Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 352, 353, 354 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sazka
|
Zaslal: po duben 04, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko-Až teď jsem dočetla zbytek,no to teda nevím,musíš doufat,že je nedostaneš.Ale jak jsem psala,pokud je někdo už prodělal,není pro nikoho a nic infekční.Takže pak ani nemusíš hlásit,že jsi s nima v kontaktu,bo je to fuk.Ale po očkování,fakt nevím.Už jsem pár naočkovanejch dětí s neštovicema viděla,pravda,maj jich míň a lehčí průběh,ale jak s opkou,to nevím,navíc jestli už ve školce jsou,tak je děti na 90% dostanou tak do 14 dní.Takže ev. izolace,pokud by připadala v úvahu,je pro tebe pasé.No máš teda oříšek,držím ti palečka[/b]No v krvi se infekce neštivic moc neprojeví,protože jsou virový,ale vědomě je teda nezapírej _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 04, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
ještě se tě Zelenoočko optám - a očkování sis platila sama? nebo to šlo přes pojišťovnu? Můj 20 letý syn je totiž jako jediný z rodiny taky neměl, přesto, že ostatní jeho sourozenci ano a byl s nima ve styku, tak je ani od jednoho z nich nechytil, takže přemýšlím jestli by se neměl nechat raději oočkovat. Díky za odpověď  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po duben 04, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
Zelenokukadlo já jsem neštovice dostala v 21 letech. Průběh škaredý. Ale proč to píšu...vůbec jsem netušila, kde jsem k nim přišla, až nakonec mi obvodní řekl, že v našem paneláku (kdysi jsem tam vážně přechodně bydlela, dnes to nechápu) jedny neštovice jsou a že mi stačilo zmáčknout tlačíko ve výtahu, pokud ten človíček jel krátce přede mnou. Bylo mi slabo už několik dnů před vypuknutím a pak ještě po vyloupání nejmíň měsíc zle.
Tak věřím, že se Ti to vyhne.
Na ten krk zkus koupit šalvějové či echinaceové bonbóny. Jak psala Annax, Florsalmin je skvělej, bez toho si ani nedokážu hygienu ústní ani představit. A Citrovital taky dobrý, s naředěnou tinkturou si můžeš i kloktat. A super je myrha, ale tu mi vždy v lékárně odlili ze svých laboratotních zásob, nevím, možná se nějaký přípravek z ní vyrábí. Já jenom potírám, kdybys chtěla kloktat, tak asi musíš hodně naředit, protože má teda sílu. Dobrý na afty, opary... _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: po duben 04, 2011 4:40 pm Předmět: . |
|
|
Zelenoočko, já mám 35 let a neštovice jsem neměla doted. O vánocích je dostal můj 11 syn a já se modlila abych je nedostala. A nedostala jsem je, takže ti držím palce. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: po duben 04, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem konečně doma, zdravím vás
Teda, já neštovice taky neměla, ale měla jsem pásový opar, což je prý jiná forma neštovic...
A jinak - zakletá - proč nechceš napsat svou váhu? Ve foru o obezitě mi to přijde dost hloupý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 04, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Holky, nebyla jsem tu teď chvíli, ale aspoň se Vás mohlo víc vyjádřit.. moc Vám za to děkuji.
Leo - termín předběžně mám 18.4., takže za 14dní... a píšeš, že když neonemocním do 3týdnů, tak že OK? Ale to už budu v nemocnici. Tak teď nevím, jak to udělat. Určitě jak budu volat ohl.upřesnění data nástupu do nem., tak jim to nahlásím, a pokud se mi samozř.nějaký ten příznak objeví, ohlásím to okamžitě.
Martinko - platila jsem si to sama, pojišťovna to nehradí..
Bossice - děkuju ti moc za rady.. ten Florsalmin si hned zakoupím... a už jsem to nemohla vydržet a vykloktala jsem slivku..
Leni - jj, pás.opar je něco podobného jako neštovice.. Nezbyde mi, než doufat, že je nedostanu.. protože pokud ano, je pro mě operace pasé.. a to totálně.
Možná se optám jako blbec, ale jak poznám na těle neštovice, když mám lupenku, tzn. že tělo mám posetý drobnýma i většíma flíčkama, některý zarudlý, nafouklý, jiný suchý šupinatý, ... mám jich po těle stovky... celé tělo mě svědí.. poznám výsev nešt. v té hromadě tohoto? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 04, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko díky, ale vzhledem k jeho věku o tom stejně budem uvažovat.
Jinak neštovice poznáš - jsou to totiž puchýřky, ale raději si to nepřivolávej  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 04, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Díky Marti, ale stejně je pro mě asi operace pasé... ne? Když ji mám mít už za 14dní? Jaké mám šance? Pokud mám vir v sobě, tak to nemusím do poslední chvíle vůbec tušit.. a pokud zavolám do OB a řeknu jim, že jsem asi přišla do styku s neštovicema, rovnou mě opku přesunou..
Syna nechejte rozhodně naočkovat, pokud neštovice neměl..aspoň bude mít pak mírnější průběh..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Ale Evi vždyť ty si přece zatím přímo do styku s neštovicema nepřišla, ne? Jen ti ve školce řekli, že se tam vyskytujou, ale to ještě přece nic neznamená, protože to bys nemohla ani vyjít na ulici, protože tam zrovna nějaký dítko prošlo, který je mělo. Zatím bych na tvým místě nevyšilovala . Navíc seš očkovaná, tak buď zatím v klidu, a pokud ten virus v sobě už máš, tak s tím stejně nic nenaděláš  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
Dík Marti, tohle přesně potřebuju... však ty víš moc dobře, jak dokážu vyšilovat... ..takže díky..
Všem moc díky za podporu a rozebrání této věci.. pomáhá to, ani nevíte jak...ještě že vás tu člověk má.. A drbu se jak pitomá o 106 ..psychika holt dělá hodně.. Jdu koupat.. pa zatím (kdybych usnula s mláďaty, ozvu se dopol.)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
Zelenokukadlo, neblbni!!!
Napřed by dostaky neštovice tvé děti a pak bys to možná od nich mohla chytnout. Vůbec neplaš a kašli na neštovice, než je dostanou tvé děti, jestli vůbec a než by ses od nich nakazila, jesli vůbec, budeš mít 10x po operaci.
Takže klííííííd  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Zelenokukadlo snad jsem Tě nevyděsila s tím mým nakažením ve výtahu . Neuvědomila jsem si, že Ty jsi takový poděs. Jak píšou holky, buď klidná. Hlídej děcka a sebe zatím vynech. Jestli jsi očkovaná dýl, jak 14 dní, tak už máš i protilátky.
Slivovička dobrá byla? Tak ta by měla pomoct .
Aleno tak jak to je s pejskem? Už sis ho byla okouknout? Nenapínej! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po duben 04, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
zelenoočko tak já si také myslím, že je nemusíš vůbec chytit, pokud jsi nepřišla do styku s nemocným, ale můžou to dostat tvoje děti a pak už to bude horší tak nenervuj a buď v klidu
bossice no už jsem se vrátila, pejsek je krásnej, mám ho zamluveného, ale bude k odběru až po 12.4. je ještě malilinkatej
měli tam 2 pejsky a 3 holky a všichni krásní
chtěla jsem kluka, ale nebyla jsem schopná si z těch dvou vybrat, nakonec vyhrál, ten, kterého jsem vybírala podle fotky, je světlej aprikot a byl z nich největší, celou mě olízal i s brýlema a pak mě trošku počůral
akorát pořád nevím, jaké mu dát jméno, tak kdopak mi poradíííííííííííí
|
 |
bossice
|
Zaslal: po duben 04, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Aleno tak si Tě zrovna označkoval, pejsáček . Je moc hezkej, dobře jsi vybrala. Ale podle toho čůrání si spíš vybral on Tebe. A tak to má být. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: po duben 04, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Alenko, ten je krááásnej . My byli našim pro čubičku ve Šternberku, kousek od Tebe. Z Prahy a zpět vlakmo , k našim autmo. A páč bylá hodně živá až divá, dostala jméno dle knižní postavy Divá Bára, takže Barunka.
Třeba nějaké jméno vyplyne ze situace, kterou s ním zažiješ . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|