Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Irisko a kterej to je gynekolog by mě zajímalo, kdo takovej u nás ve městě ordinuje  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
holky zlatý
když to čtu tak bych nějraději někomu rozbila ciferník. Hajzli jedni co si to vůbec dovolují? Kde je úcta k druhému? HNUS FLUS Vemte nohy na ramena a pryč... to jsme snad malomocné,nebo co? NIKDY bych nechtěla něco takovýho prožít - u lékaře. To že čučí někdo na ulici, jo jasně, že může mít blbý poznámky - sám je blbý, ale že je neomalenej doktor.to mi příjde jako vrchol. Držím všem pěstičky ať najdete dobré lékaře a zadaří se těm co moooc chtěli ...
to jsem se ale rozjela co ?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
hoolky teda koukám že moje gyndařka byla milionová... na mojí váhu mě nikdy neupozrnila ve zlém, jediné blbé slovo od ní nepadlo, naopak vždy po zvážení, a když viděla jak sem z tho špatná, mi povidala, ále že si zt oho něco děláte, klid maminko ) úúžasnej přístup...
DOKONCE tam mají takovou tu váhu, co si pamatuje kilogramy zvážené osobou před tebou... tzn, že kdyz sem tam prisla, a kopla do toho aby to naskočilo, ukázala se váha těhule co tam byla předemnou ( což vždycky víte která byla )... u nás mohutnějších, to sestra vždy když přišla nějaká hubená mamča, vymazala, aby to číslo nebylo vidět... fakt úžasnej přístup, a teda nedokážu si představit se stresovat ještě i v těhu.
neskutečná co si některí gynekologové dovolí  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: po březen 21, 2011 7:49 am Předmět: |
|
|
jo,někteří jsou na pěst.já taky otěhotněla při sto kilech a nikdo na nic nenarážel,až když jsem ležela v 18.!!! týdnu ve špitále pro zvracení a úbytek 16kg(což bylo jediný fajn) a začala dost krvácet,přišla ny vizitu mladá fiflena a prohmatala mi břicho se slovy"tady je to ještě v začátku,nabereme krev,jestli se miminko udželo" mě totál odrovnala.Kdzž jsem jí upozornila,že mám již pohyby a prcek tam fakt je,začla ječet,kdo to prej má v tom tlustým břichu poznat.no kdo jinej,než gynekolog,né,Byl to hnus,ale byla jediná-zaplať pánbůh. _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Simir
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:41 am Předmět: |
|
|
Gluminko nenech se stresovat a hledej jiného lékaře.
Z vlastní zkušenosti vím, že existují milí a slušní. Mám zkušenosti s gynekologem, o kterých se ani radši nebudu rozepisovat. Dodnes mi z toho není dobře a to jsem měla "jen" 9O kg. V době, kdy jsem přirozenou cestou otěhotněla jsem vážila 120 kg. Má současná gynekoložka s tím neměla žádný problém. Ale sestra, která mě vážila a měřila TK se při každé kontrole ptala: "vy jste byla štíhlá. Proč jste tak přibrala?" a "jak Vám mám měřit tlak, když ta manžeta je vám těsná?"... "měla by jste se sebou něco dělat". Nebyla sprostá, ale nebylo chvíle, kdy by si nepřisadila. Snažila jsem se málo jíst, v 8. měsíci jsem přesto měla 127 kg, před porodem 141 kg . To se naštěstí , má oblíbená sestřička nedozvěděla, protože byla vyměněná za novou - příjemnou. Jsem ráda, že jsem to vydržela, protože moje doktorka je super. (I když mi bylo dva dny před prohlídkou špatně z toho, že budu muset hupnout na váhu a radši jsem jen pila). V porodnici byli všichni hrozně hodní a příjemní. Takže je to opravdu jen o lidech. Zkus se porozhlédnout po jiném lékaři. Držím palce . _________________
30 let, 179 cm, 1 syn, 1 báječný muž
10.11.2010 tubu Turnov (MUDr. Hrubý) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem měla den návštěv po lékařích, dostala jsem na urologii penicilínová atb, jediná, které těhule můžou.
Gynekolog, který zastupoval toho mého říkal, že v bříšku se nejeví nic v nepořádku, srdíčko bije, dalším, tím hlavním důvodem s močením je cca 4 cm velký myom na přední straně dělohy, co tlačí na močový měchýř.
Bolesti jsem měla předevčírem takové, že jsem chodila v předklonu a nemohla si ani sednout.
Z lékařů se nikdo nekloní k tomu, že bychom těhotenství měli ukončit, udělala jsem si tedy druhý metřík, snad bude funkční.
Popis operace z Turnova stále nedorazil, ale už je mi trapné Hrubáčka kvůli tomu nahánět, protože oni čekají na vyjádření z jiného místa... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:16 am Předmět: |
|
|
Terko
tak snad bude všechno dobré ... gratuluju a držím palce  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:36 am Předmět: |
|
|
Teri...držím cecko co se dá  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m.i.ch.a.e.l.a
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
Terča: pěkný nový metřík, určitě ho dotáhneš do konce. S tlačením na měchýř není nic veselého kord když zato může miom. Já už bych si přála být na konci metříku- venku je tak hezky a lákámě to na procházku s kočárem:) _________________
TUBULIZACE Turnov 23.2.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
Terčo hurá!! tak ať to šlape jak má !  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Terinko hurá, držím paluchy, ať je mimísek v pořádku  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
Teri
To jsou skvělé zprávy, blahopřeji! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
Holky, díky moc, ještě mám jednu zprávu....ale až bude na papíře, nicméně...rozbrečela mě .
Míšo, Ty už to máš za pár ! _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
Terinko, zlatíčko... tak to je supeeeeer! Moc jsem na Tebe myslela a moc ti přeji, aby bylo vše v pořádku...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Terinko takže ta zpráva je, že tam není jedno, ale dvě??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|