Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:35 am    Předmět: Citovat

Verčí:jojo mi rádi v Tvém klubu Very Happy

Lubinko:tak to je skvělí jsi šikulka,ano je pravda že tlak je spojený nejspíš s váhou já měla morbidně vysoký a včera jak jsem byla na kapačce,mi sestřička povídá,máte hrozně nízkej tlak se sním asi léčíte že Laughing jsem se musela smát,povídám,no léčím se na tlak,ale na vysoký,no ale já vysadila je temu týden léky na tlak,mě se tak motala šiška,že jsem měla obavy,že už se mi dávno snížil a jak beru patáky tak ještě leze dolů a měla jsem pravdu,hlava se netočí a tlak je velice nízko,no nevim jestli nizko ale byl 90 na 60..abych ted pro změnu nebrala na nízkej Laughing to by mě piclo Very Happy ale měla jsem nervy včera tak myslim že je to bylo tím chichi...Tak blahopřeji jsi prostě,krásný hubený hezký človíček ,jo a zdraví

Wink Laughing

Krásný den všem Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 10:11 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno ženy ...

Hlásím, že u nás nechčije, ale fouká vítr ....
V hrnci žádná kráva, žádnej, hrnec, žádný nudle, ale pořádnej silnej vývárek nejméně 3 hodiny taženej bych si teda dala Rolling Eyes
Nedělejete mi chutě Confused Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
sazka

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 10:58 am    Předmět: Citovat

jo nedělejte chutě,jsem doma sama a vymejšlím,co uvařit rodince a mám na všéééééchno chuť Embarassed Evil or Very Mad .já mám vařenou brokolici,ale s tou by mě poslali ...... Shocked .Kráva nebude,to dlouho trvá,asi bude kuře,to mě tak nerozdráždí Laughing .A ještě jdu tvořit dort pro tchýni k narozkám,co bych jí tam tak míchla? Laughing Laughing

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Danielaa

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 12:03 pm    Předmět: online odborné poradny Citovat

ahojky všichni, našla jsem online odborné poradny

http://www.vstj.cz/index.php?pg=chat

stačí se registrovat a potom se dotazovat v určitém čase jako na chatu, tak jen kdyby někdo chtěl
MUDr. Matoulek působí v Praze a spolupracuje s OB klinikou

Hezký den Daniela

[/url]

Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní Surprised) takže se ke mně kdokoliv může přidat..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubinka

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 12:45 pm    Předmět: Citovat

Dančo ahoooooooooooj,co Ewusca??Vidím metřík a gratuluji Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Bez opky,boží klaním se Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
sazka

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 2:03 pm    Předmět: Citovat

danielaajsem zatím taky bez opky,k boji se přidávám ale opku už mám rozjednanou jinde,pa Wink

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Danielaa

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

Lubinka ahojky ženskáSmile Ewusca dobrý, dobrý, určitě jí potěší vzkazík od Tebe:)
jinak já mám dole furt stejně.. ale hlavně, že to neleze nahoru- teda spíš, nedovolím to Very Happy

sazka ahojky:) tak ať Ti to dobře dopadne! Držím palce

[/url]

Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní Surprised) takže se ke mně kdokoliv může přidat..
jane-jane

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 3:54 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky moje..... jdu se podělit o dnešní noční horor..... tím, že píšu - ŽIJU Rolling Eyes

Chci se optat, jestli jste měl někdo podobné zkušenosti....... protože já si připadala jak v poslední minutě svého žití Crying or Very sad

Asi bude vhodné, abych popsala svůj včerejší jídelníček a vy mi třeba pak pomohly hledat dietní chybu Rolling Eyes

8:00 houska, máslo, debrecínka, salát.okurka - 80 g
čaj 1/2 l
11:00 vepřové maso, kyselá okurka - 95 g
čaj 1/2 l
13:30 puding, hroznové víno - 75 g
voda + džus 1/2 l
16:00 česnek.polévka - 125 ml
oříšky v jogurtu cca 10g
voda + džus 1/2 l
20:00 toast zapečený /sýr, šunka/ + salát.okurka - 85 g
malé pivo
23:00 rest.zelenina na másle, vltavín - 85 g

V půl jedné v noci mě začalo pobolívat břicho /v polospánku jsem si říkala, že mé DNY na mě jdou nějak brzo Rolling Eyes /, bolest se ale během půl hodiny přesunula z podbřišku do oblasti žaludku - a tu bych vám opravdu nikomu nepřála..... Sad Usnout se mi podařilo cca v půl 6. V mezičase jsem se potácela mezi kucyni, WC a postelí. V půl sedmé mne probudila zase bolest v oblasti žaludku, břicho nafouklé, stále se mi krkalo oblíval mne studený pot..........
Tož snídaně musel muchloň zvládnout sám a já jsem znovu cca v sedm hodin usnula vyčerpáním. Probrala se v půl dvanácté.... bez jakékoliv bolesti.
Tož a tejky mi kočky moje milené poraďte.

p.s. já mám vážné obavy, že nebyl v pořádku sýr VLTAVÍN.... tten jsme totiž jedly s Bárou obě....a ona měla podobné problémy, když přijela ze školy /ne však v takovém rozsahu Rolling Eyes /

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bobule

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

JJ
love moje připomíná mi to moje žlučníkový záchvaty Wink
ale pokud víš, že to mohlo být z toho Vltavínu, tak už to snad dneska bude o.k Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 4:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Bubulínko.... ani nevíš jak ráda tě čtu... /po ffčerejšku Rolling Eyes Laughing /...... se žlučníkem jsem kdysivá problémy měla.... ty znám... tohle bylo dost podobné...ale vyloženě jsem cítila jak mně bolí žaludek a je hrozně "nafouklý"

Holky, já se fakt bála, že mi praskne Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Já tyhle sýry - typ Vltavín, Pepa, NIva,zkrátka jakýkoli smradlák jím a miluju...nikdy mi nedělal problém... mám podezření, že nebyl v pořádku technologicky.... připadala jsem si po něm jak otrávená.... tož jen takové upozornění, kdybyste ho někdo chtěl jíst Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bossice

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 4:49 pm    Předmět: Citovat

Jane zdravím Tě! Zároveň obdivuju, co všechno jsi včera mohla spráskat...já bych z poloviny téhož byla přichcíplá Laughing . Je vidět, že Ti dobře tráví. Já nemůžu salátovou okurku ani zahlédnout, kyselou jen upečenou či vařenou, hrozno je tabu, česnek jen špetitičku, oříšky málo...plísňový sýr můžu, ale jen malinko, je dost tučný a tak mě po něm bývá těžko. Kdybych spořádala tuhle skladbu, tak by mě plísňák asi dorazil. Jenže já mám band a tudíž to je u mě jiné. Když říkáš, že nejdřív Tě bolelo v podbřišku a pak to vylezlo nahoru, to byly určitě plyny a je docela možné, že v tom Vltavínu byly už toxické bakterie. Jestli seš teď v pořádku, tak to dolaď jen detoxikací. Zkusila bych kmínový odvar s fenyklem, možná i heřmánek. Ostropestřec i aloe vera máš. A dej si tak 2 dny šetřící stravu, spíš vlákninu a jestli se nebojíš, i kousek živočisného uhlíčka. I smecta by mohla vše dočistit. Věřím, že už Ti bude dobře. Pokud to měla i dcerka, je ten Vltavín skoro jasnej. To víš, střevní potíže musíš mít po tubu několikanásobně horší, než "normální" jedinec.
Máš takový optimistický metřík! Báječný!

Edrah tak přijeď na doplnění a dej vědět předem, jasnačka? Do domlouvacího kupé, prosím! A co srazík v Liberci za týden? Četla jsi? http://forum.bandingklub.cz/about825.html

Danieloo vidím, že zatím se držíš. Nevadí, že zrovna stojíš, důležitý je, jak píšeš, znovu nenabírat. Vydrž a brzo se zas odpíchneš! Držím palce, vlastně ne, držím "cecko", co se dá a co se nedá, na to myslím! Wink

Lubinko díky...Blanka, už se mi rozsvítilo, jména jsou pro mě horší než obličeje, i postele si pamatuju víc...je Vás zkrátka už nějak moc, holky, měly byste nosit pěkně jmenovky!!! Rolling Eyes

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

jane-jane no já to také vidím, že to bylo určitě tím jídlem Rolling Eyes

mě by asi určitě taky neudělala dobře ta kombinace
Rolling Eyes Rolling Eyes
já večer již pečivo nemůžu a tousty vůbec, to jsem nemohla ani před operací a ta restovaná zelenina s vltavínem ve 23 hodin, tak to bych myslím taky umírala Twisted Evil Twisted Evil
ale podobné problémy jsem měla i při chřipce a to jsem skoro nic nejedla a břicho bylo jak buben a navíc zvracení , průjem Mad Mad Mad
tak hlavně, že už je ti dobře děfčico neščastnáááááááááááááá Wink Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Danielaa

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 5:16 pm    Předmět: Citovat

bossice : děkuji.. myslím, že jsem si dostatečně uvědomila, že to nahoru nechci dát, tak uvidíme časem, ještě jsem zdaleka na začátku.. a propo, co ten dotazníček?Smile)))

[/url]

Lenka 1975

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 5:39 pm    Předmět: . Citovat

DĚVČATA,
POTŘEBUJI PORADIT, JSEM 3 TÝDNY PO PLIKACI, JE MI MOC DOBŘE I VÁHA JDE DOLŮ JENOM MÁM VELKÝ PROBLÉM SE STOLICÍ. JSEM Z TOHO ÚPLNĚ NA NERVY. UŽ JSEM NEBYLA CELÝ TÝDEN. NIKDY JSEM S TÍM NEMĚLA PROBLÉMY. DONESLA JSEM SI OD SOUSEDKY GUTTALAX. MYSLÍTE , ŽE SI HO MŮŽU VZÍT, ŽE MI NEBUDE VADIT NA TEN ŽALUDEK?
dÍKY ZA ODPOVĚD LENKA

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 5:41 pm    Předmět: Citovat

JJ tak já bych umírala z toho piva... posledně jsem trpěla u pouhých 2 loků... zlatý porod Rolling Eyes Twisted Evil Ale jinak to také vidím z toho sýra, když bylo divně i Báře.... Rolling Eyes Jinak na té kombinaci nevidím nic špatného, také žeru všechno Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Leni nic si z toho nedělej, jsou tu lidi, kteří chodí jednou za týden...prostě málo jíme, málo s****e Wink ....i když osobně chodím pravidelně každý den, ale nijak to nehroť, až začneš více jíst - normální stravu a více pít, upraví se to Wink

Jsem se právě vykoupla a večer na pařbu, už se těšímmmm Razz Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: