Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:43 pm    Předmět: Citovat

bobule
zrovna jsem to chtěla napsat, poznámka dost na místě v tuto chvíli . Smile Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:52 pm    Předmět: Citovat

[b]Zelenoočko,tak ti gratulují k termínku je to super a týden uteče jako nic Very Happy uvidíš Laughing.Jinak holky musím se pochlubit.Dnes mi přišla z výboru obálka,ale než jsem jí otevřela tak jsem se lekla co se děje a oni Nás pozvaly na občerstvení adt,máme totiž 17.5. stříbrnou svadbu 25 let Laughing tak je od nich pěkné né Question

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:58 pm    Předmět: Citovat

rendy
no to je hezké že si vzpoměli Laughing Laughing třeba dostanete i nějaký věcný dáár Laughing

gemini

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:26 pm    Předmět: Citovat

No alespoň že tam není vykecané společné heslo. Mám na internetu ještě jedno svoje velice rozsáhlé album www.geminijt.rajce.net a většinu alb mám veřejně přístupných. Myslím, že kdo si album nezahesluje tak dobře ví, že se na něj může kdokoliv podívat.

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
bossice

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:39 pm    Předmět: Citovat

Zakletá a Kosmetičko motání hlavy a slabost může být od krční páteře. Tu si můžete masírovat holky samy, určitě máte doma nějaký krém, mast či gel proti bolesti, takže nejméně 3 x denně...nahřát, rozmasírovat a zase šálu, aby se udrželo teplo. Takže pomůže i tahle samoobsluha. Která máte doma infralampu, tak rychle vytasit. Mně dělá ještě dobře Kuzněcův iplikátor, ale to je prý masochismus...ale já bez Kuzněcova ani ťuk Cool .

Rendy no toto! My jsme s mužem už přes 35 let a nikdy nic...parchanti! Ale píšeš..."z výboru"...takže u Vás to jde ještě trochu ve starých kolejích, kdy se vztahy braly vážněji a uctivěji... Laughing Laughing Laughing ...tak jsem zvědavá, jestli dostnete aspoň "diplom" a Ty kytku (od předsedy).

Věrčo kdybys furt nešmírovala na Kafemlejnkách, tak bys teď byla v klidu Rolling Eyes . A přiznej se, určitě Tě to až tak z míry nevyvedlo...víme svý... Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:48 pm    Předmět: Citovat

Tak to je teda drsný Shocked Shocked Shocked
Nejen, že drze okopírovali tohle fórum, ale se stejnou drzostí prezentují naše fotky. To je fakt na přeshubu. Ještěže jsem si změnila heslo.
K tomuhle zařízení, kvůli těmto a nejen těmto podivným praktikám, mám velmi negativní vztah. Je to jen můj osobní názor, tak mě prosím nekamenujte, víte, že jsem huba nevymachaná Embarassed

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
verca

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:51 pm    Předmět: Citovat

boss no on tam ten odkaz už jednou je.... o tom tu už byla řeč...ale opakování matka moudrosti asi.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A ten odkaz mi poslala jiná Keliška na ICQ, v tom já jsem nevinně tentokrát Laughing Laughing Laughing

Ale jak říkám . pokud si někdo hodí odkaz na své fotky, je to pochopitelné...ale na všechny?? Rolling Eyes Shocked no asi tomu teda nerozumím Rolling Eyes

sibyl vítej v klubu nevymáchaných držtiček Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne čt duben 14, 2011 6:18 pm, celkově upraveno 2 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:52 pm    Předmět: Citovat

sibylko

OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:56 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky moje.Mám dalží kousek ze života... Rolling Eyes
Včera jsem se vrhla na gruntování. Vše za asistence všetečných dvojčat. Když jsem večer skončila naprosto vyplivnutá, pozvracel mi malý Pája celý koberec v obýváku. Tak jsem ho popadla(je malý...cca 2krát 1,5) a odtáhla do právě vygruntované koupelny a do půlnoci ho drbala... Sad. Ráno jsem vstala o půl šesté a jala jsem se vymalovat pokoj od kluků a schodiště. Šlo to rychle a tak jsem se pustila do úklidu pokoje miminek. A aby se mi nemotali mimina pod nohama,pustila jsem je do pokoje ke klukům. Nemohli tam nic moc udělat. Za deset minut jsem tam vlezla a hádejte co????? Zapoměla jsem kýbl s barvou na stole Shocked Shocked Shocked Máme znova vymalováno. Kromě stěn také koberec..tmavě šedý, polstr.židle, potahy, skříně,vysavač,auta,kytaru..... Pomoooooc.
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 5:59 pm    Předmět: Citovat

oktávko
no tak to je radost Shocked

Lucinka

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:02 pm    Předmět: Citovat

Octávko to já se svýma dvojčatama také velmi dobře znám Laughing Laughing Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:07 pm    Předmět: Citovat

Lucinko
jak máš staré dvojčátka ?

Sibyla

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:08 pm    Předmět: Citovat

Oktávko, máš tvořivé potomky Laughing Laughing Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,sice už šest a půl roku,ale naivně jsem se domnívala,že budou rozumnější,ale je to čím dál horší a nestíhají mě překvapovat-šokovat Laughing Laughing Laughing Cool Twisted Evil Wink Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Jsou to sice holky,ale v Laughing ydají každá za deset kluků a celý den od rána do večera nezavřou pusinky a každou minutku za mnou každá zvlášť chodí a ptají se mě na něco a většinou každá na to samé a minimálně desetkrát na to samé Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Jsou to ďáblíci s jak všichni říkají nádhernýma nevinnýma tvářičkama a vláskama až pod dupku Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:20 pm    Předmět: Citovat

jééé Kači ještě, že ten chov už mám odrostlý huráááááá Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: