Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sazka

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:15 pm    Předmět: Citovat

já měla taky mrtvej ale tlačí se mi pod ním osmička a proto to i ruplo a tudíž viklalo na všechny strany a bolelo-auuu,tak je venku-říkal dortor že tam mam lego,srandista.Už to ale začíná booolet,jdu hledt brufíka

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:17 pm    Předmět: Citovat

Věrčo zase provokuješ! Prý rohlík, jo? Bílý pečivo, jo? Grrrrrrrrrr Evil or Very Mad A párek jo? Uzeninu, jo? Přesolenou a plnou mouky jo? 2xgrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ještě víckrát grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr až do rána sakra Evil or Very Mad .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:20 pm    Předmět: Citovat

sazko tak to mě nebolí nic, naštěstí !!

boss hele nemíchej se nám do rozhovoru, buď tak laskavá jooo....to je jen mezi mnou a sazkou Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Žeru všechno, tak čemu se divíš?????????????? Rolling Eyes Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:29 pm    Předmět: Citovat

Věrčo já si tu můžu psát co chci a kdy chci a jestli se Ti to nezdá, tak si mě teda vymázni...jestli Ti to udělá dobře.

Ty se mi divíš? Furt jen žereš a všechno a ještě to tu neomaleně ventiluješ a co my, co dřepíme u octové vody, rýže a mrkve a odměna v podobně odhozených gramů nikde? To by se namíchnul každej! Co říkáš, Aleno? Evil or Very Mad

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
sazka

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:30 pm    Předmět: Citovat

no ono je jedno na čem si to vylomíš,hlavní je,že tě to nebolí,nééé.Ale dát to při něčem fakt výživným(a to vím o lepšímnež je párek v rohlíku) tak si aspoň řekneš-to máš za to,ale bolet by to fakt nemuselo

sazka

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:40 pm    Předmět: Citovat

olouspjo,to mi mužskej taky radí,ale já jí nemusím,brrr ale to vínko si jdu nalejt.Na ty prášky to musí zabrat Shocked

verca

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:41 pm    Předmět: Citovat

sazko to nebyl párek v rohlíku, ale párek s rohlíkem jen Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boss no a cooo...i já si můžu psát co chci, kdy chci a jak chci a jestli se Ti to nelíbí, tak si mě také vymaž a přeskakuj a nečti a ještě si na mě můžeš třeba plivnout, já to snesu Laughing Laughing Laughing Laughing A s tou octovou vodou.. no myslím, že vás zas tolik nejnííí...tak dvě, když to přeženu?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
olousp

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:46 pm    Předmět: Citovat

SAZKAno tak to jsme na tom stejně.Jen ji cejtím a je my blivno.No vínko na prášek Question to mo připomíná mládí.Dát si brufen at jsem co nejdřív zlitá Rolling Eyes
Iriska

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:52 pm    Předmět: Citovat

Holky vy déržkujete aj tady ,mě svás opravdu picne Laughing Laughing Laughing

Ale ty zuby mě nepřipomínejte,bolí mě děsně jeden zub už dlouho ,ale já se tak děsně bojim objednat,,,a sama vim že každemu radim zajdi zavčas.ale moje fobije je děsná,,tak snad zabere mastička Razz a beztak to bude sté chlámoty s vás,nojo a kdyby vypadl,co stojí ta korunka? Rolling Eyes

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
arnoldova

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvenky,vás tu tedy dnes je,co se děje?? Shocked Very Happy
bossice

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Já jen doufám, že si dneska nevylámu zuby na Věrče Laughing .
Věrčo tak zas máš výhodu...já si Tě smáznout z fóra nemůžu. Nemám právo. No ale z palice si Tě vymáznout snad dokážu. A hned jdu na to. Celý večer tu dřepím u pc a nic hotovýho. Akorát jsem dala nažrat psíkovi.
Jo a s tou octovou vodou seš docela blízko...chlastám ji tu jen já...blbou octovou vodu, žádný buřtík, žádná cibule, jen ten blbej vocet!

Sazko nemáš na zahrádce docela obyčejný netřesk? Přiložíš trošku narušený lístek na zub...já si myslím, že když už zub bolí, že alkohol to spíš rozdráždí. No ale když se zpiješ do němoty, nebudeš cítit žádnou bolest, to je fakt Wink .

verca

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:56 pm    Předmět: Citovat

Irisko jak déééržkujete i tady... tady se přece může Laughing Laughing Laughing
Korunka stojí ...nevím... počítám cca 2000,- ale nevím, nikdy jsem ji neplatila, neměla a tata si to už nepamatuje, když mu ji dělali.... Rolling Eyes

arnoldice no nazdáárrr, jak jsi dopadla?? Rolling Eyes Honem na FB Wink Laughing Laughing Laughing Nic se tu neděje, jen tu flámujeme, žereme a stoličkujeme Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne čt březen 24, 2011 8:59 pm, celkově upraveno 2 krát.
olousp

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:57 pm    Předmět: Citovat

[/b]IRISKOmám stejnou fobiji jako ty.Ale manžel mi řika at si říkám,že mi chtěji pomoct a nr ublížit. Smile
arnoldova

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:58 pm    Předmět: Citovat

už tam letím Laughing Laughing Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:59 pm    Předmět: Citovat

boss nooo dobrá teda, jdu se s tím nějak smířit, či poprat, nazývej si to jak chceš Laughing chceš gumu, či nějaký jiný vymazávák, oblbovák?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: