Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:08 pm    Předmět: Citovat

Gemini,
mám schodišťové myšlení.. a jak si pročítám forum, tak přicházím na stále nové dotazy...a pokud vím, ráda se podělímSmile
Takže jednou jsem absolvovala gastro pod injekcí v Motole, je to asi 5let. Z vyšetření si nic nepamatuji. Jen zásun a jak mě sestra pak pomohla položit po vyšetření na lehátko ve svlékárně a "dospala" jsem se tam. Nebyla jsem schopná skoro ani jít. Pospávala jsem asi hodinu, pak jsem se vymotala do občerstvení, dala si na jejich doporučení silné kafe a sušenku, bylo mi slabo ještě asi dvě hodiny, ale jít jsem mohla - pomalu. Na řízení auta to nebylo:-)) Úplně v pohodě jsem byla tak za 5-6hodin.
Možná je to u každého individuální...
Držím Ti palce, abys vše zvládla co nejrychleji. Jinak já jsem dostala v OB termín na gastro po 14dnech od konzultace... dříve termín nebyl.. tak tfuj, tfuj, tfuj, ať jsi na dovolené úplně v pohodě.

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gemini

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:09 pm    Předmět: Citovat

Gluminko a ostatní
jak nejsem ortodoxní věřící, dnes večer zakleknu a zažnu se modlit ať mám dostatečně tlustý díry v nose - to bych mohla když jsem tlustá všade, že ? Laughing

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Sibyla

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:10 pm    Předmět: Citovat

Gluminko, prosím, písni mi něco o tvém zápalu plic. Třeba do sz, ať tady neobtěžuji. Já ho mám už 3 týdny, těžký, levostranný. Kašlu jak v úkole, ale je to lepší a lepší. Uvidím, co mi řeknou v pátek na plicním. Děkuji.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Sibyla

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:11 pm    Předmět: Citovat

Gemini, no já nevím. Aby to nebylo naopak, aby ty dírky nebyly zmenšené toučkem Very Happy Jsem to ale mrcha, co? Laughing Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Rendy

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:12 pm    Předmět: Citovat

Pěkné odopledne a koukám jaká tu je nálada Laughing ,ale co mě je vůbec potom,a ani nevím oč tu běží jinak vysvitlo sluníčko tak snad bude zítra nádherně jedu na nehtíky tak musí a nevím co si vlastně dám udělat když ta známá má tolik druhů Very Happy no uvidíme uvidíme tak se tu mějte všici báječně a bez žádných hádek Laughing Laughing jde tu i vklidu nebo né Question Laughing Laughing Laughing to je forům a bez toho bych byla tam jak kdysy a jsem mu za to vděčna včetně skvělích moderátorek a všech lidiček co tu jsou Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lucinka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:20 pm    Předmět: Citovat

Tu injekci s oblbovákem si můžete vyžádat až v den gastra v ordinaci,nebo se na ní musíte domluvit předem a platí se?Děkuji Laughing Laughing Wink Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
jane-jane

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:25 pm    Předmět: Citovat

Mattonko.....ahooooooooooooj.... fičím tě pozdravit, dokud jsi tu a popřát, ať se ti ta houpačka zase rozhoupe jedním směrem Wink
Ušla jsi už ale opravdu nádhernej kus cesty Wink Very Happy Very Happy Very Happy

Lucinko... mě injekci pokaždé nabídli až v ordinaci.... resp. při přijetí na zákrok

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:26 pm    Předmět: Ahoj. Citovat

Ahoj,
jak jsi dokázala za pět měsíců shodit neuvěřitelných 29kg Wink Wink Shocked Laughing ?

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:27 pm    Předmět: Citovat

Jane - jane to je správa pro tebe Laughing .

jane-jane

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:31 pm    Předmět: Citovat

Lucinko... jj, přepočítala jsem shozená kila, tak mi napadlo, že je pro mne Laughing Laughing Laughing ........ nevím jak se mi to podařilo....... jde to tak nějak samo..... zatím ani pravidelně necvičím /dneska mi muchloŇ nenápadka předhodil, že na orbitreku jsem od vánoc byla jen jednou Embarassed Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing / ...... to co se snažím opravdu dodržovat je pravidelnost v jídle, gramáž a pitný režim Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
mattoni-33

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 4:46 pm    Předmět: Citovat

jane-jane
Ahojky, děkuji za pochvalu té cesty, ale i ty jí máš za sebou já když jsem tě viděla na fotce v šatech tak mi spadla čelist, jak si se změnila do krásna!!!! Jani tebe to moc sluší!!
Já jak koukám na metříky po delší době, tak všem to krásně ta váha jde dolůůů... a mě půjde taky, já vás doženu Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
ALENA

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 5:02 pm    Předmět: Citovat

tak jsem všeeeeechno dočetla a jsem ráda, že už je všechno vyřešeno, mám hlavu jako balon, bo u nás v práci se nám posmolila téééééchnika, tak jsem tam musela zůstat o 3 hodiny dýl Evil or Very Mad Evil or Very Mad

no já sem taky píšu občas hovadiny, ale holt již jiná nebudu Rolling Eyes Rolling Eyes

tak ještě týden a budu ho mít doma

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
martina

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 5:20 pm    Předmět: Citovat

Alenko tak to ti závidím, protože já kočičku sehnat zatím nemůžu, protože se koťátka teprve začínají rodit a k mání budou tak za 2 měsíce a já bych ho potřebovala co nejdřív...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
gemini

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 5:42 pm    Předmět: Kočky Citovat

Holky kdyby chtěl někdo koťata, tak tady na vsi je jich tolik že si můžete vybírat a zadarmo Laughing Laughing , ale to byste asi nechtěly, že ???
No nic - zkusit jsem to mohla

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 6:03 pm    Předmět: Citovat

Lucinko,
já jsem injekci v Motole neplatila, ani jsem si ji neobjednala - nevěděla jsem, že to jde... zkrátka přišla sestra, vystříkala mi krk, prdla mi injekci a bylo.... ale jak jsem psala, je to 5let zpátky. A vzhledem k tomu, že se dneska platí skoro už i vzduch k dýchání... tak nevím, jestli to bude gratis Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: