadne - zitra jdu na kontrolu, jeste jednou se opakovane zeptam a dam vam vedet, co mi na to rekli...:-/

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
LF

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:46 am    Předmět: Citovat

zakletá: A co je teda jogurt? Já jogurty jím už měsíc a pořád jsem na tekuté. Jogurty normálně protečou vidličkou.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

Cindi.. já ti věřím, že ti to v propozicích dali, ale přijde mi to hrozně moc. To já nedala tolik ani po bandu tehdy v prvních dnech. Když si vezmeš hodně tekutej bílej, tak OK, ale nejedla bych ho celej. Já ale třeba miluju ty tučný Krajanky, to není ani tekutá, ani kašovitá, to už je snad normální strava.. Cool ..po bandu jsem ho dala půlku a měla jsem fakt dost.

Ty jdeš zítra na kontrolu? To se musí tak často?? Já abych věděla, co mě čeká...
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:52 am    Předmět: . Citovat

zakleta: strasne jsem se ted naprdla ohledne toho scanneru, hned jak to pujde, tak to sem hodim, protoze ted vypadam jako dobrej magor:-D ale ridim se tim opravdu striktne, nic nepodcenuju.
Co se tyka toho, ze ten jogurt muzu, tak na to bricho mi dela velice dobre.
Momentalne mam ten jidelnicek temer stejnej, a to:
1. 150 ml jogurt (nebo mene)
2. 150 ml jablecny dzus zredeny
3. 150 ml cisty vyvar
4. 150 ml cisty vyvar
5. 150 ml nutridrink

Tot jidlo. Mezi tim 15x 75 ml voda/caj.

erytrin

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:54 am    Předmět: Citovat

Ahoj jen k těm porcím, podle mě by se to nemělo moc počítat na grmáč, pač když si vezmete knupsi a zbaštíte jich 80g nebo třeba popcorn Very HappyD to je tak co mi teď napadlo, tak je to na objem velké množství a želudej je stavěn na objemy ne na hmotnosti tak aby 80 g něčeho co má melou objemovou hmotnost nezpůsobilo i případné roztažení při častém opakování Wink To jsou jen mé postřehy za rok zkoumání baritrie Very HappyD

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:55 am    Předmět: Citovat

Holky já teda nedám celej jogurt ani teď. Kupuju si 50g tvarohy ochucený v kauflandu a nebo takový ty mňamky bobík. Ty sou taky menší. Dneska tu mám ochucený kottage jahoda a dala sem asi pět lžiček a dost. Bude ještě na jednu svačinu určitě. Má to 150g. Nezapomeňte, že jak si to na začátku roztáhnete tak se to s váma poveze potom už pořád. Bylo mi řečeno, že vždycky ten žaludek o něco povolí a proto se dělá menší. Jak sem koupila tak prodávám. Tak nekamenovat kdyžtak mě, ale doktory na Homolce Laughing Laughing

[/url]

cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:56 am    Předmět: . Citovat

zelenoocko:
ke kontrole - jo, jdu zitra, vlastne presne po tydnu, a musim se priznat, ze treba na vytahovani stehu mi to prijde docela brzy (videla bych to treba tak na 9., 10. den). Ale zakleta rikala, ze po cisari se vyndavaji treba 6. den, tak nevim, s tim zkusenost nemam:-) Zitra tam mam byt 11.45, kontrola, ale treba mi ty stehy tahat nebudou. Dalsi kontrola by, co jsem slysela od pani, mela byt po cca trech tydnech.

jogurt - take povazuju jogurt za normalni tekutou, ovsem pozor - mozna v tom je ta mylka! Jim pouze takove ty hodne, hodne tekute - activia bila, olma, ty uplne tecou samy:-( zadne tucne krajanky, ktere nejdou ani nabrat lzickou!!

jo, a co se tyka porce po bandazi, tak pokud jsem dobre informovana, tak objem vrchni casti zaludku po bandu je neco mezi 20ti a 30ti ml!!!! Cili verim, ze 150 by tam nikdo nenacpal?! Ale ja mam plikaci...

cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:59 am    Předmět: . Citovat

erytrin: mluvis mi z duse!!! Hlavne presne v tom smyslu o tom, ze je velky rozdil GRAMAZ a OBJEM, tj. ml... souhlas

katka04: viz erytrin..dala bych si bacha na "gramy" versus objem...

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:59 am    Předmět: Citovat

Katko, přesně taky si to myslím já. I když by se vlezlo více, dávat zpočátku určitě raději méně. A dodržovat! Protože jak se to od počátku bude pomalu roztahovat většíma porcema, za pár měsíců budeme jíst dvojnásobné porce.. Takže já předpokládám, že opce si vezmu bílej jogurt, naředím si ho mlékem a budu ho mít na 2-3x Wink ..možná jsem blb, ale tohle bude můj postup.
A Katko - to je náhodou super, že tak dlouho po opce dáš do sebe na jednu porci stále tak málo.. tak nějak bych to chtěla mít i já, i když máš úplně jinou operaci. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 463, 464, 465 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: