Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kamilio
|
Zaslal: st duben 13, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
ahojky všem
nejsem schopná napsat, jsem hotová jen když vás stihnu dočíst
tak jsem chtěla alespoň v rychlosti pozdravit, popřát krásný den všem,
Zakleté ať se brzo uzdraví
Cindickovi ať vše dobře dopadne
Terče že je fajn, že je dobře a mimi bude v pohodičce ... a to tedy bude !
Mony díky za tvůj příspěvek a držím pěsti
a vůbec holky kluci všem díky ráda vás čtu i když nestíhám reagovat.. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: st duben 13, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
Ahojky Holky
MONA držím palce at ti to vše dobře dopadne . žlučník je pěkný prevít sama ho mám venku a trpěla jsem jako pes , měla jsem šílené bolesti od té doby mám svatý klíííd , uvidíš až bude venku vše se vyřeší
Cindi držím pěsti na opku , také jsem šla jako poslední čtvrtá , až kolem druhé _________________
Plikace 16.2.2011 OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st duben 13, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
Devcata, to neni mozne to docist toto... Snazila jsem se, ale asi nic
Jen jeste k te cocce, hrachove kasi apod. - vsechno zeru a mam to strasne rada - a s chlebem normalne Maminka je od Vimperka, tata od Presova. Takze jsem vlastne asi Moravanda Tak jestli to ma na to nejaky vliv... Ale jak psala Dejna - je taky z jiznich Cech a taky to poziraji s chlebem, tak to asi bude lokalni jako anestetikum.
Jinak jsem v bakalarce jedne zname narazila na vyraz monogastr Zvire s jednoduchym zaludkem (napr. prase, drubez) - strasne me to rozesmalo a od te doby premyslim, zda jsem BIGASTR, nebo DIGASTR
Hezky den! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 13, 2011 9:06 am Předmět: |
|
|
vlcice
ty teda jedeš s tím upisováním, to je nádhera! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: st duben 13, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
Zakletá děkuji také jsem se ráno divila když jsem vlezla po 4 dnech na váhu snad to ještě chvilku vydrží a nebudu pak dlouho stát .... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st duben 13, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
vlcice zrovně včééééra jsem Tě zapisovala do statistiky, která se pravděpodobně začne znovu tvořit a už tam jsem čučela na Tvůj úbytek a dneska zase toto.... gratulka veliká, jedeš fakt krásně !!
A mladej vyfásnul před chvílí ATB, tak si opět užívámeeee  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st duben 13, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Vlcice1977
Já zírám 20 kg za 2 měsíce, seš borka. Gratuluji!!! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: st duben 13, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
vlcice1977 gratuluji k takovému velkému úbytku..jsi borka.....))) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: st duben 13, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
Teď tu dočítám stránky a také jsem si všimla a spočítala Vlčice tvůj úbytek a je úžasný . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st duben 13, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Vlcice, taky se musim pridat do fronty obdivovatelu a obdivovatelek kez by to mne takhle rychle slo po opce tehdy, tak jsem asi nekde jinde
Asi me predbehnes (a jeste nekdo) v docenture, protoze ja se krom te pravidelnosti a zrani vlaknite stravy, zeleniny a tak, zas az tak nesnazim ted... snad mi to do te pulky kvetna vyjde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st duben 13, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak mi volala tchýně z kontroly s malým.. no a ouško vypadá dobře, ale v nudlích má hnis... takže dostal nějaká ATB kapky, a na KO zase až příští týden, tož ho budu mít doma.. sem radši že aspoň mezitím nepřitáhne nic dalšího ze školky... a budu ho mít hezy tady pod kontrolou. No a pak už to snad do opky nějak doklepu. ťuk ťuk ťuk!!! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: st duben 13, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
Po delsi dobe se opet hlasim.Koukala jsem ze resite lusteniny,nam,nam a v jake koli podobe.Ja je miluju
Ale ja teda krom hub,cerv.repy,olivy a soj.masa sezeru proste vse a teda jeste tluste maso bleeeeeeeeeeeeeeee
Jinak nestiham docist teda,mam nejake zdr.problemy tak litam jinak snad vse ok.
Verko-jakou statistiku jsi delala?
Jinak jsem psala o terminku v Tu a nikdo se neozval takze tam asi budu tentokrat sama,tak snad se sejdem v tom cervnu  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: st duben 13, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
Všem moc a moc děkuju za gratulace i mě samotnou překvapilo jak dobře to zatím jde Věrka je užasnááá poradila mi ohledně stravování a tedy velký dík patří hlavně jí
Zakletá a Věrko držím palce at antibiotika brzo zaberou a máte dětičky brzo zdravé .
qwys určitě se té docentury také brzo dočkáš , držím pěsti to dokážeš _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st duben 13, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
vlcice děkujiii, ale stejně tu největší zásluhu an tom máš jen Ty sama !!
Aničko http://forum.bandingklub.cz/about852.html
A co Ty kočko, už je vše Ok ??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katarína
|
Zaslal: st duben 13, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Krásny (upršaný) pozdrav pre všetkých zo severného Slovenska !!!
Všetkým chcem pogratulovať k pokrokom a zaželať veľa síl do ďalšieho boja s kilogramami. Sem-tam sa tu na Vás "kuknem", prečítam pár stránok a teší ma, že to tu stále "žije" .
Viem, že to tu asi nepatrí a je na to vyhradené "iné kupé", ale neviete mi prosím poradiť, ako funguje ambulancia Dr. Čierneho v Brne ??? Mala by som ísť na kontrolu po roku a neviem či ešte robí aj v Brne, alebo už len v Břeclavy. Veľmi pekne ďakujem za akékoľvek informácie .
Tento víkend som na Morave a stráááášne ma mrzí, že je srazík zrovna v Ostrave. Ja stále verím, že mi to raz víde a spoznám Vás všetky osobne.
Všetkým nerozhodným, ktorí ešte váhajú s operáciou by som rada dodala odvahy a poradila, aby dlho neváhali a dali sa do boja s nadváhou. Mne to zmenilo život a som rada, že som sa aj vďaka tomuto fóru správne rozhodla . Škoda, že sa na Slovensku o tom vie tak máááálo. Žiaľ naši lekári sú buď neinformovaní, alebo ............. ! A to už si domyslite!
Zelenoočko aj touto cestou za všetko ďakujem. Si úžasná a držím Ti palce .
Želám Vám pekný deň Katarína _________________
19.5. 2010 Břeclav TUBULIZACE
39 rokov, 3 deti - 19,18,10 + úžasný manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|