Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 9:34 pm    Předmět: Citovat

Borůvečko při plikaci se nemusíš bát, že se Ti nějaké jídlo dostane někam do záhybu a bude zlobit...to není možné. Žaludeční kyselina si to ohlídá a rozloží a pošle dál. Jó, kdybys měla bandáž, tak to problém je.
Borufko, buď si hlídáš mililitry či gramy, podle konzistence jídla. U tuhé, samozřejmě, gramy.

Romčo Kilberg pár foteček bude, jen jsem ještě nekoukala, kolik jich bude použitelných...Bossák na začátku nebyl, zařizoval něco jinde, takže jsem foťák hodila do placu, co na něm stvořili, to teprve uvidím...mám totiž tak pokroucené a nejisté prsty, že nedokážu spolehlivě ovládnout spoušť...na konci už fotil Bossák, jenže to už byla pryč Hanaka. Tak doufám, že aspoň jedna fotka s ní bude povedená.

Zakletá to byl Tvůj dotaz na Studentku? Bohužel jsou pevná pravidla...míti už po operaci a znát se osobně alespoň s jedním človíčkem fóra. O přístup se žádá Lolinka skrze SZ, chodí sem teď málo, tak když by jsi pak čekala dlouho na její odezvu, písni mi a já ji na to upozorním jinou cestou..............to se týká všech, kteří si na Studentce chtějí založit svoji galerii.
Tahle pravidla jsou tak přísná proto, aby se nám tam nemohl vetřít nějaký škodič. Což se dřív stávalo.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jeník

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 9:41 pm    Předmět: Bandáž žaludku Citovat

Bossice a další, kteří mají už dlouho bandáž žaludku!
Jen mi zajímá, jak to vypadá s bandáží po delší době, kdy už se tolik nehubne, ale musí se stále dodržovat ukázněně stravovací režim. Je tu hodně takových, kteří si nechali dělat po čase reoperaci na něco jiného, na tubulizaci, nebo plikaci. Nechodí sem moc takových, kteří mají bandáž delší dobu. Zajímalo by mi, jak to funguje za nějaký čas. Je mi jasné, že se na začátku rychle hubne a po nějaké době se to zastaví, myslím, že tak za dva až tři roky. No a co potom? Pak už nic? Možná se musí potom víc sportovat. A co třebas za 20 let, nebo za 30 let? To tam už bandáž zůstane a děje se potom něco? Pak už se možná už ani nedoplňuje bandáž. Nebo se to změní na tubu, popřípadě na plikaci? Znáte někdo někoho, kdo to má už hodně roků? A co ty Bossice? Jak to probíhá u Tebe? Asi to jde už pomalu. Ach jo.

Jeník
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lea

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 10:05 pm    Předmět: Citovat

Borufko: To mě taky nejdřív napadlo, jestli tam nemůže něco uvíznout a pak dělat problémy. Přímo jsem se na to ptala. Paní doktorka mi to hezky nakreslila, ona tam nevznikne žádná kapsa, vytvoří se jednoduše volná "řasa" uvnitř žaludku a jídlo tam nemá kde zůstávat. Tak snad je to OK. Zkušenosti jsou ale krátké, takže stoprocentně nikdo nemůže zaručit, že bude všechno OK.
Já jsem se nicméně do toho rozhodla jít. Přijde mi to jako super metoda, kdy nemusím mít v těle nic cizího Smile. Takže už je ze mě čekatelka a snad někdy začátkem května se dočkám....

Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka Smile
verca

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 7:30 am    Předmět: Citovat

zdravím v kurníčku....

nedočítám, nepíšu, na SZ snad taky někdy odpovím Laughing Laughing Laughing

Koukám, že forum se trošku rozjelo, ale 100% to není....tak uvidíme, co bude dále.... Rolling Eyes

Tož jsem dala o sobě vědět, že žiju a zase mizíkuji, takže pááá všem Wink Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:01 am    Předmět: Citovat

Ahojte všichniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Leo,promiň,že se tě ptám,ale to ti přes pojišťovnu projde plikace při tvých 98kg?
Sice nevím,jak jsi vysoká,jestli jsi malý prďolek Laughing Wink Laughing ,tak to jo... Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:04 am    Předmět: Citovat

Zase se mi to na foru neukazuje... Crying or Very sad Twisted Evil ?

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

Pomooooooooc neukazujou se mi příspěvky Laughing Wink Laughing .

MickaPt

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:45 am    Předmět: Citovat

borufka ahojky, já jsem po plikaci, jím všechno, některé potraviny mi nesedí,ale to je individuální u každého ....dodržování určitých pravidel je stejný jako u všech bar. operací... člověk si musí uvědomit...že opka je jen berlička, ostatní je už na něm samém.....
pokud bych žrala tučná jídla, pila sladké nápoje apod....nepomůže mi nic....občas se dá zhřešit...ale ne každý den se nacpávat kalorickými bombami...určitá disciplína musí být...hlavně pravidelnost, množství jednotlivé porce a pitný réžim.... když se k tomu přidá i pohyb.. výsledky v úbytku váhy jsou vidět....někdo hubne rychleji ....jiný pomaleji..záleží taky na metabolismu každého člověka.....

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:06 am    Předmět: Citovat

Ahojte,
můžu se zeptat,jestli Vám už dnes funguje forum dobře?
Mě nééééééééééééééé,mé příspěvky se na foru neukazují vůbec,jen když si otevřeu okno odeslat odpověď a podívám se dolů,tak tam moje příspěvky jsou také?!
Pomooooooooooooooooooooooooc!

zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

že by nám to už frčelo ??

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Bonda

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:18 am    Předmět: Ahoj všem! Citovat

Četla jsem, že je tu nová kavárna slepičárna, ale nevidím žádné nové příspěvky.
Jsem čerstvě po plikaci a zatím jsem tu neviděla moc příspěvků od takto operovaných.
Bonda

[/url]

52,5 let,plikace, Břeclav 23.3.2011
MickaPt

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 10:11 am    Předmět: Citovat

Bonda vítám tě mezi námi a přeji ti hodně zhozených kileček

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 10:12 am    Předmět: Citovat

forum blbne pořád..... příspěvky se hned neukazuji....

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 12:51 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem, jen proskakuji za chvilku odjíždím do Olomouce kde se budu do středy školit, tak Vás snad konečně po večerech na hotelu dočtu Smile
Annax

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

Bondo
Vítám Tě na fóru, celý víkend to nějak blbne, tak se tu nic moc neděje, ale zachovej nám přízeň!

Kachno
To je dost, že se ukážeš, chybíš tu holka, stýská se nám po Tvém humoru.

Právě jsem se vrátila z brněnského minisrazíku ve Vaňkovce, kde jsem se osobně seznámila s Petíí, Boubelkou99 a Zelenoočkem. Ohromně sympatické a krásné kočky!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: