Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
borufka

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:45 pm    Předmět: Citovat

Cindi taky držím palce Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:50 pm    Předmět: Citovat

dekuju vsem! Uff, dneska uz nic nejim, rikali sice od pulnoci, ale pripada mi to strasne malo pred, takze radsi to zabalim uz ted:-))

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gluminka

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:54 pm    Předmět: Citovat

Sibyl,
to je krásná holčička. A moc šikovná, jak se hezky sama krmíSmile akorát ty slávky teda nemusím... nejsem na jejich chuť zvyklá... Mořské plody teda nejsou vůbec moje parketa:-)

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Gluminka

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:04 pm    Předmět: Citovat

Tak, vážení, a mám po srandě. Naplánovala jsem si v OB reopku z bandu na plikaci někdy na květen a dnes jsem se dozvěděla, že to musím odpískat a přeložit až na červenec, protože mě zaměstnavatel nepustí na operaci a delší marodění. Tak z toho bych se vztekla.... Jenže práci potřebuju a nemůžu si dovolit poslat je do háje Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Dejna

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:06 pm    Předmět: Citovat

všechny vás zdravím, sto stran nedočtu ani náhodou, louskla jsem jen pár posledních a k závažné diskusi hlásím, že u nás na jihu Čech se chleba k čočce i hrachu JÍ !!!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
bobule

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:07 pm    Předmět: Citovat

Dejno
není třeba dočítat to hlavní se řešilo dnes a CHLEBA zvítězil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
borufka

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:30 pm    Předmět: Citovat

nééé chleba nééé ten je v tom neviněěěě Razz
Glumi já to v práci neřekla, taky mám šéfa otrokáře (a fakt doslova), prostě půjdu marodit a hotovka...a pak, s hubenější a sebevědomější Borufkou, mám stejně v plánu změnit působiště Wink
ženy
mám děsně důležitej dotaz...může mít člověk zimnici bez horečky? Když má jen rýmičku? A pozor, ptám se vážně, bez ohledu na to, že smrtelně nemocný je CHLAP Rolling Eyes
ALENA

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:43 pm    Předmět: Citovat

cinícek tak ať ti to všechno dobře dopadne, hodně štěstí Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

Sibyl tak ty Slávky jsem taky nikdy nejedla mořské potvory mám ráda, ale tohle teda budu muset někdy někde zlusit Wink Wink

čočka u nás v Olomouci se čočka jí také s chlebem, ale já ji nerada Evil or Very Mad Evil or Very Mad hrachovou kaši také nejím a bramborový guláš děláme s buřtem a k tomu taky chleba Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:54 pm    Předmět: Citovat

Sibylko, krásná holčička, krásně vypadají mňamka.. nikdy jsem slávky nejedla, ale dala bych si je. Loni v Chorvatsku jsem si je chtěla dát, ale manžel nee.. a co já bych sama s takovým kotlem dělala, kdyby mi to náhodou nechutnalo ?!

Zakletá - já jsem měla před 14dny zimnice, vždy navečer, navlečená jsem byla jako pako, teplota nebyla, ale cítila jsem úplně, jak mě přechází po těle mráz jakoby.. přes záda až k nohám..

Jinak u nás hrach.kaši s párkem a chlebem, hrach.polívku s opeč.rohlíkem, buřtguláš jedině s rohlíkama a fazole s chlebem... Jiné kombinace si jaksi nedovedu představit. I když - známá dělá ke knedlo-zelo řízek.. což je síla. Rolling Eyes

Děcka, poradíte mi někdo s internetem v mobilu? Jako vše OK, jen se mi nejde přihlásit na bandingforum. Píše mi to špatné heslo nebo uživ.jméno. V čem může být zakopaný pes? Kdo mi poradí? Díky

Jo a dobrej zápich. Včera večer jsem si dělala zábal na krk, prý babská rada = vepř.sádlo s muškátovým oříškem - ranní výsledek vskutku nemilý. Krku vnitřně to nepomohlo, navíc se mě zevně udělalo asi 15 beďarů jako nějakýmu pubošovi Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:13 pm    Předmět: Citovat

CINDÍČKU,TAKY TI MOC DRŽÍM PALCE,BRZY SE NÁM OZVI.

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

Díky, to byla ještě malinká, dneska už je to pořádná opice Laughing
Holky co byly u nás na grilovačce znají obě naše prďolky. Fotky mám na Rajčeti.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii

Naposledy upravil Sibyla dne st duben 13, 2011 8:26 am, celkově upraveno 2 krát.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:23 pm    Předmět: Citovat

Dělám zkoušku...omlouvám se...
Kvůli pobytu v nem.jsem si udělala internet do mobilu, abych si odtamtud s váma mohla psát - jenže mi to nechtělo zkousnout údaje (Zelenoočko, tedy jméno a ani heslo), pod kterýma jsem zaregistrovaná ... !!! Evil or Very Mad
Tak jsem si přes mobil zkusila udělat novou registraci jakožto Zelenokukadlo, aby bylo jasné, že jsem to já.. o ona se regsitrace povedla... Laughing Nyní půjdu zkusit poslat příspěvek z mobilu..to jsem zvědavá.. mějte se mnou trpělivost, nikdy jsem to nedělala....děkuji.

A omlouvám se, že se tu takto roztahuju...klidně mě můžete pak smáznout.. ale chtěla jsem to tu napsat pro vysvětlení.. Wink Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:27 pm    Předmět: Citovat

Sibylko - ano, znám osobně, proto píšu, že je kráááásná! Obě dvě jsou! I tata Embarassed Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:36 pm    Předmět: Citovat

Sibylko no jasně to jsou holky ze zahrady Wink Wink Wink Wink nádherné, báječné, milounké Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zelenokukadlo

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:36 pm    Předmět: Citovat

Zk.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: