Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 520, 521, 522 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubinka

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:32 am    Předmět: Citovat

Alena Martina jo i já se k tomuto přikláním,měla jsem odpolední a nějak jsem nestíhala.....odvézt děcka,letáky a nakoupit atd a taky jsem si myslela jak krásně váha nepůjde dolů a ono houno houno zlatá rybko,tělo okamžitě vše zhráblo pro sebe a váha šla o půl kila nahoru.Takže se opravdu přikláním k tomu jíst pravidelně,tělo je prevít a už nás dobře za ty léta zná a ví jak na nás.

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:39 am    Předmět: Citovat

bossice opravdu...když dodržuji intervaly a pravidelně piju...nemám pocit hladu...mezi jídly...záleží taky jaké jídlo mám...třeba "hladové" potraviny, jako rýže nebo polívky...to mám kratší interval..to se žaludek hlásí i dříve než za dvě hodinky ....ale brambory,chleba, já mám ráda křehké rohlíčky vitalinae...nebo suchary..a to mi stačí dva kousky s něčím, pomazánka,sýr, šunka,salám,k tomu rajče,okurka nebo čínské zelí..co mám...a zasytí mě to i na tři hodinky...žaludek se tak nějak hlásí o přísun po 2,5 hod..ale ne že bych měla šílený hlad....už ani nehlídám čas...kdy jíst... si žaludek sám říká...holka...jsem přázdný...a pokud nepiju...tak to mi dává pořádně najevo...musí se pít...to je můj problém...i když už piju více než před opkou...ale pořád to není takové jaké by mělo být...
chutě...jak jsem kdysi mívala ráda rýží..sladké...tak ted mě to neláká...a raději si dám brambory...které jsem předtím nemusela... taky mi nedělá dobře čočka...to jsem myslela,že umřu...a to jsem měla jen trošku , byla moc dobrá...ale bylo mi z ní zle....jinak žádné jídlo, které mám ráda...mi nedělá zle..jím hodně drůbež, ryby...taky si dám vepřové nebo hovězí maso...
jinak si myslím,že plikace je z bar. operací asi nejšetrnější a účinná jako tubu...uvidíme, co bude za rok, dva....určitě disciplína se musí dodržovat tak jako u všech bar. operací....

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:40 am    Předmět: Citovat

Tak také přispěji se svojí do mlýna . Já jsem vždy ujížděla především na sladkém. Takže nyní po pořádném doplnění jsem sladké téměř vyloučila a to hlavně co se týká nápojů. Naco budu do seme cpát zbytečné sryté kalorie když je pak mohu zužitkovat někde jinde. Třeba k obědu smažený holandský řízek s kaší. Což není opravdu dietní jídlo. Je nezytně důležité si hlídat porce, ale to tu bylo napsáno nejméně miloonkrát že? Myslím že každá z nás nejlépe víme co na naše tělo platí aby hublo a tím bychom se měli řídit. Jinými slovy omezit ne vyloučit to na čem ujíždíme. Myslím že jsme svéprávné jinak bychom neprošli před operací psychologem že? Tak se přestaňme chytat za slova a berme si z tohoto fora co vyhovuje nám samotným. Musím podotknout že jsem začala momentálně ujíždět na pepánkovy podle Věrky jídeláku a to opravdu není dietní jídlo a jím ho minimálně 2krát deně a stejně hubnu tak to asi bude v pořádku a o tom to celé je Exclamation

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:50 am    Předmět: Citovat

Romanko a ostatní... a o tom to OPRAVDU JE - jíst vše, ale málo - až se váha zastaví, najede se na dietnější nebo na úplně dietní režim a váha se opět pohne dolů..... to je to, co tu celou dobu píšu a kvůli čemu to celé vzniklo - no prostě jsem nebyla pro januuu vhodná oběť - rozhodně si nenechám sráti na hlavu...kdybych lhala, sklopím hlavu, držím hubu, odejdu z tohoto fora - ale tohle teda nééé, to opravdu néé, s tím jsi u mě janiii narazila a netajím se tím Wink

Když sem napíšu, že mám právě v troubě tvarohové koláčky, že jsem se nacpala tvarohu a že se těším na 13h na upečené tvarohové koláčky, také lžu?? jooo, vím, že podle tebe ANO .... a věř, že je mi to opravdu fuck, já si je vychutnám bez jakýchkoliv výčitek, tomu věř Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne so duben 02, 2011 10:51 am, celkově upraveno 1 krát.
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:51 am    Předmět: Citovat

verca jejda...já to nemyslela špatně.. ...jsem psala...že ne každý má takové spalování dobré jako ty...a sama píšeš..že sladké jídla ani přeslazené nápoje nemusíš...ani nevyhledáváš...já to spíše myslela,aby si to čekatelky na opku nevykládaly tak,že po opce můžou žrát i sladké,tučná jídla, přeslazené nápoje,šlehačku..a budou hubnout...ano jde si dopřát občas něco takového...ale ne každý den....
takhle to spíše bylo myšleno...a myslím, že to i jana takhle chtěla zdůraznit...a nemyslím, že by to byla závist....
ty jsi obdivuhodná, jak rychle hubneš...o tom nejsou žádné pochybnosti....
jak říkáš...že člověk se musí naučit jist a ne žrát....
souhlasím s tím,že pokud najede najednou na přísnou dietu, tak to stejně nedodrží....a pak začne se nacpávat a tloustne...to je základ jojo efektu...ale naučit se pravidelně jíst..pidiporce a pitný réžim....
je to opravdu na každém z nás...jak si to zařídí..
tady na foru je dost rad...a to co jsi udělala ...stravování po operacích...jsou to opravdu velmi dobré rady.....

Naposledy upravil MickaPt dne so duben 02, 2011 11:04 am, celkově upraveno 1 krát.
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:54 am    Předmět: Citovat

bossice c o se týká velikosti porcí je to 80-100g a 150ml tekuté , je to stejné jako u bandáže nebo tubulizace....najednou nejde zhltnout půl litru vody...ale po locích...
dám si i vínečko, nebo panáčka...nedělá mi to žádný problém...
samozřejmě...že už nemám takový splávek jako předtím....ne že bych předtím chlastala......ale delší dobu trvá než skleničku vína vypiju ..... Very Happy

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:56 am    Předmět: Citovat

Micko
co jsem tak koukala po zahraničních forech, kde jsou také lidi po sleeve, hubnou stejně, ba i více nez verca.. je to vše o disciplíně.. a taky se to liší výkony, samozřejmě, že je jasné že s bandem se hubne pomaleji než s tubu. Tak to je..to je můj názor, z toho co vidím a čtu jinde.
Takže ANO proč si nedat na co chuť.

Verco
užij si koláčky Wink Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:57 am    Předmět: Citovat

Micko Tvůj příspěvek jsem nevzala vůbec zle, jen jsem vysvětlila můj postoj, kterým se netajím.... co se týká janyyy a jejího zdůraznění, tak tím jak to celé napsala hovoří samo za sebe a věř, že ten pocit nemám jenom já Wink

Ale co už... doufám, že se jí tím ulevilo a že jí je už dobře na duši...přeju jí jen to nejlepší a samozřejmě držím paluchy v boji s kily, nejsem zákeřná i když bych mohla po tom obvinění....ale prostě to beru jak to je...

zakletá také, že užiju, díky Wink Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Sibyla

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:02 am    Předmět: Citovat

Teda ženy, vy mě asi zabijete, ale před chvílí jsem vlezla na váhu a Laughing
To jsem prostě musela, ten metřík upravit, uznejte Embarassed A k večeři jsem měla smažená srdíčka s brambůrky, tatarkou a okurkový salátek. Samozřejmě 85g. a na druhou véču Brie, něco jako Věrčin Pepan, ale nám ho vozí kamarád z Francie.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
verca

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:07 am    Předmět: Citovat

sibyl lžeš nevěřím Ti ani písmenko, určitě jsi měla light jogurt a zapíjela to vodou Twisted Evil Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ale nééé, jsem si musela rýpnout, to jinak nešlo Laughing samozřejmě gratulace veliká, převeliká, ale teda nevím, co z Tebe zbyde do léta Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne so duben 02, 2011 11:07 am, celkově upraveno 1 krát.
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:07 am    Předmět: Citovat

Sibyl gratulka....ty jedeš.....

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:13 am    Předmět: Citovat

verca já vím, že některá jídla si nemůžu často dopřávat... to bych na váze poznala...na rozdíl od tebe mám ráda i sladké..ale nějak mě to neláká....ochutnám, když dostanu na talíř...ale nedojím... a zákusky ve vitrině...už ve mně nevyvolávají chutě...kouknu, řeknu si ...vypadáte hezky...a jdu dále.....
nedoržuji striktně žádnou dietu...dodržuji porce...velikost ....a co mi chutná...
musím se nutit k pití..to je u mně pořád problém....

Naposledy upravil MickaPt dne so duben 02, 2011 11:20 am, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:15 am    Předmět: Citovat

Sibylo

hurá, gratuluju Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:19 am    Předmět: Citovat

zakletá je fakt si dát lepší kousek na co máme chut...než slintat..... nevím,jak hubnou ve světě....viděla jsem pár ukázek v televizi...jak byl ten pořad XXXL mama..nebo tak nějak se to jmenovalo...přesný název nevím....tam byly opravdu byli lidé nadměrní ...
mnozí z nich nedokázali držet chutě na uzdě a nacpávali se hamburgery a pizzou a podobnými bombami....nedoržovali pokyny lékařů, byli nedisciplinovaní.....a skončili špatně...většina z nich zemřela v mladém věku....

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:21 am    Předmět: Citovat

Sibyla no toooootooooooo Shocked Shocked Shocked GRATULUJI MOOOOOOOOOOOOOC Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 520, 521, 522 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: