Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 659, 660, 661 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alca2208

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:17 am    Předmět: :-( Citovat

Já si myslím,že nemusíš být tak přísná Crying or Very sad Myslím,že v odd.Srazík Liberec jsem již dlouho nenašla žádný příspěvek který by se týkal tématu Wink Dohadujete se tam jak puberťačky a myslím,že se srazíku nezúčastním.Připadá mi to jako ztráta času Crying or Very sad Tímto se omlouvám .

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:24 am    Předmět: Citovat

Alco .... jenže tam je to úúúplně jedno, protože témata o srazech, které se již konaly se MAŽOU !! To ti nejspíše uniklo a teď jsi si přečetla jen můj příspěvek o mazání a z toho si odvodila reakci.... Wink

Nejspíš ani nevíš, co tu bylo ještě ráno napsáno...protože to už promazané JE a vidíš sama - to podstatné tu zůstalo !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne pá březen 25, 2011 10:26 am, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:26 am    Předmět: Citovat

Asi se musíte bavit jen o tom jaký tam budou židle, stoly, jídlo, wc a tááák prostě k tématu ... verčo měly by jste se s boss nad sebou zamyslet Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:29 am    Předmět: Citovat

bobul Laughing odpověď máš ve slepičárně... http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=83800#83800 Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Jeník

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:30 am    Předmět: Stejná doba operace Citovat

Zakletá! Jdeme ve stejnou dobu na operaci. Rozdíl je jen v tom, že já jdu někam jinam, jdu do Iscare. Můžem při tom na sebe myslet.

Jeník.
Iriska

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

hlásím že babajogi už má opku zdárně za sebou,právě mi přišla sms kde píše že má bolesti,ale hlavně že je hodně nafouklá,,jsem ji pisla že je to jen plyn a že zítra už bude líp,tak doufám že bude,,,Tak Lucinko hodně síly v novém životě Ti přeji,,drž se holka,myslím na Tebe Wink Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

babče držíme paluchy, ať bolesti brzy odezní a gratulujeme k opce !!!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 11:06 am    Předmět: Citovat

Jeníku zaplať bůh, já sem jenom ráda že jdu na OB Smile)
ale jo, palce si můžeme držet, tomu nic nebrání Wink Laughing Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 11:08 am    Předmět: Citovat

babajogi tak hurá, a teď jen zdárně vkročit do nového života, máš to za sebou, a před sebou už jen to lepší, drž se!! Wink

zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 11:16 am    Předmět: Citovat

co měla vůbec za opku kočka a kde ? nějak mi to vypadlo...

Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:28 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile V noci se mi zdálo, že jsem jela na gastro a v autě jsem omylem snědla nějakou tyčinku nebo co Rolling Eyes a ted jsem nevěděla co mám dělat,jestli jim to mám říct,nebo to risknout a jít na hadici s něčím v žaludku...no hnusnej sen,jsem se vzbudila ouplně vyděšená Very Happy
No a dnes mě dorazilo moje díťátko, že mu ve školce řekl chlapeček, že jeho maminka je tlustá Sad No je mi fakt super, ten svět je hnusnej a ještě o to víc se těším na tu operaci...to budou všichni čumět jako trubky Exclamation Twisted Evil
V úterý jedu na gastro, dietní sestra a chirurg...tak mi holčinky držte pěsti ať něco nesežeru v autě Embarassed Embarassed Embarassed Laughing

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
sazka

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:42 pm    Předmět: Citovat

lucko,nezoufej,sny jsou někdy děsný a děti ,to je kapitolka sama o sobě.Dělám ve špitále a jednou jsem šla na pokoj s doktorem na vizitu a dítko začlo ječet,že jsem čarodějnice a že se bojí-a to mě vidělo poprvé

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 2:34 pm    Předmět: Citovat

Vlado náš pan doktor obvykle požaduje jen spirometrii, ale pokud seš astmatik, bude možná chtít vyjímečně i rtg plic. Taky kdybys byla dispenzarizovaná na plicním, tak asi taky. Ale jestli máš spiro v pořádku, tak by neměl být problém. Na to, jestli kouříš, se ohled nebere, dokonce asi ani ne na věk Jeníku, já jsem šla na opku po padesátce a o rtg nebyla ani řeč. Měla jsem skvělé spiro, tak tím to bylo asi dáno.

Lucie Hof tak hodně zdaru do nastávajících vyšetření a, prosím Tě, před gastrem fakt nic do sebe nesoukej, ani ve snu. Někdy je člověk opravdu rád, že se vzbudil a byl to jen sen...a někdy by si zase rád nechal dál snít o štíhlém tělíčku a zadrnčí budík a je po blahu. Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 3:09 pm    Předmět: Citovat

Alčo2008 tak to mě mrzí, že kvůli jedný přiblblý konverzaci mezi nás nepřijedeš. Zkrátka včera mě chytil rapl a po Tvé studené sprše mě zas asi dlouho nechytí a kdyby jo, tak radši vylezu z fóra a vyřádím se na manžovi. No, on zrovna včera nebyl doma, tak to muselo nějak ven, psík se se mnou domítal bavit.
Přijdeš sem občas a zrovna natrefíš na ty prdliny. Měla sis zachovat nadhled a přeskočit nás. Jak určo učinili i ostatní.
Nerozmyslíš si to ještě? No každopádně bych Tě ráda viděla, ale rozumím, nebudeš chtít vidět Ty mě nebo nás.

Omlouvám se, že jsem mimo téma, ale to proto, aby to Alča našla, i když stejné jsem mrskla do srazíku.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

boss klíííddd, nerozptyluj se...to je tak, když se nečte pořádně všechno a pak se neví pořádně o co jde a reaguje se jen na určité příspěvky....... Wink takže tohle bych ani moc neřešila, to je opravdu na každém z nás, jak se s tím popere Wink

The end.....

S tím RTG - Hrubáček říkal na mojí konzultaci před rokem, že po 50-ti letech jo.... tak nevím Rolling Eyes Ale to má také každá nemka asi jinak....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 659, 660, 661 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: