Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 370, 371, 372 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 9:20 pm    Předmět: Citovat

Prosím, mám prosbu. Je možné se juknout pro motivaci na fotečky vašich úspěchů na rajčeti nebo musím splnit nějaké podmínky... ?A pokud je to možné, může mi někdo poradit, jak se na fotečky dostanu? Díky moc a dobrou noc Very Happy Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 9:32 pm    Předmět: Citovat

Tak jsme zpátky z koncertu, byl boží, jen jsem nemohla jujkat, nějak jsem se nakazila od taty a chraptím. On nemluví vůbec, tak máme tichou domácnost Laughing Koncert byl jako vždy prostě super, kluci jsou úžasní, už se těším na další http://www.youtube.com/watch?v=ZaMyEsLpSs0
Jo a dneska jsme měli taky buřtguláš, ale elektrika nám šla Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
verca

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 9:33 pm    Předmět: Citovat

Glumi máš SZ Wink

sibyl na čem jste byli s tatou?? Rolling Eyes

uužžž jsem si to pustila Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 9:56 pm    Předmět: Citovat

Bobule tak my bereme kuchyň přímo hákem, tam zůstanou na svém místě jen okna Shocked . Jinak úplně všechno nový, akorát myčka to přežije, ale bude stejně očesána a přemístěna. Ó, jak Ti závidím, že to máš za sebou. U nás prý to bude tak na měsíc, brrrrrrrrrr Evil or Very Mad Tak pořád ještě myslíš, že je lepší kuchyň celá nová? Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:27 pm    Předmět: Citovat

Věrka při našem plodném rozhovoru jsem ti zapoměla říct že nudle výýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýborné Wink a dneska jsem to konečně dostala takže ta váha asi byla taky o tom Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 6:06 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno všem,
tak si dávám ranní kafe a dočítám vás... já dnes dělám pečené medové křidélka v chytrém sáčku a brambory, dnes mám hromadu vyřizování tak není čas na vaření tak to trošku ošidím.
S manželem jsme si pořídily zahradu v zahrádkářské kolonii, tak přemýšlím, co vše nasadit, protože zahrada je velká Rolling Eyes už mě nebaví kupovat u větnamce zeleninu, která má být čerstvá, ale když pro ni ráno jdu, tak je zmrzlá, protože to na noc dává téměř zmrazit... mrkev mi tak vydrží dva dny a pak je na vyhození...a ještě to má drahé.. Takže budeme sadit zeleninku, rajčátka, okurky, papriky a nevím, co vše ještě...
Venku to vypadá na sluníčko, snad nám taky zítra bude svítit, až pojedem na moravu.
Všem přeji hezký sluníčkový den Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:10 am    Předmět: Citovat

Pěkné sluníčkové ráno přejiiiii...
Tak mám za sebou další část předoper.vyšetření, a to kardiologii (Ekg+ještě Echo srdce mi dělali), vše mám v pořádku a nic tedy nebrání operaci Wink
Ještě v pondělí spirometrie a pak už hurá pod nůž doufám... Wink Wink

Annax - děkuji Ti moc za příjemné popovídání.. Wink Dnes mě čeká ta nem., tak zkusím to s tou bublinou .. Cool

A dneska zas nevím, co vařit. Včera jsem byla utahaná a bolavá, tak jsem lehla a z mražáku nic nevyndala... Rolling Eyes Rolling Eyes
katka04

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

akras já dělám s chlapama a je to snad horší než ženský. Drbny udrbaný to sou

gemini já by sem moooc chtěla zrzka. Jenže můj pečovatelský pejsek mi to nedovolí. On se tak snaží o koťátko starat, že sme s jedním skončili na veterině a léčba šoku kotěte mě stála 1 000 Very Happy No i když on ten pejsek je takový malý telátko Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
bobule

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:41 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno ženy, muži ...

boss
když vidím jak to bylo, tak já osobně už příště jen do nové ... oblíkání mrtvol nemá cenu ..... všechno se dolaďuje aby to sedlo vyměřuje a stejně to není na 100% ... novou pokud máš šikovnýho stolaře si uděláš na míru a bez problémů přijede a zasadí ti ji tam a všechno je o.k... vidím tam spoustu chyb, ale musím mlčet protože to mám kromě materiálu zadara a ten kamoš co mi to dělal se fakt snažil .... ale jak říkám ... mrtvola je mrtvola ... nová je nová ... pokud na to máš prostředky, tak bych neváhala .... já ji mám s tím, že jak se mi zas sejde nějaká koruna, tak jsem schopná ji třeba za 5 let vybouchat pryč a splnit si svůj sen a o tom ví i můj tata ... sice si klepe na čelo, ale co už ... je to místo kde trávím hodně času tak proč ho nemít podle svých představ Rolling Eyes Wink

katka
s těma chlapama s tebou naprosto souhlasím Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:43 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníku....

Mattonko koukám, že se z Tebe stává polní jezeďačka Laughing Laughing Laughing

Romanko no ještě aby néééé Razz Laughing Laughing Laughing Jinak ten plodný rozhovor musíme rozhodně zopakovat, by fakt úúžasný Laughing Laughing Laughing Laughing

zelenokukadlo super, gratulka ke zdolání kolečka, tak teď už hurá na opku Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:50 am    Předmět: Citovat

Dobréééééééééééééééééé ranko všem,sice má být dnes prý nejteplekjší den v týdnu,ale zatím sluníčko nikde a teploty taky nic moc... Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
No,jak to tu dočítám a pročítám,tak jste mi udělali chutě,tak jsem se rozhodla,že zajdu do obchodu a koupím nejspíš květáček a brokolici a udělám nějakou mňamku Wink Laughing Laughing Laughing .
Mám holky doma,protože jsou opět nachlazené,takže do školky nejdou,tak musím nějakou dobrůtku udělat Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Už skoro měsíc nebyly na tenise,protože si virozky předávají,no jo dvojčata Wink Laughing Laughing Laughing .
Jo a když jsem si představila,jak vcházíte Vladi a Bossice do pokoje a křičíte bandingforum,tak jsem se docela pobavila Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
bobule

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:57 am    Předmět: Citovat

Lucko
hmmm já už myslela, že u vás taky budou lívance a on květakus Wink Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:03 am    Předmět: Citovat

u nás žampiony plněné nivou, obalené.... a bramby - už se těším na žampíky Razz Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
gemini

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:27 am    Předmět: Citovat

Katko4
první koťátko mi můj německý ovčák také "umazlil", ale ostatní už pak vydrželi momentálně mám 3 a mezitím už se tady vyskytli další 3, které bohužel nepřežili, ale spíš vlastní vinou. Mařenku přejelo auto před domem (tu jsem měla nejraději) Čert utekl do sousedství neb se na mne nasral, že jsem ho nechala vykastrovat a tam se nechal sežrat cizí psem a jeden kocour se také zatoulal neznámo kam.

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:51 am    Předmět: Citovat

Věru díky.. Wink ještě to spiro a hotovo...a přesně za týden si budu volat pro upřesnění termínu nástupu, tak jsem móóóóc zvědavá, co mi řeknou a kam mě prsknou Wink Wink

Tak já dneska nakonec vařím fazol.polívku a budou brambor.placky s povidlama ..se zas určitě ucpu Embarassed , ale co bych pro bramb.placku neudělala Rolling Eyes ..navíc to snad bude moje poslední "bloknutí se"...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 370, 371, 372 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: