Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
marti
to si piš já to zmáknu... budu jako rybička..musím. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:02 pm Předmět: .. |
|
|
jo, je klidne mozny, ze te bude operovat, ja kdyz jsem si volala ve ctvrtek o termin, tak jeste nebyl plan udelanej a Fried byl pry "zrovna na sale", takze je mozny, ze budes u nej:-) mne je to taky vcelku putna, pokud to bude udelane dobre:-) Jsem vcelku poslusny pacient, tak pevne doufam, ze kdyz budu dodrzovat vse tak, jak bych mela,tak ze nebudu mit nejake extra problemy. Uf. A taky trochu spoleham na to, ze jsem jeste docela "mlada", nekourim, nepiju....tak snad to to telo dobre zmakne:-)
Jo, nevim, jak to tam mas napsane s tim prijmem, ale mne,kdyz volali, tak sestra rikala, ze nejlepsi je opravdu tak v tech 7-7.10. Nerikala mezi 7 a 8 ci neco podobneho. Spise v tech 7 Tak uvidis.
Martina ma pravdu, nic bych nedala za to, ze se to dokonce zformje az ten den, nekoho treba neprijmou atd...
No, ja ze sebe nemocnou nedelam, pevne doufam, ze je to vse z te alergie, ale pochopim, kdyz do toho nepujdou, necham to na nich, oni musi vedet, jaky bude nejlepsi postup. Mam od internistky z doby predoperacniho nejake prasky, po kterych se dobre spi, tak doufam, ze zitra vstanu  _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
cindicku nic mi do toho sice není, je to tvoje věc, ale před operací bych raději žádné zklidňujíci prášky nebrala. Aby se to pak nějak netlouklo s medikací, kterou ti dají při příjmu a s narkozou..........prostě bych riskla, že tu dnešní noc moc spát nebudu, že se dospím po opce....  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:21 pm Předmět: .. |
|
|
Martina: presne to me napadlo. Byla jsem na predoperacnim primo u nich, u Dr. Sramkove, ona mi dala i neco noveho na tu alergii atd. Jenze pak, kdyz volala sestra ohledne toho terminu atd, tak rikala nebrat leky na redeni krve atd, takova ta klasika, a ja se zapomnela zeptat, zdali mam stale brat i to od Sramkove.
Tak jsem nelenila a vcera ji jeste psala, co mohu a co ne, a napsala mi, ze ten Prothazin, kterej mi napsala, si vzit muzu...tak nevim:-( muzu to samo zkusit bez nej, ale je to i trochu na ty dychaci cesty, tak mam strach, aby mi rano nebylo nejak jeste vic bidne, pokud si to nevezmu...sama nevim, opravdu. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
cindicek jo tak Prothazin asi jo, ten dávaj i v nemocnici, když tam seš den předem, já nevěděla o jaký lék jde, on je hlavně, když je velkej kašel, aby se člověk vyspal, prostě na celkový zklidnění.........
boss no tak to je něco pro mě, že bych to ozkoušela??????? _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:57 pm Předmět: .. |
|
|
martina: Jo, tak snad si tim neublizim. Uvidim vecer, jak mi bude a podle toho si ho vemu nebo ne:-(
Dneska si jeste kapu do nosu PINOSOL tak doufam, ze ten nevadi..nejak to nemuzu vygooglit. Clovek ma strach, aby neco nepos... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
Dobrý podvečer, přeju !
Tak, že se vracím k čočce a tak. U nás se dělá čočku každý jinak, já přebrala máminu školu, takže buď s volským vokem nebo uzeným, či uzeninou, stejně tak i ke hrachové kaši a poléváme osmaženou cibulkou-bez chleba.
K čočkové i hrachové polévce podáváme osmaženou housku, skorotchyně i osmahlý chleba. Já přidávám do čočkové polévky i zeleninu. A všude, kam můžu, přidám česnek .
A ovocné knedle ? Tak je to o chuti, samozřejmě, u mě vítězí odpalované těsto, je to pro mě v létě ta největší mňamka -s jahodama
.
Kynuté knedlíky nepozřu ani sladké ani slané a to tu nedokázali pochopit, že prý se frním . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
Martino nešprýmuj, laskavě!!! Tvoje "špíčky" bych teda chtěla vidět!
Čauky Terčo! Jak je? Pořád stejně, nebo už malinko líp? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
Ahojte,teď přidám něco z úplně jiného soudku,ale velice mě to pobavilo .
Pustila jsem si teď šot se Simonou Krainovou a ta tam s velice vážnou tváří říkala,že už se zklidnila a teď nekupuje kabelku za 60.000Kč v Pařížské ulice,ale jede tisíc kilometrů do itálije a koupí si tam tu stejnou kabelku pouze za 20.000Kč............................ .
To mě docela hodně dostalo . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:15 pm Předmět: |
|
|
jste toho zase nakecaly teda
cindi no to je dost, že přijdeš podat hlášení i sem k nám Tak hodně štěstí přeji a hurá do nového života  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Cindi
Prothazin teď beru já i Patrik...
má průduškovej kašel, takže odedneška jsme dostali totok, půlku na noc...
no uvidím, já už ho měla doma dýl. Já si dám asi taky jenom půlku, nebudu to přehánět... Přivezla jsem si Sinupret, což je sice humáč největší, ale na tyhle průduškový stavy naprosto milionovej, jeden den vemeš, druhej den z tebe jdou šílený hrůzy .. (vykašláváš ) fakt je výýbornej, a hlavně přírodní. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:20 pm Předmět: .. |
|
|
Lucinka: no, tak ona je to takova chytra holka, tak co bys chtela...
Verca: ahoj, zdravim a dekuju! Je mi fakt lito, ze jsem nestihla zajit sem driv, chtela jsem, ale ten cas proste nebyl. Tak doufam, ze vsechno zmaknu a jakmile dorazim domu, budu vsechno jeste pekne poctive docitat, to uz snad ten cas bude, tak se na to i tesim:-) Zitra si na me vzpomente, budu rada. Na novy zivot jsem dost zvedava - pacient jsem poslusny, tak snad to nejak dam:-) _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:22 pm Předmět: .. |
|
|
zakleta: no tak vidis, to je nahoda. Ja mam jeden na noc, pulka vam urco bude stacit, delejte, jak rika doktor:-) Ja mela nedavno taky nejakej sirup, homeopatickej, stodal, a taky byl fajn. I kdyz ten muj problem je asi spis v te podelane alergii, ale to bych se porad opakovala...:-/ _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
cindi
mě taky onehdá, když sem byla hluchoň dva tejdny na levý ucho, honily všude možně po ORL... no dělali mi vyšetření sluchu, taky celkem sranda, a zjistili to co bylo jasný, že neslyším na levý ucho... strkala mi do nosu tu hnusnou hadici, i do ucha.. nic nenašla.. paráda co... nakonec mě ověnčila závěrem že trpím chormickou rýmou... mno, a pak prostě neměj rýmu, když jí máš v podstatě furt.
Stříkla sem si do nosu nějaký sprej s kortikoidama, aby mi to odlehlo...
no do tý doby sem absolutně netušila že nějakou chronickou rýmou trpím.. ačkoliv mám rýmu často, mě to nenapadlo, jak jsem psala.. kluk je usoplenej ze školky věčně. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|