Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 451, 452, 453 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rozina
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko,
chodím jsem málo a právě proto, že se tu plká o kravinách... Podstatné věci se vynechávají,když se na něco někdo zeptá, tak se mi stalo,že nestojím ani za pár řádků trhni si, nebo něco ve smyslu nevíme....
Katku znám dlouho,je to bezva ženská co má přehled a nebojí se říct svůj názor, jak je vidno, to se tady nevede.
Fakt mi neštvěte, copak je normální aby někdo fňukal a vy ho litovaly? Ženský máte rozum?! _________________
bypas Homolka 21/7/2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kachna
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno v kurníčku,
mám za sebou veselý víkend, měli jsem sraz už po 19-ti letech z průmyslovkou no moc nás nebylo (15) ale i tak to bylo super, byli jsme 3 ženský a zbytek chlapi, většina mě viděla naposledy před + 50Kg a +30cm vlasy, takže čučeli a říkali mi ty vypadáš nějak jinak , ale dobře no co Vám budu povídat na sebevědomí dobrej balzámek . taky jsem toho dost vypila, teda jen lehké pití cca 4x opilé jahody, 4x jahodový, 5x jablečný a 5x broskvový Jelcin a na závěr 1x Cuba libre, nebo jak se to píše, z hospůdky jsme se přestěhovali na diskošku, a tedy ty bomby do hlavy už nic pro mě, jsem si tam připadala jak na mag. rezonanci úplně stejný rány , původně jsem manžovi napsala ať si jde lehnout,ale napsal ať klidně zavolám, tak pro mě v 1:30 přijel a odvezl si mě domů
V neděli jsem z toho větrala při práci na zahradě,ale celkem mi nic nebylo,tak jsem se neválela v záhoně
Irisko přeji Ti hodně štěstíčka s novou láskou.
Alenko ty si hezky užij mateřskou z chlupatým mimi.
Holky klídek tady venku krásně, i když u nás ráno nula a namrzlé okno v autě tak hurá ven vychladnout.
Hezký den Kachna _________________
8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický, při 157kg, nejvyšší váha 185 cca |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rozina
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
jeník: Ty si taky nic nepochopil, že jo? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
Jeník asi sis nevšimnul, že nemám nic proti postěžování, ale proti soustavnému fňukání ano. A nechtěj vědět co nebo kdo příde uhozenej mě _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
Katko04, buď si klidně iritovaná, nebo udivená , mě je to jedno.. nepíšu, že jsi špatná, klidně si tady piš, co je ti libo. Otevřený a upřímný názor já oceňuju.. Taky nesnáším jakési pomlouvání za zády, já vždy vše řeknu do očí, ale docela mě mrzí, že jste si tu vybrali jednu obět a neustále vám na ní něco vadí. Sorry, ale je to už fakt trapný. Ať ta osoba napíše cokoli, neobejde se to bez rýpnutí nebo nějakýho připitomělýho komentáře! Je to ubohý! Já mám taky kupu nemocí, který jsem nikdy neměla, to až posledního půl roku. Mám jich daleko víc než Zakletá, a sakra se bojím, že mi to znemožní operaci a hodlám to tu ventilovat veřejně a stále dokola, protože jinak bych se z toho doma zbláznila. Kdo nechce, ať mě nečte. Doma to nemám komu říct a tady, když mě i jeden jedinej člověk napíše, že to bude dobrý, ať se držím a že na mě bude myslet, tak mi to neuvěřitelně pomůže a podpoří. A o podpoře a pomoci je přece tohle celé fórum, ne??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko píšeš, že se na nohy nepostavíš, ale že do nemocnice prostě na operaci pojedeš, i kdyby tě tam měli dovézt na posteli - zdá se mi, že hodně a zbytečně hazarduješ se svým zdravím - jak chceš po operaci chodit? Je to nezbytné, ale to přece víš, kvůli sraženinám atd. A čím dýl se na nohy nepostavíš, tím dýl v nemocnici zůstaneš. Neměla bys začít uvažovat o tom, že operaci odložíš dokud nebudeš v dobrém zdravotním stavu??????????  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko proč píšeš vy? Proč do toho taháš ostatní? Já napsala svůj názor, mě právě došla s tim co pořád zakletá píše trpělivost. Buď tak hodná a neházej to na všechny. Děkuji _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
Když jsem já potřeboval něco vědět, musel jsem se ptát alespoň 2x, než mi někdo odpověděl. A jsem rád, že mi někdo odpověděl. Na Zakletou tu však reaguje spousta lidí hned. Když to někoho nezajímá, ať to prostě nečte, nebo na to nereaguje.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
Marti, noha(klenba) je už jakž takž v pořádku..nemám to ani oteklé, jen mě trochu bolí taková ta hrča napravo u malíčku, jak se noha "rozjela"(to když se rvu do boty).. ale to chce čas.
Tohleto, co mě bolí a trápí, to je bohužel na celý život, takže nějaké odložení operace by asi nepomohlo. Naopak. Neuroložka mi řekla, že když zhubnu, může se mi to zlepšit... tak v to doufám. Lupénka na kloubech je totiž svinstvo. A bolí mě to teď tak moc proto, že mě sebrali všechny prášky před opkou (odpol.mi ale na radu Dr.Šrámkové doveze manžel nový lék, který před opkou můžu). ..tak snad... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:05 am Předmět: |
|
|
Nebyla jsem tady celý víkend, nakdákaly jste toho opravdu moc, že ani není v mých silách dočíst všechno, ale musím reagovat na spoustu SZ, které se mi tady za tu dobu nahromadily. Ty které jsou o tom, že potřebují poradit, během dne odpovím, ale těm, které jsou o jednom a tom samém odpovídám sem......
vy všechny kterým vadí (a teď budu citovat) hloupé, dětinské, naivní, přiblbé atd. smajlíkování Lucinky, její otázky na úrovní dítětě předškolního zařízení, přihlouplé úsměšky atd. - buďte tak laskavy a napiště to přímo jí, a to buď sem veřejně či do SZ. Nebudu tady fungovat jako hromosvod a řešit něco za vás. Již nedávno se nám to vymstilo, proto abych toto nemusela psát každé z vás zvlášť, píšu to hromadně.
Jinak katko04 naprosto jsem pochopila jak si myslela svůj příspěvek a nechápu co na tom nepochopili ostatní. Souhlasím s tím co si napsala. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
martina pozor teď si napsala ošklivou pravdu Já dokud jí psala zaobaleně byla hodná a teď sem zaujatá a to to člověk bere jenom podle zkušenosti a rizik co se může všechno stát. Děkuju za pochopení a podporu
Já chápu, že když se někomu blíží termín víc se sleduje, víc má strach a víc to chce mít za sebou. Ale prosim vás ne za každou cenu. Potom víc riskujete než získáte. A to já sem z opky a jejích následků nadšená. Nejrrači bych všem na ulici co potkám a potřebovali by to vysvětlila jak to je "jednoduchý" zacvičit s tim. Ale opět musím opakovat ne za každou cenu _________________ Katka
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Naposledy upravil katka04 dne po duben 18, 2011 9:09 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
Katko, ježiš, tak její příspěvky nečti, ne? Já to taky tak dělala..
A píšu to v množným, protože vím, že Zakletá "vadí" více lidem... ale je fakt dobrá, že si to nebere osobně, dokázala se nad to povznést (což někteří neumí) a nehroutí se z toho - jako někteří z jejich příspěvků.. .. jo a ty mi přece nebudeš radit, co můžu nebo nemůžu psát, nebo ano?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
Musím se přidat k Martině - taky prosím, aby jste mi nepsali do SZ prosby, abych kohosi usměrnila a že se vám nelíbí toto a tamto - napište to prosím sem, veřejně! Jedině tak se k tomu bude moct ten dotyčný sám vyjádřit! To schovávání mě nebaví, proto na takovéto SZ nereaguju!!! Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko schválně sem tě upozornila, že sem byla jenom já kdo se ohradil. Páč posledně tu vznikla zbytečná pře o to kdo co řek nebo neřek a tak. Jinak samozdřejmě si piš co chceš Jinak tě můžu ujistit, že já byla první kdo se veřejně přiznal, že některé lidi nečte. Jenže jak dočítám za dva dny tak nesleduju kdo co napsal. A už sem to fakt nevydržela na někoho nereagovat. Timto to uzavírám. Já svoje řekla. Kdo tu byl a chtěl reagovat taky a dem se bavit třebáááááá o počasí
Dneska pěkně svítí sluníčko _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
rozina
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Veřejně vám všem tady píšu, že se usměrňovat nehodlám...
Nemám ráda zdrobněliny, blbce, rejžovej nákyp a koprovku!
Píšu své názory. Jinak se uklidněte, někto tu něco napíše a každý tomu bude věřit?
Nevím proč, zakletá skučí jako nakopnutej pes. Je to zbytečné. A k tomu vzdychání, že je nemocná před operací? Ohrožuje sebe a další lidi na sále. Ono to není jen o jejím rozhodnutí, že operaci chci. Ale pokud se nedej Bože něco stane, bude za to odpovědný vedoucí operatér. Hlavně, že ona si prosadí svou! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|