Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
Qwys ahooooooooj miláčku, chodíš nějak málo, co jsi v práci
Už se strašně těším, že mě štěně zbaví té samoty a deprese
musím si vzít aspoň týden dovolenou, je malinkej, tak nemůže být hned sám doma a budeme se učit čůrat a chodit na procházky
to víš, že můžeš přijet, ráda vás uvidím
jj vířivka ve dvou je perfektní i bez šááááňa znám to, fantazie  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
holky je to přesně tak, díky
JJ jsem ráda, že jste si užili krásný víkend..... hlavně, že jste se odreagovali, vždyť si to oba zasloužíte po tak náročných měsících !!
Katko myslím, že moje chuť nechuť už zůstane tam, kde je...prostě to tak je.....kořeny toho všeho jsou několik let zpět a prostě se to táhne dál se mnou..... no uvidíme co a jak bude dál....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Besti, toliko zvířat ! Tři psi mi přijdou normál, naši taky měli tři než holky odešly do psího nebe. Ale jedenáct koček, to čumím. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
Věru, já to teď mám taky také všelijaké ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
Terčo,my bydlíme v baráku,na vesnici,psy jsou venku na zahradě,kočky taky..Ale víš jak to je,přijde jedna cizí do stodoly,klidně si tam porodí 4 koťátka a najednou máme o 5 koček víc,no a ani jeden nemáme to srdce topit to a pak už ani rozdávat..  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
bestičkova ty opice jedna
já přijedu a ke zvířátkům ti přibudou ještě moje 2 děti,to bys nedala
Qwys malá měla 3 měsíce a odvezli nás do nemocnice a zjistili ji nějakou bakterii a tak jsme dali pejska 1 paní na zahradu a chlap se zařekl,že už nikdy .........  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Lubči,na zahradě se nějaké to dítátko ztratí ,máme ji obrovskouuuuuuuuuuuuuuu
a to já bych ještě ráda ovečky,ale ty až tak příští rok,protože ted bych na ně neměla moc času _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Besti, proto naši měli vždycky kocoura. Koťata by nikdo nezabil, naši ani králíky nemůžou držet, ba i slepice se nechává dožít. Na podzim jim přestaly nést, tak tam jel můj chlap se skorotchyní na popravu slepic .
Kocour se našim ztratil před Vánocema, od té doby se jim tam nastěhovalo několik polodivokých koček, jedna do sklepa do pelechu po kocourovi ostatní obchází venku a řvou. Měli snahu z ní udělat kočku domácí a odvézt ji na kastraci-3x. Kočka jako by to pokaždé věděla a zdrhla, navíc vet zjistil, že má svrab a když ji chtěli čistit uši, tak se jim to taktéž nepovedlo.
Tak si mamina vymyslela, že chce opět kocourka...
Když jsme pohřbili čubinu v lednu, říkala jsem, že jim seženu většího psa-čubinu, ten by kočky určitě vyhnal spíš, ale otec nechce ani slyšet. Já bych je tam nejraději viděla současně, štěně čubinu a kotě kocoura.
Ale otec by nás asi vyhnal všechny...  _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
LubinkaMiláčku moje,to je skvělé. Bo já ty gatě furt potahuju,jako bych v nich nosila cihlu nebo co  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
Terči,k nám když přijdeš na zahradu a podíváš se tak jsou různě zasazené různé kytky a keře,pod každou kytkou nebo keřem leží nějaké zvířátko a u křečky jsme si pochovali a každého zvlášt  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
Lubi, myslím, že můj tatín na to nahlíží podobně, s poslední nemocnou čubinkou to vůbec nebylo jednoduché, když tak stojíš u ní a koukáš, jak pomalu usíná, brrrrr, úplně mi z toho není dobře ani po těle ani po duši, když si na to vzpomenu. Tak ten večer, co jsme odjížděli, nám tatín řekl, ne aby vás napadlo nám kupovat dalšího psa...
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
Ahooooojte všichni .
Jsem tu sice velmi krátce,ale nedá mi,abych jen malinkou větičku nenapsala a to,že jsem si myslela,že Zakletá už je po operaci a delší dobu...
Já totiž se pokaždé nedívám pod metřík,kdy a jak dlouho má kdo za sebou...
Jinak jsem dnes tedy byla na druhém užším kole pohovoru,kde mě ředitelka mučila hodinku a půl a teď mi odpoledne volala,že jdu do třetího kola,o kterém jsem neměla ani tušení a že tam musím excelovat a budou tam už dvě ředitelky na mě,takže jsem docela v depceeeeeeeeeee a to veliké ! _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
jj tou hrůzou jsem si Teri prošla nedávno, když jsem musela nechat uspat kočičku, ale protože jsem se nemohla dívat jak se trápí, tak se utěšuju tím, že jsem jí vlastně pomohla. No ale jiný koťátko scháním, ne jako náhradu, protože tamta je nenahraditelná, ale aby ta druhá co tu zůstala nebyla sama a nesmutnila......  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
Lucinko
Ty to zvláááááááááádneš!!!!!!!!!!!!!!! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: út duben 05, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
Terči tohle znám moooooooooooc dobře,není to tak dávno co mamce(AlenaM) umřel pejsek Doneček.Hrůůůůza,byl poslední dobou nemocný ,viděla jsem mamku jak se trápí a potom,když přišel jeho čas,tak s ním byla venku a už se nemohl postavit na tlapky.Řvala jsem jen jak mi to mamka říkala a já si to představovala,taky jsem ji chtěla koupit pejska bišonka Falco jsem ho pojmenovala,ale ani slyšet a tak jsem to neriskovala _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|