Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubinka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 4:04 pm    Předmět: Citovat

Lucko tyto zvládneš,věřím ti Very Happy Very Happy Very Happy
Představ si je nahaté Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ,to radila známá moji sestře,želbohu má krásnýho šéfa,takže vedle jak ta jedle,ale taky to zvlááááádla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 4:43 pm    Předmět: Citovat

Marti, proto jsem Ti i já psala, že chápu, čím sis prošla. Naši jsou mimo Prahu cca 15 let, za tu dobu měli dva kocourky, jednoho někdo přejel, ten druhý se prostě ztratil-o Vánocích, tou dobou přestala žrát čubička č.2, kterou jsme měli ještě ve společné domácnost v Praze, bylo jí šestnáct, čubička č. 1 se dožila cca čtrnácti, z toho půl života měla ochrnuté zadní nožičky, ale i tak se radovala ze života, čubička č.2 byla její dcera. Čubička č.3 umřela na nádor, když jí bylo necelých sedm a byla dcera čubičky č. 2. Naši si od každé čuby nechali jednu mladou, takže v jedné době měli tři. S každou z nich v době problémů sjezdili x veterinářů, mamka dokonce jezdila denně na infuze do Českého Brodu.
ČUbičce číslo dvě prodloužil život o měsíc veterinář z Letňan, kam jsem chodila já se svým psem...ale konci jsme se stejně nevyhnuli. Leč to nebylo jednoduché, přesto se mi to zdá vůči tomu zvířeti lidštější, v momentě, kdy už nežere, nepije a neudrží se na nožičkách.
Naši teď už mají jen jednu mimo jejich vrh, dovezenou z Moravy. Bez psa by to tam nešlo, když jsem viděla, jak se mamka tenkrát trápila, museli jsme něco udělat. Trpěla pocitem, že neudělala všechno, co mohla.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 4:45 pm    Předmět: Citovat

Shocked nechápu co je na tom špatnýho když někomu odpovím na otázku.
No nic nebudu to řešit...
nicméně taky mi přišly nějaké sz a neřeším to veřejně a i tak díky holkám které mi napsali, jsou tu i takové kterým nevadím - překvapivě. Laughing Laughing

tak už nebudu odpovídat nikomu na nic, aby tady nebylo "přezakletováno" .

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 4:49 pm    Předmět: Citovat

katko
na sraz te samozrejme dopíšu.. nedočetla jsem to celé, jen jsem si všimla že tam psala kamilio, tak sem jí tam dala.. tak promiň , nevšimla jsem si.
Taky jsem jenom člověk omylnýýý

sazka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:07 pm    Předmět: Citovat

bože bože,co se tu zas děje?Jde nám snad všem o jediný-zhubnout a vydržet,né? Máme si dodávat energii a zatím tu lítaj blesky či jiskřičky Shocked Sad .Je to asi i tím ubrečeným počasím,aspoň tady je zamračeno a nevlídno. I o zvířátkách je tu smutný psaní,nějaká všeobecná depka či co Rolling Eyes Rolling Eyes Sad Tak ať je nám všem líp a dobře i pejskům a kočičkám i lidičkám.Já jsem plná optimisnu,neboť mám od pátku dovču,tak se nemůžu DOČKAT Shocked ale jak říkaj mý známý,jestli chcete mít to nejhorší počasí,vemte si dovolenou v mým termínu,je to tutovka -a předpoveď jim zas dává zapravdu Crying or Very sad

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
gemini

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:12 pm    Předmět: Citovat

Vlado a Zakletá
děkuji za odpovědi. Takže se raději připravím i na gastro krkem. To si tedy vezmu nějakého řidiče. To budu muset s pravdou ven - chtěla jsem to zatím tutlat. Né že bych se styděla, ale chtěla jsem překvapit Laughing Laughing
Taky bych ráda přispěla do mlýna s fotoalbem na rajčeti, mám pak poslat někomu odkaz na album nebo je to jen pro ty co jsou zde déle ?

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
borufka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:03 pm    Předmět: Citovat

Tak tohle jde mimo mý chápání... Very Happy Very Happy
Lucinka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:14 pm    Předmět: Citovat

Děkuji Všem za držení palečků Laughing Wink Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Sibyla

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 7:06 pm    Předmět: Citovat

Gemini, až budeš mít fotečky na Rajčeti, pošli odkaz přes sz Jiřinovi a on tě přidá na rajčatovou větvičku Smile
V diskuzi o rajčatové plantáži Jiřina najdeš třeba hned na první stránce a ikonka sz je pod jménem u příspěvku, kdybys nevěděla jak na to.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 7:42 pm    Předmět: Citovat

Pěkný večer... já dneska byla venku celé odpoledne a jsem zmrzlá jako to hovínko..taková kosa! Rolling Eyes Semtam vysvitlo sluníčko, ale fučelóóó.. nicméně záhonky jsem udělala, tak aspoň něco. Chtěla bych dělat okna a záclony, ale nemá mi je kdo sundat - s tou pitomou haksnou tam nevylezu Sad Zítra ráno valim na předoper.vyšetření na kardiol., tak snad bude vše OK. Dneska jsem si vyzvedla předoper.výsledky krve a vše vypadá jakž takž v normě. Dokonce mi ze 5,45 klesl i cholesterol na rovných 5,00 a cukr mám taky ok. I ostatní hodnoty jsou v cajku, tak snad je to první posit.krůček k blížící se operaci Wink Wink
kamilio

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 7:51 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko - gratulka k výsledkům a budeme držet palce - určitě to dopadne dobře Smile
jo a už tady padnul jednou dotaz a zapadl - nevíte někdo co je se zannetta27 ?

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 8:02 pm    Předmět: Citovat

kamí ta měla mít myslím včera nebo dneska opku. a myslím že nakonec šla.

bossice

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:54 am    Předmět: Citovat

Žannetta27...já jsem se na ní tady ptala. Zajímalo mě, jestli v pondělí nastoupila na opku k nám do Turnova. Neozvala se mi předem, jak jsem byly domluvené. Tak jsem nechtěla blbě poletovat po oddělení a hledat ji podle nicku, když by tam vůbec nemusela být. Takže máte-li někdo bližší info, budu ráda. Díky.

Zelenokukadlo máš krásný výsledky. Takže to je Tvá první vlaštovka a teď už bude jen hezky. Už by bylo načase, aby ses pohnula zdárně dál.
Já jsem dnes ze zahrady dolezla domů taky tak vymrzlá, že kdyby do mne někdo cvrnknul, rozletěla bych se na ledovou tříšť. Venku to je nekonečný, pořád jen cvackám a cvakám...zubama i nůžkama. Zkrátka mám teď období "zkracování", jako každé jaro. Jen doufám, že si nezkrátím nechtěně nějaký prst.

Terčo ty těhulinko, jaktože vůbec nechodíš na ICQ? Musím Ti tedy napsat SZ.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:42 am    Předmět: Citovat

verca achááá tak to sem netušila. Tak to už mlčím Wink

Lucinka když už si se dostala tak daleko tak to zvládneš nebuujjj

K tomu odcházení kamarádů čtyřnohých. Je to smutný, ale přiznám se, že bez nich člověk nevydrží a většinou si stejně pořídí dalšího. I když tisíckrát řiká, že teď už fakt ne. A slepice u nás taky dožívaly. Když umřel taťka tak to neměl kdo zabít a mamina si je opatrovala jako velký kamarádky Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
DanaI

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem, jsem po tubu už přes 8směsíců a jediné co mě trápí je velká zimomřivost. Po tubu jsem dala zatím dolů 25kg, před tím ještě 42kg ( sama i za pomocí lékařů ). Celkem je to hodně kilo. Napadlo mě, že ten neustálý pocit chladu, studených nohou, nosu i rukou mám z toho velkého úbytku? Jinak už také nemám štítnou žlázu ( operace před 3lety v Motole). Lékař mi vzal všechny léky, které jsem dříve brala na vysoký krevní tlak a jiné....Takže dnes mi zůstaly pouze hormony štítné žlázy a vitamíny jako doplnění kvůli tubu.Nemáte některá podobné problémy s tou zimomřivostí? Jsem tím už i okolí protivná, protože si mě pamatují před lety, že jsem stále v kanceláři větrala, otvírala okna a dnes je to naopak. Vadí mi i takovéto otevření větračky okna, prostě studené proudění vzduchu, průvan, hrůza, hned jde do mě rýma, smrkám ....Nejhorší je, že jsme v kanceláři na směně 3, z toho vždy dva muži a já. Tak chápete, že je to o to horší. Chlapům je vedro stále a já sedím v několika svetrech, ponožkách a trpím..... Sad Budu ráda za každou radu, názor..Hezký den všem

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: