Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 391, 392, 393 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Annax

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 11:51 am    Předmět: Citovat

bobule
Máš pravdu, já to mám povinný, nejen abych neudělala ostudu moravské větvi, ale také proto, že že příbuzní a známí to roztroubili široko daleko, takže bych udělala největší ostudu hlavně sama sobě. Všichni mě budou sledovat, takže já prostě musím Shocked Smile Shocked

Micko
Souhlasím s Borufkou, taky ráda čtu Tvoje příspěvky, doufám, že na nás nezanevřeš!

Gemini, Borufko
Jasně, že to dáme, holky!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 11:59 am    Předmět: Citovat

A proto opakuji, že KAŽDÝ si musíme vybrat operaci sám !! Každý nejlépe víme, co máme v hlavě, čeho jsme schopné, na co máme nebo naopak nemáme - každý známe své tělo nejlépe a proto si každý z nás musíme rozhodnout, jakou opku zvolit - sám rozhodnout, nikoliv nechat rozhodovat lékaře, či někoho jiného za nás !! Wink

Micka na nás nesmí zanavřít, vždy je tady jedna z mála s těch, kdo tu otevřeně píše o plikaci a já jí za to děkuji Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 12:37 pm    Předmět: Citovat

Krásné nedělní odpoledne......

hlásím, že já jsem taky dneska ulítlá na ptáky..... ale balila jsem je už včera, aby byly pěkně odpočatí na tom dnešním talíři Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kočky, rozepisujete se o vhodnosti či nevhodnosti jednotlivých operací ve vztahu k dosažené váze...... MŮJ NÁZOR JE TEN.... ŽE VŠECHNY BARIATRICKÉ ZÁKROKY JSOU JEN A JEN BERLIČKY A V PODSTATĚ JE JEDNO, KTEROU MÁME.... ŽE VŠECHNY NÁM POMOHOU RYCHLEJI ČI POMALEJI ZHUBNOUT..... ALE JE JEN NA NÁS A NAŠÍ DISCIPLÍNĚ, JESTLI TO DÁME.... A JAK JSTE TU PSALY..... PROSTĚ TO DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁME Wink

Proto je zde na foru důležitá otevřenost, tak jak ji předvedla Micka..... je potřeba poukazovat na problémy, které se nám dějí a z těch se pak poučit Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 1:01 pm    Předmět: Citovat

Jáááj ty ftáku rosomáku Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

bobul Cool ...dyž tak ftáková ju Twisted Evil Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bobule

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:12 pm    Předmět: Citovat

puntičkářko Cool Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:32 pm    Předmět: Citovat

JJ No a o tom to přesně je Wink Když budu mluvit o těch třech band,plikace ,tubu tak je to o disciplíně. Když budu mít band a budu se stravovat jako Věrka po tubu tak to bude mít to dá rozum úplně stejný efekt!!!! Rozdíl je jediný dámy a to v pocitech. Po bandáži je ta diciplína mnohem větší protože má člověk hlad a hodiny hlídá už aby se najedl. Po tubu spíše ,že je čas jídla. Proto si myslím že u bandu člověk spíše selže. Tubu je také výborná v tom že pokud člověk dodržuje režim tak se obsah žaludku nemění ale u bandu se kroužek povoluje a člověk tak může snadno sklouznout k větším porcím a je to v háji . Prostě se to musí více hlídat a zareagovat včas. Jinak je to fakt jen berlička ,protože nemáme dostatečnou vůli. Pomáhá nám že se cítíme zasyceni dříve a déle ,ale jinak pořád platí že i bez operace když si budeme jídlo odměřovat a jíst pravidelně tak zhubneme akorád je velký problém váhu udržet ale to všichni dobře známe. Jakmile člověk zhubne a začne polevovat že si dá támhleto a ono co předtím nemohl tak by si měl dát hned přes hubu!!!!!

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
ALENA

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:51 pm    Předmět: Citovat

tak 15.4. si jedu pro štěňátko, už se těšííííííííííííííííííííííííííííííím

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
martina

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:54 pm    Předmět: Citovat

hurá, hurá Alenko a zas bude život o kousek krásnější a sluníčkovější............moc ti to přeju, takovýhle miminko ti pomůže zapomenout na starosti (samozřejmě, že ne na všechny), na bolesti a třeba, když budeš v psychický pohodě, tak i to hubnutí se zas rozjede Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:02 pm    Předmět: Citovat

Dneska jsem se nějak rozkecala ale ještě jsem chtěla k té pravidelnosi. Měla jsem veliký strach z mých směn dlouhý krátký týden,ranní ,noční. takže se neustále přetáčím ,ale jde to. Prostě když najíždím na noční tak jakmile vstanu najedu na tříhodinový režim a skončím až druhý den když jdu spát takže těch jídel není za den 5 ale třeba 10 a fungujeto!

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
bossice

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:14 pm    Předmět: Citovat

...no jak myslíte, já dodržuju svůj režim dlouhodobě, často zjistím, že vůbec nesním doporučené množství, piju jak blázen, váha se nemíní pohnout a včerejší zmrzlina a větrník mě stály kilo plus...takže je jasný, že mě budou do rakve nakládat jeřábem...ještě počkám, jak mi dopadne kontrolní endokrinologie a pak to budu muset chytit za druhý konec...žrát všechno a častěji Rolling Eyes ...a pak mě možná nebude stačit obyčejný jeřáb, ale přímo lodní nakladač Cool ...

Romčo K 10 dkg dolů dobrých, že?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:22 pm    Předmět: Citovat

martinko kéééééž by to tak bylo Wink Wink Wink

bossice no už mi tady chybělo to tvoje psaní Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing dobíjíš mi moji baterku optimizmu Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:36 pm    Předmět: Citovat

Aleno můj šibeniční humor připadá někomu příliš nevkusný, ale nemůžu si pomoct, jsem prostě takovej poděs. Naštěstí se u toho chechtám, takže předpokládám, že ti druzí taky a neberou to vážně. Ale často ty mé výplody se zakládají na realitě Rolling Eyes .

Závidím Ti štěňátko!!! Zařekla jsem se, že až odejde do psího nebe naše čubinka, že už si žádnýho pejska nepořídím, stálo mě to hodně nervů, neb od narození marodí a je na lécích, operace nepočítaje. Hlídám ji jak malé děcko. Takže mým snem do budoucna je, aby si všichni známí postupně řídili šťěňata a já jim je mohla chodit očuchávat Cool . Naštěstí mají rodiče 2 psy, ještě mladé, takže to bude moje útěcha.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
MickaPt

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:50 pm    Předmět: Citovat

bossice to bude asi tím...že jsi přepitá...až se vyčůráš...budeš mít kilo dolů Very Happy

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:51 pm    Předmět: Citovat

Alena už máš štěnátko doma...už vidím...já se dívala jen na fotečku a termín jsem přehlídla...a je k tomu velkým písmem...no jo...čumím jinde... Embarassed

Naposledy upravil MickaPt dne ne duben 10, 2011 4:26 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 391, 392, 393 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: