Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 355, 356, 357 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: út duben 05, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
verus japatóóóó , kdo ti ho nastolil  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 05, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
zakletá všichni, kdo se kolem mě v posledních dnech pohybovali - můžeš si vybrat  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: út duben 05, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
zakletá Já,já já nastolila naší střele kliiiiiiiiiid a to aby byla na mou návštěvu ok
Alenkomy měli pejska, ale jsme ho museli jak se narodila Anička dát pryč a já bych ted chtěla,ale chlap i kluk jsou věrní Míše(byla jako míša kulička) a tak mám smůlu  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 05, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
tak tak - už se těšíímmmm na sobotu !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: út duben 05, 2011 10:54 am Předmět: Gastro nosem |
|
|
Ráda bych se zeptala jaké má kdo zážitky z gastra nosem. Dávají před tím nějakou medikaci (oblbení) mám si zjednat odvoz nebo to zvládnu sama autem.
Prosím někoho kdo byl na plikaci v OB klinice, zda se tam dá nějak dlouhodobě zaparkovat ? Myslela jsem jako že bych na výkon přijela a pak zase odjela sama autem.
Děkuji za odpovědi - určtě budu mít časem otázek ještě víc, jak se to všechno blíží začínám vyvolávat paniku  _________________
10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út duben 05, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
Gemini
mě gastro nosem zkoušeli ale nedopadlo to, mám úzké dírky.. za mě nosem o dost horší než pusou. Ale jak už tady bylo hodněkrát napsáno, kdažfý to vnímá jinak.
Co se týče toho odvozu, to bych neblbla... rozhodně se domluv s někým kdo tě odveze, budou se tě i ptát zda máš domů doprovod.Nikdo tě sice nebude hlídat zda tě někdo odvádí nebo ne.. ale stejně. Já bych si to teda sama autem nelajzla.. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: út duben 05, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Gemini já jsem gastro měla ústy nic si nepamatuju a domů jsem šla pěška a chodník mi nestačil byla jsem jak kdybych byla nalitá,ale byla jsem v Kolíně _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 05, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
zakletice zakletá musím napsat příspěvek věnovaný pouze a jenom Tobě - píšu ho na základě žádosti hoodně lidí, kteří mi píší soukromě a jak jsem se dověděla, tak ne jen mě - je mi jasné, že tím, že příspěvek píšu zrovna já, se spustí lavina proti mě, ale tady ho píšu opravdu na žádost více lidí - třeba se dotyční ozvou sami....
začaly se množit připomínky, že na to jak krátkou dobu se na foru vyskytuješ a nemáš ještě ani po operaci, tak radíš a píšeš, jako by jsi tady byla bůhví jak dlouho a měla za sebou operací několik.....že jsi se tu ještě nedávno ptala úplně na všechno od samého začátku, nevěděla jsi téměř NIC a teď se tu množí, až přemnožují Tvé "chytré" příspěvky ....
Znovu opakuji, že i když toto píšu já - nepíšu to za sebe, ale už mě po pravdě nebaví stále psát, aby to ti to napsali sami, když se jim něco nelíbí.......
Rozhodně v tom nehledej nějaký vyhazov z fora, jak je tu teď populární - nýbrž to ber jako zamyšlení se nad sebou, díky
A vůbec - zkus mi oponovat, jsem psala už v prvním příspěvku, že mě nebude nikdo sráti, že mám klidový režim, tak to ani při nejmenším nezkoušej  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne út duben 05, 2011 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út duben 05, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
Alenko, tak to je moc dobre, je to krasne miminko, plysacek, asi se za tebou na vas pak prijedu brzy podivat
Lubinko, a to jste v panelaku, ze jste museli dat pejska pryc? Docela to chapu u kocky, ty prej maji hodne drazdivy alergeny. Nebo jak? Ja si to nedokazu predstavit, dat je pryc... to je radsi budu furt mejt v nakym hypoalergennim pripravku, nez dat pryc svoje deti prakticky... A ze je u mych deti pravdepodobnost alergie velika, kdyz ja sama jsem alergik, ekzematik a jako dite astmatik a soucasny pritel alergik, co se neobejde bez Zodacu Ale je fakt, ze kdyby to byla naprosta nutnost, dala bych je k rodicum a furt bych tam jezdila (bejt v panelaku), mame ale malou zahradku, tak bych jim tam udelala nakou luxus boudu a byli by proste venku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út duben 05, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
no tak koukám, že než jsem si sesumírovala jak to zakleté napsat, aby to opět nebrala jako útok na svoji osobu, tak mě verča předběhla. I mně se v poslední době množí SZ téhož typu , takže se zkus se holka zakletá zamyslet nad tím, jestli je opravdu nutné mít pokaždé a za každou cenu poslední slovo a jestli někdy méně není více  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út duben 05, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
Věrčo a Martinko,máte RECHT _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út duben 05, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
LUBINKO,až ti bude smutno po pejscích a kočičkách,přijed k nám,my máme psy 3 a koček 11!,ano čete dobře,11  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
verca, Martina holky teď ste do toho šláply ale souhlasim
bestickova tak pesany mam taky tři, ale ty kočky ti závidím fáákt. Ty máme taky jenom tři
Joo a někdo se tu pořád ohání jak ho lidi ignorujou. Mě ignoruje zakletá. Jako ani s otazníkem si mě na srazík do seznamu nenapsala. To asi nejsem vítána[/b] _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: út duben 05, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
Verco.... děkuji, žes první šlápla do vosího hnízda. Já jsem dnes přelouskávala fffše, co jste nakdákaly o víkendu....a zdálo se mi tu zakletě přezakletováno .
Zakletá se doufám neurazí a promine mi můj názor ... ale někdy mi její příspěvky přijdou jako výkřik za každou cenu!
Jinak všem moc doporučuji http://www.relaxkolstejn.cz/
Strávili jsme tu opravdu romantický prodloužený víkend , na který budu dlouho vzpomínat..... holkyyyyyyy..... vířifffka ve dvou a šampíčkem nemá chybuuuuu....zkuste tooooooooooooooooo  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|