Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:22 am    Předmět: Citovat

micko
ja si vzpominam na porad o lidech s morbidní obezitou, o takových těch co museli vysekávat z baráku aby je dostaly do špitálu....
jako jo, zhubli, aby mohli podstoupit bar.operaci... a ze 400kg, odhcázeli po x mesicich s 200kg, to znamená, po několika letech se postavili na nohy!! jak je to dneska bůh ví, snad vydrželi ...
jedna maminka už se operace ani nedožila umřela ve špitále, to mi bylo moc líto...

ale co chci říct... rodiny těch lidí, hlavně teda dcera, tam krmila miminko, ještě ani nesedělo, hamburgerem, to se mi v kapse příčila kudla... to bylo neskutečný!!!!! chudák dítě... matka už mu krásně zadělávala na TEŽKEJ život... a když ho má těžkej ona, proč by ho nemělo mít těžký i její dítě že !!!!!! když v tom žijou celej život, grrrrrrrrrrrr Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

a už mažu do kurníku, to jenm tolik k tématu Very Happy

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:24 am    Předmět: Citovat

k těm chutím - není hřích si dát i kousek čokolády, ale co je nejdůležitější? Když už si ho dám, tak to nesmím jíst s vědomím, že dělám něco zakázanýho - je potřeba si to vychutnat, pak to tělo přijme jako normální věc, ale jakmile se u toho budete cítit provinile tak ten signál do mozku funguje okamžitě a tělo hned ví, že je to něco co se nemá a podle toho s tím naloží. Takže - čtvereček čokolády klidně a s chutí, ale jinak a i o tom se tu psala - lze gumové medvídky je to želatina žádné tuky a můžou se (samozřejmě, že ne kila). Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
vlcice1977

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:38 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky Smile
Dnes jsem zase upravila metřík o jedno kilíčko Laughing zatím to jde dobře , snad to vydrží . Jinak psala jsem si s Věrkou ještě než jsem najela na normální stravu , zajímalo mě co jí a byla tak moc hodná že mi ukázala svoje jídelníčky. řídím se tím co mi poradila a funguje to a hubnu , nejím také nic dietního . Dnes jsem třeba obědvala karbanátek s kaší Laughing
sladké teda vyloženě nevyhledávám , jen když je chut , tak si kousek dám říkám si asi to tělo potřebuje Smile Věrko ještě jednou děkuju za radu

Sibyl OBR gratulace , jedeš jako drak Smile

i všem ostatním gratuluji k ubytku

Plikace 16.2.2011 OB klinika
verca

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:41 am    Předmět: Citovat

vlcice nemáš za co děkovat, když mohu, pomohu, poradím a jsem ráda, že Ti mé rady k něčemu byly, člověka moc potěší, když vidí, že to nedělá nadarmo Wink

Gratulka k odepsaným kilům, jedeš krásně dolů, jen tak dál kočko Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:43 am    Předmět: Citovat

Vlčice paráda gratuluju !!!!

JÁ UŽ CHCI TAKÝÝÝÝ, samozřejmě mi to teď vůbec neletí , jak jsem předpokládala Laughing Laughing Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
vlcice1977

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:55 am    Předmět: Citovat

Věrko jj mám za co děkovat , nebýt tebe tak bych totiž začala jíst dietně , když mě z OB pouštěli tak mi bylo řečeno vyhýbat se sladkým a tučným jídlům Confused myslela jsem si že už si nikdy nedám knedlík , nebo něco smaženého atd...
jsem moooc ráda že si mohu v povoleným množsví dopřát i to co mi chutná Laughing

Zakletá děkuju moc . A neboj uteče ti to a pak ti kila poletí také hopem dolů Smile

Plikace 16.2.2011 OB klinika
Sibyla

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 12:13 pm    Předmět: Citovat

Díky všem, je to skok nečekaný. Všechno je asi způsobené tím mým zápalem plic. Myslím, že si tělo bere hodně na boj s nemocí, tak ty kilča jdou dolů. Ale čekám, že se to zastaví, možná i kousek nahoru popoleze, ale hroutit se nebudu. Jak mi bude lépe, začnu zase aquaerobicovat a s teplem se hrozně těším na kolo. Věřím, že to dolů půjde ještě nějakou dobu. Aspoň toho docenta sákryš musím dosáhnout Cool

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 12:20 pm    Předmět: Citovat

Sibyla za chvili budeš docentka...s takovým tempem jak pádíš....

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 12:22 pm    Předmět: Citovat

vlcice1944 velká gratulka...ty jedéééééééš.....krásný úbytek za tak krátkou dobu

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 1:46 pm    Předmět: Citovat

Sibylko, obrovská gratulace Shocked Shocked Shocked , ty jedeš, ženská Exclamation Exclamation Exclamation
A proč si moje tělo taky něco nebere z kil, když jsme teď dva Crying or Very sad Crying or Very sad ? Skáče mi to +- půl kila...a porce dodržuju, ale jím všechno, co mi nedělá těžko Neutral ...
Vlčice, blahopřeju i Tobě, taky s tím pěkně hýbeš Wink Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Iriska

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 3:40 pm    Předmět: Citovat

Vlcice,Sibylka:blahopřeji děvčátka,jste šikulky,vidím že se nám ,no teda Vám s Jarem rozjela i váha takže přeji ať se nezastaví,no mě stojí,ale mám teď více pohybů,tak si říkám že asi svaly Laughing no a taky čekám ty naše blbé dny,tak doufám že po nich to pujde,alespoň o kilísek Very Happy kdo počká ten se dočká,,,a jinak ke stravování,,,,já jím taky skoro vše,,,semtam zdravě semtam nezdravě,a před ženskýma zbodnu 1tyčinku kaštanů,,no někdy,ale prostě když musíš tak musíš,,snažim se dát si hrozinky,ale mozek si řekne o sladkost,a nechápu to,pak mi je blbě,,no co už,hlavně že se to pohne,chichi a já pádím na procházku,,,papa
Razz Razz Razz konečně krááásně jupíííííí Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
karpago

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 5:19 pm    Předmět: Citovat

ahojky děvčata,tak po delší době jsem se sem zase dostala a to co tady se sehrálo¨ze str.asi 520-já se přikloním k tomu,že jím také vše,a to myslím opravdu vše,nejsem na sladké.ale nevyhýbám se mu,dám si klidně brambor a sekanou-proč ne, ale dodržuji množství,myslím si že držet úplně za každou cenu vše bez cukru,tuku apod. je nesmysl,to tělo si po čase o vše řekne samo a je to nakonec ještě horší stav,jíst často,vše a v určeném množství si myslím ,že je to pravé,tělo si řekne vždy,když mu něco chybí.Každý si to stejně bude dělat podle sebe a napadat někoho ze lhaní je asi zbytečné-co člověk, to názor a úplně jiná situace-tak s jarem krásné a mírumilovné hubnutí všem děvčatům i mužům!!!!!! Nejdůležitější přeci je ,že nakonec jdou kila dolů ne Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
bossice

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

Plikace díky holky. Takže opravdu nedáte najednou celý hrnek pití? To je teda průšvih. Jak jsem psala, manža je zvyklej do sebe obrátit celou velkou sklenici najednou, zvlášť, když něco dělá v létě venku, to vycucne 2l lahev za hodinu. Jestli jsem to pochopila dobře, musíte upíjet po jednotlivých locích? Nebo jich můžete dát aspoň víc najednou? A kolik? V tom pití vidím právě problém.

Sibylo Shocked Shocked Shocked zase další 2 dole? Cool

Aleno my jen stojíme jak tvrdý Y a čučíme, že? Aspoň, že jsme v tom spolu Wink .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 8:21 pm    Předmět: Citovat

Boss, nejste v tom samy, jsem v tom čučení s vámi Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Sibyla

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 8:39 pm    Předmět: Citovat

Bossí, no já nevím, co se té váze stalo. Ze dne na den takový skok, taky čučím jak puk. Třeba tam zítra zase bude zpátky ta 5 na konci Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 521, 522, 523 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: