Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 518, 519, 520 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:39 am    Předmět: Citovat

Sazko Ty máš za sebou takový kus práce a bez berličky, že Tobě patří jen velké uznání! Jíš teď málo, tak tělo zase ukládá. Až se z toho vyhrabeš, tak poskočíš o kila a ne o deka.

Romano Kilberg jo, přesně tohle s váhou mám za sebou před pár týdny. Jenže mně ten rozdíl dělal celé kilo. No vidíš, to jsem vlastně vůbec nezohlednila, to kilčo jsem dala dolů jaksi navíc, můj metřík je teď ale správný.

Misobacik tolik dole? Paráda! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 8:10 am    Předmět: Citovat

Holky moc vám děkuji.A Micci neboj i ty se blížíš k té osmičce.Tobě to nebude určitě trvat tak dlouho jako mě Smile

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:53 am    Předmět: Citovat

monco osobně si v jídle nevybírám - jím naprosto všechno a je mi jedno, zda je to tučné, sladké, hořké, kyselé nebo dietní - prostě mám chuť, sním to..... ovšem dodržuji porce 85-100g !! a pokud máš band, můžeš jíst až 150 g - tam jsou porce trochu větší a holky Ti to určitě potvrdí - máš to popsané i tady - http://forum.bandingklub.cz/about809.html Wink

Jinak pokud najedeš ihned po opce na přísný dietní režim - polož si otázku - kam sáhneš, až se váha zastaví?? Rolling Eyes pokud budeš jíst tak nějak vše, začneš jíst dietně, váha se opět pohne dolů, ale když budeš jíst dietně hned od začátku - není už kam sáhnout, kromě do pohybů, tam je to také takové všelijaké, jak všichni víme.... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
misabacik

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 12:55 pm    Předmět: opka Citovat

VERČO, přesně tak já se řídím tvojí radou jím úplně naprosto vše, vůbec se neomezuju jen samozřejmš dodržuju množsví a tekutiny a když mám hlad tak si dám klíďo i v 9večer..
Včera jsem měla topinku (mňam) Laughing Laughing nejím nic light a ještě jsem ani nezačala cvičit to si nechávám do rezervy Laughing Laughing ....ještě bych chtěla dát dolů 12kg tak snad se mi to pomalu ale jistě podaří....

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 1:21 pm    Předmět: Citovat

Děkuju moc za odpovědi, já trubka zapomněla napsat, že jsem po tubulizaci. Snažím se jíst dietně, ale vzhledem k tomu, že jsem s tímto rozhodnutím u nás doma jediná, není problém dostat se do styku i s ne příliš dietníma dobrůtkama a tím pádem hřešit Smile v pohybu mám teda rezervy, jelikož mě čeká maturita, takže veškerou energii spolkne škola, ale tvůj metřík, Verčo, mě uklidnil. Velká gratulace, doufám, že se k takovým výsledkům taky dohrabu Smile

[/url]

19 let, tubu v ÚVN Praha 15.12.2010
bossice

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 5:36 pm    Předmět: Citovat

Bohunko Gerž, teď jsem si teprve všimla Tvého metříku. Jsi skvělá!

Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:25 pm    Předmět: Citovat

Bossice děkuji tzi moc.Moc to potěší. Wink

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
MickaPt

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:48 pm    Předmět: Citovat

sazka je obdivuhodné jak krásně shazuješ kila i bez opky...
misabacik gratuluji ke krásnému úbytku
Bohuslava tobě taky gratuluji...jsi šikulka

Naposledy upravil MickaPt dne pá duben 01, 2011 6:56 pm, celkově upraveno 2 krát.
ALENA

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 6:50 pm    Předmět: Citovat

všem co jim jde hubnutí moc gratuluji Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
sazka

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:39 pm    Předmět: Citovat

tak děvčátka,dneska měla ségra narozky,tak jsem se "dojedla" a snad si tělo už přestane ukládat nebo zítra rozdupu váhu Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad .Teda obrazně,je to vánoční dar od manžílka s mixerem od mamky jako podpora k novýmu tělíčku Confused Jinak všem zmenšjícím se gratulka a těm ostatním,pevný nerva a vůli Wink Laughing Laughing Laughing -ne jako já na tý dnešní oslavě Embarassed Embarassed Rolling Eyes

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
janaaa

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:54 pm    Předmět: Citovat

Věrka: "Jinak pokud najedeš ihned po opce na přísný dietní režim - polož si otázku - kam sáhneš, až se váha zastaví?? Rolling Eyes pokud budeš jíst tak nějak vše, začneš jíst dietně, váha se opět pohne dolů, ale když budeš jíst dietně hned od začátku - není už kam sáhnout, kromě do pohybů, tam je to také takové všelijaké, jak všichni víme.... Wink[/quote]"

VĚRKO větší hovadinu už jsem dlouho nečetla Laughing . Operace nám má pomoct se naučit jíst malé porce ale malé porce ti nezaručí hubnutí, pokud jsou to kalorické bomby. A upřímně, kdyby si Věrko jedla sebemenší porce, ale jen kalorické bomby nebyla bys tam kde jsi ted. Věřím, že když máš chut na něco kaloričtějšího, tak si to dáš, ale určitě to není na denním pořádku, to ti prostě nevěřím. Neříkám, že by čerstvě operovaní měli držet drastickou dietu, ale krátce po operaci je právě období, kdy je dobré se naučit jíst, což žádná z nás, která jsme se dostaly do této prostornosti, neuměla.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:39 pm    Předmět: Citovat

Jani, já se k té Věrčiné "hovadině" teda připojuji. Taky jím všechno, na co mám chuť. Velikost porcí dodržuju. Mám stejný názor jako Věrka, když to jde s normálním běžným stravováním dolů, je to fajn. Až to nepůjde, sáhneme si do rezerv a omezíme se na přísnější dietku a drsnější cvičení. Pořád máme ještě něco v zásobě. Kdybych měla hned od opky držet nízkokalorickou dietu a nemoci si nic dobrého dopřát, to jsem snad ani na tu opku nemusela chodit, trpěla bych, tak jako jsem při dietách trpěla před ní. Nedávno tu proběhlo takové trochu haló, že si dám roštěnku se sosíkem a tatarkou. Jo, dám. A co, hubnu po tom, hubnu. Tak ať mi všichni vlezou na záda. Až hubnout nebudu, dám si salát a kolečko kolem baráku Laughing Snad na to tedy ještě dlouho nedojde. Ale já zase třeba nejím sladké, přestalo mi chutnat, od opky jsem neměla čokoládu, oplatek, nic. Někdo zase ujede občas na sladkém, tak je to vlastně 1:1 a nemáme si co vyčítat Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
zakletá

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:44 pm    Předmět: Citovat

Já se k tomu moc vyjadřovat nemůžu neb zatím nemám zkušenost...ale napíšu svůj názor.
určitě mám v plánu to co psala Verca, rozhodně je pak lepší mít rezervy... něco na tom bude.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
janaaa

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 12:36 am    Předmět: Citovat

SIBYL to si mě špatně pochopila. Jestliže budu jen na koblížkách a šlehačce, tak můžu mít porce sebemenší a budu nabírat. Jde o to, že si člověk dopřeje na co má chut, ale musí to pak vyvážit následně méně kalorickým jídlem. Je hloupost říkat čekatelkám na operaci, že se hubne samo. Možná z počátku, ale jestliže se jídelníček trochu neupraví, budeme za chvíli s kilama zpátky. Bylo už tady několik děvčat, která po půl roce přestala hubnout, protože právě milujou ty kalorické bomby a nedokážou se jich vzdát. (věrka bude vědět koho mám na mysli)
A myslím si, že je naivní si myslet, že sáhnete do nějakých rezerv, nesáhnete, Za prvé: začneš být se sebou spokojená, a tudíž nebudeš mít potřebu se začít omezovat a za druhé: tělo totiž zvykne na ty malé porce, a už nepustí ani gram. proto se hubne zhruba 12- 15 měsíců.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
MickaPt

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 7:09 am    Předmět: Citovat

já souhlasím s Janaaa , ne každý má takové štěstí ve spalování jako verca, pokud bych si libovala v kalorických jídlech a jedla i maličké porce často a pila sladké nápoje(cola apod.), tak určitě mi nepomůže žádná operace...není nutné jíst jen saláty a klíčky....ale strava musí být vyvážená....
je fakt ,že každý si musí vytvořit jídelníček ušitý na jeho tělo...co mu chutná, co bude jíst i po skončení diety... operace nám má napomoci se naučit jíst....a ne žrát....
představy, že po operaci zhubneme sami bez vlastního přičinění , jsou mylné....akorát se srovnáním dietění bez opky....že jsem trpěla hladem...a ted tyto hladové pocity mám jen vyjímečně...když nedodržím interval mezi jídly....a je delší než 3hod.....to pak mám hlad....jinak pocity hladu nemám...
hubnutí mi jde pomalu...teda z mého hlediska se mi to zdá pomalé...ale doktorka je spokojená ,že je to ideální úbytek....hlavně v tucích.. což jev pořádku....nedržím žádnou striktní dietu..a stravovací řéžim....není takový jaký by měl být...ale v zásadě dodržuji pidiporce, pitný réžim... a pohyb ten v poslední době je taky
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 518, 519, 520 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: