Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Bossí, je mi pořád stejně-vyčerpaně Sad .
Evičko, tři lžíce, jj, někdy ani to ne, ale stejně je mi pak nevolno od žaludku-skoro po všem.
Romí, uvidím příští týden, jak roste, krom odběrů mě čeká asi komplet všechno...
Tak nevím, měly jste po tubu taky takové problémy? Nezvracím, jen mi je nevolno.
Jednu pozitivní zprávu jsem dnes dostala-genetik se vyjádřil pozitivně k prodělané operaci a celému seznamu léků , bylo to v době, kdy pokud by byl negativní účinek, už by mimísek nebyl. Příští čvtrtek jdu do poradny na odběry, cca ve třináctém týdnu na screening, asi do Gennetu.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 9:31 pm    Předmět: Citovat

Teri paráda samé dobré zprávy už se těším až bude mímák hrdina mezi námi Laughing Laughing Ta nevolnost je na 100%k tomu těhu neřeš to to přejde. Snad sis nemyslela že se budeš mít líp než všechny těhule Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 10:55 pm    Předmět: Citovat

Idea

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:12 pm, celkově upraveno 2 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 11:14 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát.
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 11:37 pm    Předmět: Citovat

Mono, držím pěsti, já Ti toho moc neporadím, mě žlučník po letech bolestí vyndali když mi dělali bandáž, zjistili to tenkrát až v Iscare, že mám šutre několik cm velké.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
arnoldova

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 5:25 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,chvilku to tu pročítám,ale nestíhám, to je zase počteníčko. Mějte se krásně a kila dolů Very Happy Very Happy
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:02 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno všem.
Mono. Mrzí mne,že jsem nevyhrála. Bylo by to vše jsednodušší. Držím Ti palce děvče a prosím, nevzdávej to!!!!
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:14 am    Předmět: . Citovat

Mono, držím ti strašně moc palce. Taky mám malinkatý kamínek ve žlučníku, ale problémy žádné, ale bude muset jít taky v budoucnu pryč.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 6:21 am    Předmět: Citovat

Dobrééééééééééééééé ranko všeeeeeeeeeeeeeeeem Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníčku....

Mono jsem ráda, že jsi sem kooonečně napsala svůj příběh. Myslím, že je velice dobré i takové příspěvky číst. Ne jenom o úpěších, bohužel nás provázejí i neúspěchy, ale o těch se už těžko píše, mluví...... Díky !!

Vím už dávno vše, to víš moc dobře..... proto Ti držím moc palečky, pěstičky, vyber si.... a až pořešíš vetřelce v těle, začneš opět řešit váhu a uvidíš, že už to půjde dolů o doost lépe, než teď, věřím tomu i když Ti napíši teď veřejně, že jsem naději, co se týká Tebe už ztratila...byla jsi fakt horší, jak malé děcko , zralé na přes držku !! ....vycházím z toho co a hlavně JAK jsi psala v soukromí..... ovšem od té doby, co Ti potvrdili vetřelce v těle jsem si řekla - paráda, důvod nechutenství, blbých stavů je na světě - takže to vše pořeš a pak hurá do boje, máš na to Moni a jsem Ti opět k nápomoci, pokud budeš potřebovat a věřím, že je nás víc !! Wink

Jinak zdravím Dejnu - až budeš mít chvilku, kuk na ICQ, mám pro Tebe nějaké zprávičky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky tak jsem se probrala z Prothazinového delíria... ty vogo, to už si teda fakt nikdy nevemu.. a kluk v pohodě.. taže to tahle oblbuje asi jenom mě.

MONO
držím ti pace, já mám žlučník venku a díky bohu za to, trpěla jsem s ním jako čoklík... ke konci už byli ty koliky horší než porod.

Jinak mám první zprávy z bojistě od cindicek : Ahoj , tak jsem přijatá, a na řadu půjdu někdy kolem druhé odpoledne, možná jsem snad i poslední, protože jsem nejmladší a nejzdravější Surprised))) Mám pozdravovat všechny tady a prosím o držení palců Smile)
tak držíme!!

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
MickaPt

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

dobré ráno a hezký den přeji všem
Mona jsem ráda,že jsi tady napsala svůj příběh.... po operaci žlučníku budeš mít klid...bude to lepší...když můžu srovnat...žlučník pro mně byla jednodušší opka než žaludek...neboj se toho...říkej si,že když je něco v těle špatného...má jít ven...držím ti palečky...ted ti doporučuji jíst opravdu dietně...já jsem tenkrát byla jen na sucharech a čajích..jak mi bylo zle..když mě chytnul žlučník.....
jak píšeš, že žlučníkové kameny se tvoří po dietách...musím ti dát za pravdu.... jsem po jedné radikální dietě je takhle získala...ne takový kamenolom jako máš ty.....jen dva kamínky...ale potrápily pořádně...mé doporučení...neodkládej operaci žlučníku....

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 8:02 am    Předmět: Citovat

borufka i zimnice je projev teploty. Teploměr si dávat zásadně, když zimnice přejde a po těle de příjemné teplo. Já jinak než se zimnicí nemarodim

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
verca

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 8:12 am    Předmět: Citovat

cindi držíme paluchy a zdravíme !! Wink

Jinak po prothazinu jsem tenkrát byla také jak praštěná (to stejně jsem) Laughing...už nikdy více jsem ho potom nebrala Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 8:20 am    Předmět: Citovat

verco
no já už si ho taky nevezmu, to vím jistě Laughing Laughing Laughing Shocked

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: