Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:27 pm    Předmět: Citovat

Irisko a kterej to je gynekolog Rolling Eyes by mě zajímalo, kdo takovej u nás ve městě ordinuje Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kamilio

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:06 pm    Předmět: Citovat

holky zlatý
když to čtu tak bych nějraději někomu rozbila ciferník. Hajzli jedni co si to vůbec dovolují? Kde je úcta k druhému? HNUS FLUS Vemte nohy na ramena a pryč... to jsme snad malomocné,nebo co? NIKDY bych nechtěla něco takovýho prožít - u lékaře. To že čučí někdo na ulici, jo jasně, že může mít blbý poznámky - sám je blbý, ale že je neomalenej doktor.to mi příjde jako vrchol. Držím všem pěstičky ať najdete dobré lékaře a zadaří se těm co moooc chtěli ...
to jsem se ale rozjela co ? Smile Smile Smile

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:18 pm    Předmět: Citovat

hoolky teda koukám že moje gyndařka byla milionová... na mojí váhu mě nikdy neupozrnila ve zlém, jediné blbé slovo od ní nepadlo, naopak vždy po zvážení, a když viděla jak sem z tho špatná, mi povidala, ále že si zt oho něco děláte, klid maminko Smile) úúžasnej přístup...

DOKONCE tam mají takovou tu váhu, co si pamatuje kilogramy zvážené osobou před tebou... tzn, že kdyz sem tam prisla, a kopla do toho aby to naskočilo, ukázala se váha těhule co tam byla předemnou ( což vždycky víte která byla )... u nás mohutnějších, to sestra vždy když přišla nějaká hubená mamča, vymazala, aby to číslo nebylo vidět... fakt úžasnej přístup, a teda nedokážu si představit se stresovat ještě i v těhu. Rolling Eyes Rolling Eyes

neskutečná co si některí gynekologové dovolí Twisted Evil

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
sazka

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:49 am    Předmět: Citovat

jo,někteří jsou na pěst.já taky otěhotněla při sto kilech a nikdo na nic nenarážel,až když jsem ležela v 18.!!! týdnu ve špitále pro zvracení a úbytek 16kg(což bylo jediný fajn) a začala dost krvácet,přišla ny vizitu mladá fiflena a prohmatala mi břicho se slovy"tady je to ještě v začátku,nabereme krev,jestli se miminko udželo" mě totál odrovnala.Kdzž jsem jí upozornila,že mám již pohyby a prcek tam fakt je,začla ječet,kdo to prej má v tom tlustým břichu poznat.no kdo jinej,než gynekolog,né,Byl to hnus,ale byla jediná-zaplať pánbůh.

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Simir

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:41 am    Předmět: Citovat

Gluminko nenech se stresovat a hledej jiného lékaře.
Z vlastní zkušenosti vím, že existují milí a slušní. Mám zkušenosti s gynekologem, o kterých se ani radši nebudu rozepisovat. Dodnes mi z toho není dobře a to jsem měla "jen" 9O kg. V době, kdy jsem přirozenou cestou otěhotněla jsem vážila 120 kg. Má současná gynekoložka s tím neměla žádný problém. Ale sestra, která mě vážila a měřila TK se při každé kontrole ptala: "vy jste byla štíhlá. Proč jste tak přibrala?" a "jak Vám mám měřit tlak, když ta manžeta je vám těsná?"... "měla by jste se sebou něco dělat". Nebyla sprostá, ale nebylo chvíle, kdy by si nepřisadila. Snažila jsem se málo jíst, v 8. měsíci jsem přesto měla 127 kg, před porodem 141 kg Rolling Eyes. To se naštěstí Very Happy, má oblíbená sestřička nedozvěděla, protože byla vyměněná za novou - příjemnou. Jsem ráda, že jsem to vydržela, protože moje doktorka je super. (I když mi bylo dva dny před prohlídkou špatně z toho, že budu muset hupnout Mad Embarassed na váhu a radši jsem jen pila). V porodnici byli všichni hrozně hodní a příjemní. Takže je to opravdu jen o lidech. Zkus se porozhlédnout po jiném lékaři. Držím palce Very Happy.

30 let, 179 cm, 1 syn, 1 báječný muž
10.11.2010 tubu Turnov (MUDr. Hrubý)
Terča

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 8:15 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem měla den návštěv po lékařích, dostala jsem na urologii penicilínová atb, jediná, které těhule můžou.
Gynekolog, který zastupoval toho mého říkal, že v bříšku se nejeví nic v nepořádku, srdíčko bije, dalším, tím hlavním důvodem s močením je cca 4 cm velký myom na přední straně dělohy, co tlačí na močový měchýř.
Bolesti jsem měla předevčírem takové, že jsem chodila v předklonu a nemohla si ani sednout.
Z lékařů se nikdo nekloní k tomu, že bychom těhotenství měli ukončit, udělala jsem si tedy druhý metřík, snad bude funkční.
Popis operace z Turnova stále nedorazil, ale už je mi trapné Hrubáčka kvůli tomu nahánět, protože oni čekají na vyjádření z jiného místa...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bobule

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 7:16 am    Předmět: Citovat

Terko
tak snad bude všechno dobré ... gratuluju a držím palce Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 7:36 am    Předmět: Citovat

Teri...držím cecko co se dá Exclamation Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 7:43 am    Předmět: Citovat

Terča: pěkný nový metřík, určitě ho dotáhneš do konce. S tlačením na měchýř není nic veselého kord když zato může miom. Já už bych si přála být na konci metříku- venku je tak hezky a lákámě to na procházku s kočárem:)

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

Terčo hurá!! tak ať to šlape jak má ! Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 11:51 am    Předmět: Citovat

Terinko hurá, držím paluchy, ať je mimísek v pořádku Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Annax

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 11:56 am    Předmět: Citovat

Teri
To jsou skvělé zprávy, blahopřeji!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 1:03 pm    Předmět: Citovat

Holky, díky moc, ještě mám jednu zprávu....ale až bude na papíře, nicméně...rozbrečela mě Embarassed .
Míšo, Ty už to máš za pár Wink !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 1:06 pm    Předmět: Citovat

Terinko, zlatíčko... tak to je supeeeeer! Moc jsem na Tebe myslela a moc ti přeji, aby bylo vše v pořádku... Wink Wink
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

Terinko takže ta zpráva je, že tam není jedno, ale dvě?? Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: