Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:02 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko všem děvčátka,,,,
Bossí:taky jsi byla jakože zelená,ale písmenka nikde,čoveče,asi se někomu nelíbilo že si vykecáváme po půlnoci,,,jinak nebudeš věřit jsem dolámaná jak pes,,,ráno bych klidně ještě spala,,,,vrrrr tak pěkný den Tobě,doufám že ještě hajáš sakra asi ne,když píšeš
Jane-Jane-Janinko,to je hrozný ze Sibilkou,prosím moc ji pozdravuj,,aŤ bojuje a neskončí v nemocnici,moc na ní myslím a posílám obejmutí,,,a tobě pěkný den
Kosmetička :moc pěkný metřík,jen si ulož tu poslední adresku,pak na ni vždy najedeš a dáš upravit data a je to,neboj zvládneš to,když to zvládnu já a to jsem fakt talent na pc hcichi,,a neboj ta váha jen pofrčí :winka: a tu únavu máš jistě s teho že už se nemužeš dočkat opky,jsi nervozni a prostě se ti nic nechce,počky po opce to budeš plná elánu chichi,a to pojede....
tak s eopatrujte všecky,,,i Ti v práci i v pelíšku,já jdu na úřad vyřizovat a mylsim že nic neviřídím,no naši ouředníce,,,vrrrr
 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:17 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno děvčátka koukala jsem na některé z Vás na rajčeti a fakt úžasně jste na sobě makali
Jinak gratuluji ke všem Vašim zhozeným kilečkům a jen tak dál  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:25 am Předmět: |
|
|
kosmetičkojá jsem večer taky vyřízená celej den prošmejdím s prckem po hřištích ,ještě doma navařit 4 hladovým krkům a uklidit
to jsem zvědavá až budu po opce jak tohle všechno zmáknu to večer budu asi kolabovat
a to si manžel myslí ,že když jsem na MD ,že jsem odpočatá
Verčo mohla bych tě poprosit o heslo k fotečkám???  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:27 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
Vlado
můj chlap si to taky myslel, dokud jsem ho pak nenechala doma s JEDNÍM dítětem týden to už prohlašoval že neví jak to stíhám, s druhým sem byla v porodce, no a když pak už zůstal s oběma na pár hodin, prohlásil, že nechápe jak to všechno stihám, děti, a domácnost... no a už žádnou takovou blbou poznámku že doma nic nedělám neutrousil... zkus to taky praktikovat.
Dneska byla noc tak blbá že sem dokonce přemýšlela že kluka neodvedu do školky, ze prostě nejsem schopná.. ale což vstala sem, vypiju si kafe a nějak to zvládnu no, dneska naposledy, pak je víkend.
Vypadá to že bude zase krásně, ale o víkend se to má pokazit, no já doufám že nepokazí...
Krásný den všem, my pomalu pomažeme. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
dobré ráno všem přeji
zakleta na OB klinice tě oholí, pokud je co..před opkou si tě prohlídne sestra, jinak drén ani cevka ani klistýr nedělají....
jen před opkou nesmíš jíst a pít myslím..že je to od půlnoci...to všechno ti řeknou na klinice....
kosmeticka co se týká termínu opky na klinice...to se ti může změnit každým dnem...i v den operace, když budeš na pokoji ....
Alena s tím sexem máš pravdu...je to nejlepší stimulace při hubnutí....(taky v tomto směru nemusím být moderní )
jane-jane hezké piteční ráno....to mě rozesmálo , Sibyla at se brzy uzdraví, pozdravuj ji... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
Dobré páteční ránko všem!!!
Taky se hlásím k těm flákačům na MD, co se celý den kopou do pr... a užívají si dovolenou :-DDDDDD. Manžel už měl dva "poznávací" týdny, kdy jsem byla na školení a pak minimálně měsíc neměl kecy, že se flákám. A to byl doma jen s jedním a nepral, nevařil, neuklízel.... Bohužel to nevydrží věčně, tak zas sem tam slyším, jak on v práci trpí a já si užívám
Kosmeticka: moc pěkný metřík, taky jsem nad těma kopretinkama váhala
Sibyl přeji, aby ATB zabrala a nemusela do špitálu!
Micko: moc díky za info, jak probíhá plikace na OB klinice. Cítila si se ten druhý den na odchod domů? _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:41 am Předmět: Sex je výdej energie |
|
|
Na hubnutí je sex dobrý, protože je to i výdej energie. Prý to spotřebuje víc energie, než by se zdálo. Jedna kolegyně, která je už v důchodovém věku, tvrdí, že na hubnutí je potřeba mít alespoň dvě milenky, jedna nestačí.
Lea: MD je práce na plný úvazek. Znám to z mojí vlastní zkušenosti. O naší dceru jsem se po jejím narození já a byla to zabíračka. Když si to časem člověk umí zorganizovat, tak je to trošku lepší, ale stejně je to dost práce, která ale dává smysl. A chápu , jak po čase potřebuje člověk také mezi dospělé lidi, s kterými nemusí mluvit stylem ťuťuťu. S odstupem času na to vzpomínám jako na úžasné období. S dcerou máme blízký vztah, a to je v životě to důležité.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem.. hlásím, že už mi jede PC.. supééééér. Manžel je holt šikula Nedočítám, za tolik dní tu jistě bude kupa stránek..
Pěkný den.. dopo tu budu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
kosmeticko
tak mě především udivuje to, že už máš termín, a nemáš kolečko za sebou a čeká tě v podstatě všechno... to mi příjde divný. Termín asi nebudeš mít pevnej, právě proto že se může stát že ti na gastru něco najdou, a bude se to muset přeléčit , třeba.. nebo bude problém jinde na vyšetření, to nikdo do předu není schopen říct ani odhadnout, proto se divím že máš termín, v podstatě před kolečkem..
nic z toho ti nepřeju samozřejmě...chraň bůh !  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
Zakletá ahooooj, takže vidím, že ti ve středu skutečně dali termínek blahopřeju... Akorát - to jako operují na velikonoční pondělí?
Jinak ale nějak nerozumím tomu, jak to, že má někdo pevný termín a já ne! Mě řekli termín 18/4 s tím, že to je datum začátku týdne (tudíž ne den operace), ve kterém budu operovaná. Oper.dny na OB klinice jsou po,út,st,čt.. A pro upřesnění si mám volat 3dny předem, tzn. 15/4 (příp. 14/4 odpol.). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Zdravím všechny spolubojovnice
chvilku jsem tady nebyla a vidím jak se vám metřky sunou směrem dolů...jste úžasné všechny,jen tak dále  _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko
ahoj kočko no jo dočkala jsem se v pondělí bych měla nástup, a opka by byla v úterý.Nebo prá jeste zavolají kdyby byl nástup v úterý, operační dny mají na OB po,ut,st. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko
mě řekli že ten velikonoční týden operují jen po-st.
Jo a s tím termínem, ten se může hnout komukoliv, kdykoliv, dyť to víš... ty už si jen zavoláš, ale víš kdy půjdeš cca, který týden. Sem zvědavá jak ti to nakonec výjde.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:05 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky
Micko gratuluji k dalšímu kilečku
Vlado souhlasím se Zakletou u nás to bylo podobné , manžel si myslel že md je dovolená ,
mám dvouletá dvojčata a také se s nima nenudím zaměstnávají mě na celý uvazek když jsem byla v nemocnici 4 dny se žlučníkem a manžel na ně zustal doma sám , absolutně to nezvládnul a musela mu přijet na pomoc máma , od té doby je klííd a když něco třeba nestihnu už nemá ty hloupé poznámky co jsem jako celý den dělala že jsem to nestihla. opravdu chce toho chlapa vytrestat tím že na děti bude chvilku sám a uvidíš jak otočí _________________
Plikace 16.2.2011 OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
Zakletá, na OB operují i ve čtvrtek .. když jsem tam měla kontrolu, tak dr.byla na sále a byl to právě čtvrtek. Poslyš - ty jako můžeš nastoupit o den dříve do nem. a druhý den operace? Když jsem se na to ptala já (nemám se totiž do Prahy jak dopravit, jediný, co mi jede, je od nás v 1,30h, s přestupem v Brně a příjezdem na Florenc v 5.00 a na OB pouštějí až od 7.00h), tak mi bylo řečeno, že ne! Že se vždy nastupuje až v den operace. Proč každému říkají něco jiného?
Jo a ještě volala jsem si tam, aby zjistila, kolik dní můžou platit předoper.výsledky vč.krve a bylo mi řečeno 21dní.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|