Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:06 pm    Předmět: Citovat

hele jani tobě tam nějak zmizelo, že sbíráš odvahu za ruce a nohy (nebo jak to tam přesně bylo) - už nesbíráš? už si sebrala? anebo si to vzdala? jako já jsem o tom taky uvažovala, ale nějak ten strach je větší, přece jen těch narkoz už bylo dost...... Wink Wink Wink . A nevím co bych tak potřebovala víc anebo dřív - asi ruce, ty jsou vidět. Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:23 pm    Předmět: Citovat

MARTI jsi všímavá. máš pravdu už nesbírám odvahu, od prsou už je to rok, tak jsem se rozhodla, že jak to dotáhnu zpátky na 67 kg, tak jdu na to, za odměnu. Váha se trochu hla, mám dole 5 kg, tak ještě 3, takže počítám tak říjen - listopad, protože přes letní měsíce bych do toho nešla, jen se ve mně bije, s čím první, jestli ruce nebo nohy, ale zatím vyhrávají ruce, vypadají jak plovací blány kačen, nohy přeci jen schovám, a taky jsou trošku náročnější, takže bojím bojím, čekám co na to lady, slíbila foto.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bestickova

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:25 pm    Předmět: Citovat

Jani,jestli nepůjdeš,dokopu tě k Vřeskému osobně Smile

[/url]
martina

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:33 pm    Předmět: Citovat

tak to ti jani gratuluju, a to nejen k rozhodnutí, ale především k těm 5 kilům - minus. No já jestli se k tomu někdy odhodlám Wink , tak to asi taky budou přednostně ty ruce, protože ty jsou vidět, když i vezmu krátký rukáv - no tak to máme holka stejně.........jen s tím rozdílem, že já teprve začnu uvažovat a tu odvahu sbírat

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
verca

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:44 pm    Předmět: Citovat

já viděla fotečky ladynky - bříško, prsa i nožky a můžu říct - super, paráda, krása a už se těším, až se k tomu také dokopu !!!!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lucinka

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 4:51 pm    Předmět: Citovat

Ahojte,napadla mě ještě jedna otázka,na kterou jsem se ještě nezaptala,ikdyž už jusem Vás tu otravovala dost Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Jak vlastně probíhá první schůzka u doktora,který Vás má i operovat,když už třeba budu mít výsledky všech vyšetření už sebou Shocked Laughing Wink Laughing ?
Mujsíte se svlékat a vyšetřuje Vás a na co se vlsatně už tak konkrétněji ptá Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ?
Děkuji Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Iriska

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:06 pm    Předmět: Citovat

Mona:Moni tak jsem četla Tvůj příspěvek jedním dechem,a úplně mě zamrazilo,je mi líto že máš teď tak hrozné období,,, Sad Moc Ti přeji aby ty blbé kameny dali pryč a ty jsi měla zase sílu bojovat,,a stím jídlem to je mazec,ale já si myslím že tělo je vyčerpané s bojem proti "nemoci"a prostě bere zásoby na sílu,moc Ti přeji aby bylo co nejdřív lépe,,,Objímám drž se holka,,, Razz Razz Razz Mám tě ráda Razz

Zakletá:
Moc pozdravuj Cindíčka,že blahopřeji k opce a přeji hodně síly do boje,,,,

jannna a Bestičková,
,nezapomeňte udělat společnou fotečku,,to bude krásné Razz Razz Razz a pošly posly k Irence Wink Razz

A jinak všem krásný podvečer.....

Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:51 pm    Předmět: Citovat

Zdravím do kurníku Laughing
Já dneska trávila celé dopoledne na kardiologii, neplánovaně, dali mi novej lék a uvidí se, co dál.. Ale jsem ráda, že mám srdce vyšetření a budou u operace vědět, s čím případně počítat..

Dočetla jsem jen zlehka...
Sibylce, krásné holce hubnoucí, moc děkuju za přání k operaci.. už se mi to sakra blíží..a snad vydržím i zdravotně, kolem mě se teda bacily pořádně rojí.. Rolling Eyes
Romi K. - to jsem ráda, že se ti to sune tím správným směrem.. a ano, nemusí to být sprint, stačí, když se to bude pomalounku posunovat do zdárného cíle.. Držím ti moc pěsti Wink
Mono - Moničko srdíčko, moc na Tebe myslím.. netušila jsem, že máš takové potíže .. tak ať ti ty šutříky brzo vyndají a ať ti zas může být o hodně lépe. Božeee, to věřím, že takové trápení člověku na náladě moc nepřidá Confused .. ale ty to zvládneš a doufám, že se brzo uvidíme!

Ještě jsem chtěla na něco reagovat, ale vypadlo mi to.... Rolling Eyes .. no jo, to bude věkem už!
Dejna

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:57 pm    Předmět: Citovat

Mono, děvče zlatý, nevzdávej to a bojuj!!! Držím pěsti co to jde ...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
jane-jane

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:04 pm    Předmět: Citovat

Konečně jsem se dostala k tomu, abych napsala.....

Mona...... vše jsme si víceméně řekly jinde..... chci ti tady přede všema vysmeknout poklonu, že jsi otevřela svou 13tou komnatu. Uvidíš, že vše zvládneš.... step by step Wink ..... půjde to, věřím ti kočko Exclamation Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
janaaa

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:08 pm    Předmět: Citovat

irisko samozřejmě fotky budou.
moni mě ale operuje tamášek (už nevím jak se to píše), vřeský mi dělal jenom prsíčka (je na ně machr a ty jsem opravdu chtěla mít bez chyby).
verčo já lady uvidím na živo heč Laughing . fotky mi moc nedávají, musím to vidět na živo. vždyt to znáš, taky si ty moje viděla Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
LF

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:10 pm    Předmět: Citovat

Lucinka: Já jsem břicho ukazovala, protože mám za sebou i jiné operace takže Foltys chtěl vidět kde jsou ty jizvy a jak vypadají.

Jinak se mě ptal, jak jsem se o něm dozvěděla, výška, váha, jestli kouřím no a takové ty další otázky ohledne zdr. stavu. Wink Neboj žádná FBI výslech to není Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

verca

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:16 pm    Předmět: Citovat

no janiii já teda asi taky mnoooo..... 23.4. se za ní dojedu asi nejspíše podívat, jestli tam holka naše bude.... bude na akcičce tady kousíneček od nás....ale jelikož i já jdu 23.4. na pařbu, tak musím ještě zjistit, v kolik tam bude - prý brzy, tak uvidíme, co je to brzy Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:17 pm    Předmět: Citovat

janaaa.... četla jsem, žes dala dole 5 kilíček.... tož velká gratulace děffčičo tutaj vod nás - zemigrovaná na tu Moravu Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bestickova

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:44 pm    Předmět: Citovat

Jani je to fuck,jestli Broník nebo Zoltánek,dokopu tě tam stejně a i s Žížalkou!! Very Happy

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: