Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
Verčí:jojo mi rádi v Tvém klubu
Lubinko:tak to je skvělí jsi šikulka,ano je pravda že tlak je spojený nejspíš s váhou já měla morbidně vysoký a včera jak jsem byla na kapačce,mi sestřička povídá,máte hrozně nízkej tlak se sním asi léčíte že jsem se musela smát,povídám,no léčím se na tlak,ale na vysoký,no ale já vysadila je temu týden léky na tlak,mě se tak motala šiška,že jsem měla obavy,že už se mi dávno snížil a jak beru patáky tak ještě leze dolů a měla jsem pravdu,hlava se netočí a tlak je velice nízko,no nevim jestli nizko ale byl 90 na 60..abych ted pro změnu nebrala na nízkej to by mě piclo ale měla jsem nervy včera tak myslim že je to bylo tím chichi...Tak blahopřeji jsi prostě,krásný hubený hezký človíček ,jo a zdraví
Krásný den všem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno ženy ...
Hlásím, že u nás nechčije, ale fouká vítr ....
V hrnci žádná kráva, žádnej, hrnec, žádný nudle, ale pořádnej silnej vývárek nejméně 3 hodiny taženej bych si teda dala
Nedělejete mi chutě  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
jo nedělejte chutě,jsem doma sama a vymejšlím,co uvařit rodince a mám na všéééééchno chuť .já mám vařenou brokolici,ale s tou by mě poslali ...... .Kráva nebude,to dlouho trvá,asi bude kuře,to mě tak nerozdráždí .A ještě jdu tvořit dort pro tchýni k narozkám,co bych jí tam tak míchla?  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danielaa
|
Zaslal: so březen 19, 2011 12:03 pm Předmět: online odborné poradny |
|
|
ahojky všichni, našla jsem online odborné poradny
http://www.vstj.cz/index.php?pg=chat
stačí se registrovat a potom se dotazovat v určitém čase jako na chatu, tak jen kdyby někdo chtěl
MUDr. Matoulek působí v Praze a spolupracuje s OB klinikou
Hezký den Daniela _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAFvuE9/]
[/url]
Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní ) takže se ke mně kdokoliv může přidat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so březen 19, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
Dančo ahoooooooooooj,co Ewusca??Vidím metřík a gratuluji
Bez opky,boží klaním se  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: so březen 19, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
danielaajsem zatím taky bez opky,k boji se přidávám ale opku už mám rozjednanou jinde,pa  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danielaa
|
Zaslal: so březen 19, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
Lubinka ahojky ženská Ewusca dobrý, dobrý, určitě jí potěší vzkazík od Tebe:)
jinak já mám dole furt stejně.. ale hlavně, že to neleze nahoru- teda spíš, nedovolím to
sazka ahojky:) tak ať Ti to dobře dopadne! Držím palce _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAFvuE9/]
[/url]
Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní ) takže se ke mně kdokoliv může přidat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky moje..... jdu se podělit o dnešní noční horor..... tím, že píšu - ŽIJU
Chci se optat, jestli jste měl někdo podobné zkušenosti....... protože já si připadala jak v poslední minutě svého žití
Asi bude vhodné, abych popsala svůj včerejší jídelníček a vy mi třeba pak pomohly hledat dietní chybu
8:00 houska, máslo, debrecínka, salát.okurka - 80 g
čaj 1/2 l
11:00 vepřové maso, kyselá okurka - 95 g
čaj 1/2 l
13:30 puding, hroznové víno - 75 g
voda + džus 1/2 l
16:00 česnek.polévka - 125 ml
oříšky v jogurtu cca 10g
voda + džus 1/2 l
20:00 toast zapečený /sýr, šunka/ + salát.okurka - 85 g
malé pivo
23:00 rest.zelenina na másle, vltavín - 85 g
V půl jedné v noci mě začalo pobolívat břicho /v polospánku jsem si říkala, že mé DNY na mě jdou nějak brzo /, bolest se ale během půl hodiny přesunula z podbřišku do oblasti žaludku - a tu bych vám opravdu nikomu nepřála..... Usnout se mi podařilo cca v půl 6. V mezičase jsem se potácela mezi kucyni, WC a postelí. V půl sedmé mne probudila zase bolest v oblasti žaludku, břicho nafouklé, stále se mi krkalo oblíval mne studený pot..........
Tož snídaně musel muchloň zvládnout sám a já jsem znovu cca v sedm hodin usnula vyčerpáním. Probrala se v půl dvanácté.... bez jakékoliv bolesti.
Tož a tejky mi kočky moje milené poraďte.
p.s. já mám vážné obavy, že nebyl v pořádku sýr VLTAVÍN.... tten jsme totiž jedly s Bárou obě....a ona měla podobné problémy, když přijela ze školy /ne však v takovém rozsahu / _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
JJ
love moje připomíná mi to moje žlučníkový záchvaty
ale pokud víš, že to mohlo být z toho Vltavínu, tak už to snad dneska bude o.k  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: so březen 19, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Bubulínko.... ani nevíš jak ráda tě čtu... /po ffčerejšku /...... se žlučníkem jsem kdysivá problémy měla.... ty znám... tohle bylo dost podobné...ale vyloženě jsem cítila jak mně bolí žaludek a je hrozně "nafouklý"
Holky, já se fakt bála, že mi praskne
Já tyhle sýry - typ Vltavín, Pepa, NIva,zkrátka jakýkoli smradlák jím a miluju...nikdy mi nedělal problém... mám podezření, že nebyl v pořádku technologicky.... připadala jsem si po něm jak otrávená.... tož jen takové upozornění, kdybyste ho někdo chtěl jíst  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so březen 19, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
Jane zdravím Tě! Zároveň obdivuju, co všechno jsi včera mohla spráskat...já bych z poloviny téhož byla přichcíplá . Je vidět, že Ti dobře tráví. Já nemůžu salátovou okurku ani zahlédnout, kyselou jen upečenou či vařenou, hrozno je tabu, česnek jen špetitičku, oříšky málo...plísňový sýr můžu, ale jen malinko, je dost tučný a tak mě po něm bývá těžko. Kdybych spořádala tuhle skladbu, tak by mě plísňák asi dorazil. Jenže já mám band a tudíž to je u mě jiné. Když říkáš, že nejdřív Tě bolelo v podbřišku a pak to vylezlo nahoru, to byly určitě plyny a je docela možné, že v tom Vltavínu byly už toxické bakterie. Jestli seš teď v pořádku, tak to dolaď jen detoxikací. Zkusila bych kmínový odvar s fenyklem, možná i heřmánek. Ostropestřec i aloe vera máš. A dej si tak 2 dny šetřící stravu, spíš vlákninu a jestli se nebojíš, i kousek živočisného uhlíčka. I smecta by mohla vše dočistit. Věřím, že už Ti bude dobře. Pokud to měla i dcerka, je ten Vltavín skoro jasnej. To víš, střevní potíže musíš mít po tubu několikanásobně horší, než "normální" jedinec.
Máš takový optimistický metřík! Báječný!
Edrah tak přijeď na doplnění a dej vědět předem, jasnačka? Do domlouvacího kupé, prosím! A co srazík v Liberci za týden? Četla jsi? http://forum.bandingklub.cz/about825.html
Danieloo vidím, že zatím se držíš. Nevadí, že zrovna stojíš, důležitý je, jak píšeš, znovu nenabírat. Vydrž a brzo se zas odpíchneš! Držím palce, vlastně ne, držím "cecko", co se dá a co se nedá, na to myslím!
Lubinko díky...Blanka, už se mi rozsvítilo, jména jsou pro mě horší než obličeje, i postele si pamatuju víc...je Vás zkrátka už nějak moc, holky, měly byste nosit pěkně jmenovky!!!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
jane-jane no já to také vidím, že to bylo určitě tím jídlem
mě by asi určitě taky neudělala dobře ta kombinace
já večer již pečivo nemůžu a tousty vůbec, to jsem nemohla ani před operací a ta restovaná zelenina s vltavínem ve 23 hodin, tak to bych myslím taky umírala
ale podobné problémy jsem měla i při chřipce a to jsem skoro nic nejedla a břicho bylo jak buben a navíc zvracení , průjem
tak hlavně, že už je ti dobře děfčico neščastnáááááááááááááá  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danielaa
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
bossice : děkuji.. myslím, že jsem si dostatečně uvědomila, že to nahoru nechci dát, tak uvidíme časem, ještě jsem zdaleka na začátku.. a propo, co ten dotazníček? ))) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAFvuE9/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:39 pm Předmět: . |
|
|
DĚVČATA,
POTŘEBUJI PORADIT, JSEM 3 TÝDNY PO PLIKACI, JE MI MOC DOBŘE I VÁHA JDE DOLŮ JENOM MÁM VELKÝ PROBLÉM SE STOLICÍ. JSEM Z TOHO ÚPLNĚ NA NERVY. UŽ JSEM NEBYLA CELÝ TÝDEN. NIKDY JSEM S TÍM NEMĚLA PROBLÉMY. DONESLA JSEM SI OD SOUSEDKY GUTTALAX. MYSLÍTE , ŽE SI HO MŮŽU VZÍT, ŽE MI NEBUDE VADIT NA TEN ŽALUDEK?
dÍKY ZA ODPOVĚD LENKA _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so březen 19, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
JJ tak já bych umírala z toho piva... posledně jsem trpěla u pouhých 2 loků... zlatý porod Ale jinak to také vidím z toho sýra, když bylo divně i Báře.... Jinak na té kombinaci nevidím nic špatného, také žeru všechno
Leni nic si z toho nedělej, jsou tu lidi, kteří chodí jednou za týden...prostě málo jíme, málo s****e ....i když osobně chodím pravidelně každý den, ale nijak to nehroť, až začneš více jíst - normální stravu a více pít, upraví se to
Jsem se právě vykoupla a večer na pařbu, už se těšímmmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|