Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
babajogi

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:34 pm    Předmět: Citovat

Do práce musím, nedá se nic dělat Crying or Very sad bohužel máme šéfa bl*ce...musím si na opku vzít i dovču a to 3 dny, pak už chci jít do práce, jinak dělám telefoní operátorku tak se nenadřu, ale i tak to bude těžký, ale u nás práce bohužel není... Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:28 pm    Předmět: Citovat

Babajogi ze by outůůůůů? To by tak sedelo Laughing

ja jsem taky operatorka, ale sefa takoveho blba nemam ani nahodou Cool Byla jsem doma tri tydny, a ze jsem sla na dovcu, to jsem si sama zvolila, jinak jsem mohla jit na mesic na neschopenku... Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
babajogi

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:34 pm    Předmět: Citovat

ne ne T-mobile Laughing no jo,on spoléhá na to že je u nás na jedno volné pracovní místo čeká 14 lidí a je si toho vědom Sad bez práce být nemůžu, takže se budu opatrovat a snad to zvládnu... 3 týdny bych doma ani doma nevydržela Smile hlavně mi prosím nepiš, že to bolí a že proto jsi byla doma, tomi napiš až po opce Laughing já se totiž sama sobě divm, že vůbec jdu, jen vidím injekci a kolabuju Laughing natož skalpel..brrrr Confused
Terča

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:40 pm    Předmět: Citovat

Já řešila to samé...shodou okolností, taky operátorka. Jenže, vybrala bych většinu dovolené a pak by mi nezbylo nic na svatební dovolenou Evil or Very Mad .
U nás se snižují počty a každý, kdo nějakým způsobem vybočí, je odměněn. Začalo to stažením lidí z dvanáctek na osmičky a snížením počtů a bude to asi pokračovat.
Ale je ve hvězdách, jestli u toho ještě budu...
Taky se tam fyzicky nenamáhám, ale jen než se tam dohrabu tak je to min hodina a půl...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:42 pm    Předmět: Citovat

babajogi:zlatičko, tak tohle téma je jen pro představení,vím že jsi se ptala kam to dávat,víš co prostě vše co je kolem opky tak pod operace,,a ostatní kecáníčko do té kavárny,neboj ,jsou tady holky a chápou že jsi nová,tak to pak přehodí,nebo se to posune,sem píší fakt jen to co jsou zde noví a představujíse,ale neboj nic jsi neudělala,jinak hodně sil na opku a nebojse,nebolíto,,,a jinak už jsem ti psala stejný názor jak holky s prací,prostě život je děsněj takže buď na sebe,moc opatrná jasný,,,a šéfovi odemne vzkaž že je debil!!!a to je co říct já nejsem vubec sprostá Laughing myslim na tebe Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

Správně Irisko, kdáká se ve slepičárně Twisted Evil takže slepičky honem do kurníku Laughing Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
alecram36

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 1:55 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za držení palečků, tak musím navštívit psychologa a internisty zabívající dietologií, ale vůbec nevím kam mám jít v Brně nebo Vyškov . Mám tel čísla přímo na odborníky do Břeclavi ,ale to bych musela vše spojit v jeden den i pana doktora Čierného. Sad Question

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
qwys

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:16 pm    Předmět: Citovat

Babajogi
tyden po bandazi jsem uz sla do skoly, dokonce mela svou prvni hodinu Shocked Balon ucil... Takze to snad pujde... ale nevim, po dvou, trech dnech to asi moc nedas, zas abys sebou nekde nesekla a pak presivat stehy apod.? Rolling Eyes O to jde... Budes slaba...

No a jak psala Terca, ze by nemela na svatebni cestu dovcu, tak mne nic takoveho nehrozi, tak jsem si proste dovolenou vzala, je to jedno. To jsem teda na tebe zvedava. A uz nekecam, to nic.
borufka

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky a kluci Embarassed
Jsem tu nováček, už nějakou dobu vás tady čtu, myslím, že jsem nastudovala hodně Smile Ale asi tím mi vzniklo dilema: bandáž nebo tubu?? A Iscare nebo OBklinika?? Co vy na to? Budu moc ráda...zatím jsem do obou poslala mail, protože telefonovat z práce nemůžu a domů dojedu pozdě..
Jinak moje BMI přesahuje 40, mám bohužel i cukrovku, nemocnou štítku a tak..
Tak snad jsem se pro začátek představila a doufám, že mi sem hodíte mi vaše názory.
Moc děkuju a závidím vaše odhazování Smile
zakletá

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:39 pm    Předmět: Citovat

Borufko
vítám tě mezi námi...
rozhodnout se na jakou kliniku půjdeš je jen a jen na tobě... ale za mě, a věřím že i za ostatní kteří jí navštěvují, musím hodně vychválit OB kliniku a profesionály na ní ... ale jak jsem psala, rozhodnutí je stejně na tobě.

Kolik je ti let? zkus zabojovat s metříkem, jak jsi na tom s váhou, pro přehled Arrow http://forum.bandingklub.cz/about252.html

Jinak to přeji ať se ti tady líbí, a ať se také dočkáš svého vysněného termínku!

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Iriska

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 5:39 pm    Předmět: Citovat

borufka:vítej na foru,,tak první super krok máš za sebou a to že jsi tu s námi,takže přeji hodně štěstíčka do rozhodování i do boje,,,přeji pěkný den,,a jinak BMI i nemoci jsi jasný případ pod kudličku,,,tak hodně zdaru do nového života a boje,,,a ať jsou fuč ty kilíčka Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
borufka

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 6:10 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuju za přivítání Smile
Já právě trochu váhám, uvidím, jestli mi někdo odpoví. Snad se vše podaří, před 4. lety jsem ještě měla váhu, která je (snad) vidět na metříku. Jinak bych chtěla tak 65, to jsem taky mívala Laughing Ale zatím bych byla ráda i za tohle...
Je mi 31 let, to jsem asi do metříku nezadala mě tak napadá Smile
borufka

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 6:16 pm    Předmět: Citovat

Tak snad je tady už i ten metřík...a jestli vám to nebude vadit, půjdu za vámi do kavárny, abych tu moc nezabírala místo Smile
Vlada

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 6:22 pm    Předmět: Citovat

Borufko vítej já jsem se taky rozhodovala mezi bandáží a tubu a chci tubu teprve mě čeká a snad se i dočkám,prostě to jednou bude Very Happy

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Annax

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 6:37 pm    Předmět: Citovat

Borufko
Vítej, držím palce, ať se rozhodneš pro to, co bude pro Tebe nejvhodnější!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: