Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
erytrin

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:37 pm    Předmět: Citovat

no to mi poserte tak proc me ji internistka naplanovala? Jeste ji rikam ze o hubnuti myslim vim dost kdyz hubnu od 8 let stale dokola a ona mi povida ze vim urcite 10x vic nez ona ale ze jde o pooperacni stravovani to je tada pitomi.... No ale proc bych si znovu nesel poklabosit o tom ze to a to se nehodi pri diete a to a to ano Laughing

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:39 pm    Předmět: Citovat

Teda děvčata, tuhle loupačku brambor mám už asi 10 let, vlastně nemám, zkusila jsem to asi třikrát a pak ji položila na popelnici před barák, pro pocestné. Než se mi oloupalo kilo brambor v loupačce, než jsem očistila bubáky a zbytky, umyla a uklidila loupačku, měla bych ručně oloupaný těch brambor celý pytel Confused Za mě teda vyhozené peníze. Ale já jsem prý divná, tak to bude třeba tím Razz

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MickaPt

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:55 pm    Předmět: Citovat

erytrin ahoj, v kolik jsi byl na ob klinice? já tam byla po 9. hod..a v deset jsem odešla, protože paní dr. byla na sále..a já neměla čas čekat tam několik hodin...pak jsem tam přišla odpoledne ve 14 hod.

Naposledy upravil MickaPt dne čt březen 17, 2011 11:56 pm, celkově upraveno 1 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:56 pm    Předmět: Citovat

Věrčo no dobrá, sypu si popel na palici Rolling Eyes však nemusí být hned tak zle, jsem na jedno ucho hlucháááá a slepááá teda bejt nechci...ač mě to možná někdy čeká (glaukom)...mohla jsi být taky milosrdnější...že už něco přehlédnu, je v toleranci mého věku. Tak přestaň kdákat a jdi tlačit to zlatý vejce, co jsi mi slíbila, za týden ho čekám! Aspoň půlkilový, dej si, prosím, záležet. Abych nevážila cestu do výkupny zlata jen s nějakým drtkem.
Tak ještě se omlouvám, snad Ti to udělá dobře. Promiň, že jsem Tě tak ošklivě obvinila.
Jen musím podotknout, že důvod potřeby loupačky se teda u nás liší. Zatímco já jsem si ji musela opatřit kvůlivá karpálu a artritidě, Ty z pouhé lenosti a marnotratnosti Wink . No a co Ty teď na to? Chacháááááá, dostala jsem Tě! Laughing

Éčko jak je možný, že máš pořád ještě ty "morbidní játra"? Cožpak jsi za celý rok na tom pořádně nezapracoval? Evil or Very Mad

Lubinko já čumím na Tvůj metřík. To jako myslíš vážně, jo? To je pecka! Helejse, děvenko, pozdravuje Tě (si nemůžu vzpomenout na jméno, snad si vzpomeneš Ty) Tvoje spolupacoška, co ležela naproti Tobě u okna - dřív tubu a s Tebou tam ležela s exžlučníkem. Taky jí to moc sluší! A je jí dobře. Ptala se, kolik vážíš...tak pokyvovala obdivně hlavou.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:59 pm    Předmět: Citovat

boss
já je mam taky trošku zvětšený, prej je to při tolika kilech běžné Twisted Evil

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:09 am    Předmět: Citovat

Ty naše zakletá vílo ... běžné to není, ale je to časté. Laughing Jenže ten náš klučík nic nedbal na naše rady, kdyby se jimi řídil, měl by jatýrka velikosti těch drůbežích, co dnes sežral k večeři. Rolling Eyes Ty je máš tedy jen trochu zvětšený, ale Éčko je měl v lékařské zprávě uvedeny jako "morbidní". Jen aby měli při jeho opce pořádný podpěrák při ruce Shocked .

Anazuz...holka, už jsem totiž Tě v práci hledala po čtvrté, tak jsem si řekla, že už Ti to tam nechám, než to ještě někde zničím či dokonce zaratím. A navíc...pokaždé mě to stálo spoustu peněz, takže teď mě neuvidíš aspoň měsíc! Leda byste měli nějakou speciální výhodnou akci ...a co kdybys přijela příští sobotu do Liberce na srazík?

Sibylo neblni Laughing Laughing Laughing !

Romano Kilberg tak Ty nám jako chceš uletět v balónu? ...že by Ti tam Hrubáček doplnil nějaký přelehký plyn místo fýzáku?
Pěkně se vrať na zem a na zázrak čekej na pevné půdě. Nebo snad si chceš v oblacích urvat modré z nebe? Jestli jó, tak bych prosila taky kousek. Razz

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lubinka

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:16 am    Předmět: Citovat

Ahoooooooooj,tak jsem zpět z výletu a hlásím,že to bylo moooooc fajn.
Bestice,Octavie.k holky mooooooc díky za příjemné kafíčko i zato,že jste mě chtěli vidět Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Koncert byl úúúúúúžasný a máte li někdo tu možnost jít,běžte,bylo to fakt super Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Besti malá je úžasná a ve skutečnosti 100krát krásnější než na fotečkách Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Cesta domů byla masakr a to nejen při výjezdu,ale celkově.Mlha,že by se dala krájet,vzhledem k tomu,že si dal Martin pivo jsem řídila já a můžu říct,že jsem jela místama krokem,nebylo vidět.
Bossice Jituško váha se mi nějak sekla nebo co,něco jsem dala dolů virozou,ale ono se to vrátí a tak metřík ani neupravuji.Děkuji za pozdrav,Blance ihned napíši.

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
erytrin

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:31 am    Předmět: Citovat

Bosice: Ty pardále jeden já ti dám pořádnej podpěrák pro moje játra! Very HappyVery Happy ano nepracpval jsem na tom vůbec a na dietu a netučná jídla jsem kadil fakt mi to nebaví to držet tak dlouho bez těch všech jiných tučných dobrot no a tak je mam velká no ale já si na ně nevidím a tak to nevím a protot jsem to neřešil! A je fakt že se tu chovají trošičku lépe, že játra už nenazvali obludnýma Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy:

Micka: Ahoj já tam byl od 12-13:00 Very Happy takže jsme se krásně minuli Very Happy

BTW ve zprávě k játrum
: játra celkově nezvětšená, pravý lalok 170 mm okraje hladké, echoginita zvýšená ale opravdu mam pocit že řekl že je mam velká ale zase 170 mi přijde dobrý Very Happy 26/4/10 jsem měl játra v Iscare dle zprávy co mam u sebe 184 takže je to změna ne boss? Very Happy

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:45 am    Předmět: Citovat

ery já schávlně kouknu kolik jsem je měla já.

erytrin

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Díky moc zakletá taky by mi to zajímalo Very Happy

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Jinak hlásím že svět se zbláznil, u nás sněží !!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ery
já mám "Játra celkově zvětšená, pravý lalok 135mm,okraje hladké,echogenita zvýšená ( co to je ta echogenita???) , bez ložiskových změn.

erytrin

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:48 am    Předmět: Citovat

kua 135? Ehm... no tak to bude třeba i stavbou těla ne? D: neříkejte mi že bych měl je zmenšit o 4 cm Very Happy

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:50 am    Předmět: Citovat

No ale ty máš psáno nezvětšená, a já zvětšená Laughing Laughing

erytrin

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:51 am    Předmět: Citovat

No to je fakt DVery HappyVery HappyVery Happy tak nevím ale že by se přepsal? To snad ne? D: opravdu tu mam nezvětšená celkově Very Happy

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 7:57 am    Předmět: Citovat

No a já tu mám opravdu zvětšená Very Happy
asi nepřepsal.. spíš je to jinak u chlapů a jinak u bab bych řekla... kolik měříš?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: