Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 355, 356, 357 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 10:27 am    Předmět: Citovat

verus japatóóóó , kdo ti ho nastolil Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 10:32 am    Předmět: Citovat

zakletá všichni, kdo se kolem mě v posledních dnech pohybovali - můžeš si vybrat Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lubinka

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 10:39 am    Předmět: Citovat

zakletá Já,já já nastolila naší střele kliiiiiiiiiid a to aby byla na mou návštěvu ok Wink Wink Wink Wink Wink

Alenkomy měli pejska, ale jsme ho museli jak se narodila Anička dát pryč a já bych ted chtěla,ale chlap i kluk jsou věrní Míše(byla jako míša kulička) a tak mám smůlu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 10:43 am    Předmět: Citovat

tak tak - už se těšíímmmm na sobotu !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
gemini

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 10:54 am    Předmět: Gastro nosem Citovat

Ráda bych se zeptala jaké má kdo zážitky z gastra nosem. Dávají před tím nějakou medikaci (oblbení) mám si zjednat odvoz nebo to zvládnu sama autem.
Prosím někoho kdo byl na plikaci v OB klinice, zda se tam dá nějak dlouhodobě zaparkovat ? Myslela jsem jako že bych na výkon přijela a pak zase odjela sama autem.
Děkuji za odpovědi - určtě budu mít časem otázek ještě víc, jak se to všechno blíží začínám vyvolávat paniku Very Happy Very Happy Very Happy

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 11:10 am    Předmět: Citovat

Gemini
mě gastro nosem zkoušeli ale nedopadlo to, mám úzké dírky.. za mě nosem o dost horší než pusou. Ale jak už tady bylo hodněkrát napsáno, kdažfý to vnímá jinak.

Co se týče toho odvozu, to bych neblbla... rozhodně se domluv s někým kdo tě odveze, budou se tě i ptát zda máš domů doprovod.Nikdo tě sice nebude hlídat zda tě někdo odvádí nebo ne.. ale stejně. Já bych si to teda sama autem nelajzla..

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Vlada

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 11:40 am    Předmět: Citovat

Gemini já jsem gastro měla ústy nic si nepamatuju a domů jsem šla pěška a chodník mi nestačil byla jsem jak kdybych byla nalitá,ale byla jsem v Kolíně

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
verca

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 12:42 pm    Předmět: Citovat

zakletice zakletá musím napsat příspěvek věnovaný pouze a jenom Tobě - píšu ho na základě žádosti hoodně lidí, kteří mi píší soukromě a jak jsem se dověděla, tak ne jen mě - je mi jasné, že tím, že příspěvek píšu zrovna já, se spustí lavina proti mě, ale tady ho píšu opravdu na žádost více lidí - třeba se dotyční ozvou sami....

začaly se množit připomínky, že na to jak krátkou dobu se na foru vyskytuješ a nemáš ještě ani po operaci, tak radíš a píšeš, jako by jsi tady byla bůhví jak dlouho a měla za sebou operací několik.....že jsi se tu ještě nedávno ptala úplně na všechno od samého začátku, nevěděla jsi téměř NIC a teď se tu množí, až přemnožují Tvé "chytré" příspěvky ....

Znovu opakuji, že i když toto píšu já - nepíšu to za sebe, ale už mě po pravdě nebaví stále psát, aby to ti to napsali sami, když se jim něco nelíbí.......

Rozhodně v tom nehledej nějaký vyhazov z fora, jak je tu teď populární - nýbrž to ber jako zamyšlení se nad sebou, díky

A vůbec - zkus mi oponovat, jsem psala už v prvním příspěvku, že mě nebude nikdo sráti, že mám klidový režim, tak to ani při nejmenším nezkoušej Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne út duben 05, 2011 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát.
qwys

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 12:44 pm    Předmět: Citovat

Alenko, tak to je moc dobre, je to krasne miminko, plysacek, asi se za tebou na vas pak prijedu brzy podivat Laughing Laughing Laughing

Lubinko, a to jste v panelaku, ze jste museli dat pejska pryc? Docela to chapu u kocky, ty prej maji hodne drazdivy alergeny. Nebo jak? Ja si to nedokazu predstavit, dat je pryc... to je radsi budu furt mejt v nakym hypoalergennim pripravku, nez dat pryc svoje deti prakticky... A ze je u mych deti pravdepodobnost alergie velika, kdyz ja sama jsem alergik, ekzematik a jako dite astmatik a soucasny pritel alergik, co se neobejde bez Zodacu Very Happy Ale je fakt, ze kdyby to byla naprosta nutnost, dala bych je k rodicum a furt bych tam jezdila (bejt v panelaku), mame ale malou zahradku, tak bych jim tam udelala nakou luxus boudu a byli by proste venku Very Happy
martina

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 12:50 pm    Předmět: Citovat

no tak koukám, že než jsem si sesumírovala jak to zakleté napsat, aby to opět nebrala jako útok na svoji osobu, tak mě verča předběhla. I mně se v poslední době množí SZ téhož typu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes , takže se zkus se holka zakletá zamyslet nad tím, jestli je opravdu nutné mít pokaždé a za každou cenu poslední slovo a jestli někdy méně není více Rolling Eyes Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
bestickova

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 1:29 pm    Předmět: Citovat

Věrčo a Martinko,máte RECHT

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 1:30 pm    Předmět: Citovat

LUBINKO,až ti bude smutno po pejscích a kočičkách,přijed k nám,my máme psy 3 a koček 11!,ano čete dobře,11 Laughing

[/url]
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

verca, Martina holky teď ste do toho šláply Very Happy ale souhlasim

bestickova tak pesany mam taky tři, ale ty kočky ti závidím fáákt. Ty máme taky jenom tři Crying or Very sad

Joo a někdo se tu pořád ohání jak ho lidi ignorujou. Mě ignoruje zakletá. Jako ani s otazníkem si mě na srazík do seznamu nenapsala. To asi nejsem vítána[/b]

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
jane-jane

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:13 pm    Předmět: Citovat

Verco.... děkuji, žes první šlápla do vosího hnízda. Já jsem dnes přelouskávala fffše, co jste nakdákaly o víkendu....a zdálo se mi tu zakletě přezakletováno Rolling Eyes .

Zakletá se doufám neurazí a promine mi můj názor ... ale někdy mi její příspěvky přijdou jako výkřik za každou cenu!

Jinak všem moc doporučuji http://www.relaxkolstejn.cz/
Strávili jsme tu opravdu romantický prodloužený víkend , na který budu dlouho vzpomínat..... holkyyyyyyy..... vířifffka ve dvou a šampíčkem nemá chybuuuuu....zkuste tooooooooooooooooo Wink Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:31 pm    Předmět: Citovat

verca hele možná důvod tvé nechutě http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/229265-nicitele-sexualniho-apetitu-bily-chleb-rychle-hubnuti-i-romanticka-vecere.html

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 355, 356, 357 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: