Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 11:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jani... je dobře, že jsi se odhodlala.... sice Tě teď čeká několik lítání po vyšetřeních, trošku stresu a strachu... ale nebóóóój - zvládly jsme to všechny ( i taková s*ralbotka jako já Shocked )... A na samotném konci Tě čeká zdravější život, šťastnější život a vlastně - zcela nový život... Takže přeju hodně štěstí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olča

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 12:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jani, také tě vítám ty už jsi dál než já mně teprve čeká první návštěva. Ničeho se neboj to zvládnem, když i já jsem se odhodlala a to je co říct.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Morawan

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 8:21 pm    Předmět: Představení se Citovat

Ahoj přátelé
... snad mi dovolíte, abych Vás takto oslovoval. Rozhodl jsem se zde něco málo napsat, protože je hodně věcí, které nás navzájem spojují.
Předně bych chtěl poděkovat všem, kteří nemají strach jít se svou kůží na trh a píšou zde otevřeně o svém boji s obezitou. Vážím si Vás, vždyť své osobní informace zveřejňujete v naději, že pomohou ostatním spolubojovníkům, a to i s rizikem, že mohou být i zneužity - což se často na internetu i děje.
Jsem jedním z nováčků, kteří začínají teprve uvažovat o chirurgickém řešení nadváhy. Teprve včera jsem dostal email od dr. Čierného, který mi doporučil, abych se objednal ke konzultaci v Bariatrické ambulanci Úrazové nemocnice v Brně.
Tak sbírám odvahu a informace, které tady pro nás nováčky zanecháváte Vy.
Děkuji.
Morawan

Redukce hmotnosti od 04. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 8:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Morawane- Tož tě u nas vicu Wink Wink Jsi na správné adrese a na tom pravém foru. Pokud jsi již došel až sem, tak už máš jenom krůček k tomu,aby jsi se pro operaci rozhodl. Já jsem po op.týden a jsem velice ráda, že jsem to dotáhla do konce. Když budeš potřebovat cokoliv,tak jsme ti tady všichni k dispozici. Pevně věřím, že ty dojdeš až k cíli:roll: Rolling Eyes Laughing Laughing Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 8:56 pm    Předmět: Citovat

Huráááá, další chlap, tože tě tady ogare vítáme. Ničeho se neboj, my se taky nebojíme Very Happy Very Happy Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Morawan

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 9:28 pm    Předmět: Děkuju za přivítání ve foru Citovat

Děkuju za přivítání ve foru zvláště Monice Zamazalové a Aleně. A zrovna poprosím o radu. Bydlím 40km od Zlína a 100km od Olomouce. Obě města jsou pro mě dobře dostupná. Můžete mi doporučit, některé z těchto měst, kde bych mohl udělat všechna potřebná vyšetření? Asi předbíhám, do Brna se chci teprve zítra objednat, ale železo se má kout, dokud je žhavé. Děkuju za odpovědi, třeba i emailem. Morawan.

Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 9:31 pm    Předmět: Citovat

Morawan, já to mám blízko do Olomouce, ale nakonec jsem si zavolala přímo do Prahy na Iscare. Je to rychlejší. Už 10.4. jdu na celé kolečko a jestli všechno půjde hladce (což by se v mém případě rovnalo zázraku) budu mít do konce měsíce další snubák Very Happy Very Happy Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
elena

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 10:07 pm    Předmět: Citovat

Morawane, vítám. Chlapy my tady hýčkáme, tak jestli s námi vydržíš, tak se máš na co těšit. Laughing Já jsem sice z druhé strany republiky, ale co vím od holek z Moravy, tak v Olomouci to běží, jak na drátkách. Poslední dobou od první konzultace do operace měsíc!!!! Tak jestli chvátáš, jdi tam. Akorát na operaci budeš muset do Prahy, ale to není takový problém, ne? Hodně štěstí.

[/url]
Romana

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 10:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Morawane tak tě tady mezi náma vítám.No samozřejmě záleží na tobě pro které město se rozhodneš.Já byla operovaná v Brně.Tak ti přeji hodně štěstí v rozhodování Laughing A hlavně hodně štěstí k tomu pohovoru dáli se to tak říct Rolling Eyes
Morawan

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 10:57 pm    Předmět: Romaně Citovat

Ahoj Romano, děkuju za přivítání. Dnes mě tady děvčata trošku nalomily a doporučovaly mi spíše Prahu než Brno, kvůli dlouhé čekací době v Brně a obstrukcí ze strany brněnské psycholožky. Prosím tě, jak to bylo u tebe? Jak probíhalo vyšetření a pohovory? Díky za odpověď. Morawan

Romana

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 11:32 pm    Předmět: Citovat

Morawane bylo toho trošku víc tak jsem ti to písla soukromě ahoj
Jo a pěknej metřík Razz Laughing
Morawan

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 2:00 pm    Předmět: Děkuju za odpovědi Citovat

Milá děvčata, děkuju všem za povzbudivá slova a všechny kontakty, které jsem od vás dostal. Během dneška všechno dostalo rychlý spád. Výsledkem je, že jsem objednaný v pátek 6. dubna na první konzultaci ve FN v Olomouci. Veškerá vyšetření budou taky ve FN v Olomouci - a pokud projdu a budu vhodným kandidátem, budu odoperovaný v Praze na ISCARE. Další péče bude (už od vytažení stehů) zase ve FN v Olomouci. Je to pro mě ta nejlepší varianta, do Olomouce to mám hodinu rychlíkem.
Tak, první krok mám za sebou, teď začínám bojovat s pochybnostmi a strachem Rolling Eyes Chlapi jsou máčky. Rolling Eyes

Naposledy upravil Morawan dne út březen 27, 2007 3:46 pm, celkově upraveno 1 krát.
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 2:05 pm    Předmět: Citovat

Morawane, chlapi jsou velcí bojovníci Wink Wink A ty jsi ještě navíc Morawan Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Nejhorší je rozhodnutí a to ty jsi zvládl Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Morawan

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 2:12 pm    Předmět: ALENĚ Citovat

Ahoj Ali, jsi skvělá, díky za podporu. Prosím tě, jak se cítíš týden po operaci? Kde tě operovali? V Praze? M.

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 5:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Morawane... taky Tě tu moc vítám a blahopřeju k Tvému prvnímu velekroku! Udělal jsi myslím správný krok, že jsi si vybral právě FN Olomouc. Můžu jen doporučit... Takže přeju hodně štěstí... Drž se! Jsi přece chlap, ne?!?!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: