Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlada

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:55 pm    Předmět: Citovat

Terčo jdu si za svým a hlavně vím co chci Wink
už jsem poznala jednou jaký to je mít o pár 10 kil míň a chci se tak cítit opět Laughing
hlavně můj zdravotní problém způsobuje právě moje obezita a to ,že manžel nedokáže mě pochopit Confused
byl by nejradši ,abych byla tlustá a seděla pořád na gauči a čuměla na bednu jako jeho matka Evil or Very Mad
jinak je skvělý se tady takhle vyzpovídat a s někým pokecat Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iriska

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 1:11 pm    Předmět: Citovat

Terčí:ty kecky mě pořádně rozesmáli Laughing Laughing Laughing Jinak ,tak to jsme skorem stejný a basta,,tak spolu pěkně pofrčíme ju,malému se líbí ty Tvoje koleje,miluje vláčky a vše kolem chichi,,,,No a celkově mám doplněno 10,4kubíků,,,mám to pod metříkem,,,, Wink a myslim že už by to mohlo stačit,ale doposud se do mě vlezlo normál 150 g a dala bych i víc,takže teď skouším vidržet na 100g a uvidíme,zda se potvurka pohne, Laughing Laughing Laughing

Vladi:no žárlivec,to je mazec,,tvrdim že žárlivec a alkáč,,,tyhle dva tipy jsou prostě děsní!tak se holka drž a vždy uteč za námi,a pokud se budeš cítit líp bez těch kil,tak super,,bojuj,jinak s malim,no to máš těžký fakt,,,já nemám hlídání žádné ,a od zítra nastupuji na destidení 2hodinové kapačky a malej 2,5roku tam bude semnou,no děsim se teho,ale nic jineho prostě nezbejvá,tak držim pěsti aby jsi bábu překecala Wink Razz

Verčí:
tak to jsi měla hodně lítáníčka,muselo být fajn,jinak sekanou miluji Laughing ale jelikož jsem masařka,tak co od masa nemám ráda že Laughing no a hlavně blahopřeji že jsi zvládla zubaře,moje noční můra,,,,tak pěkný den tobě,,, Razz

Bossí:s tím panganiusem ,máš pravdu,tak škrtám do budoucna z jídelníčku,je pravda že kapra milujeme nejvíc,ještě mám dva kousky od vánoc v mražáku,tak brzy bude,,milujeme ho všeci Laughing pěkný den i Tobě.

Zelenokukadlo,jak jsi na tom?Alenko a co ty?Jane-jane,a všem holkám pěkný den všem....mám Vás ráda,,,,nojo depresivní počasí chichi Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 2:05 pm    Předmět: Citovat

Irisko neboojjj, lítám pomalu, nic nepřeháním, to vííšš Laughing Laughing Laughing A zubař mi nikdy nevadil, tak je to v pohoo Wink

Tak jsem si právě prohlédla všechny fotečky ze všech srazíků u mě na rajčeti a i slzička mi ukápla Crying or Very sad Jak nám bylo krásně, tolik jsme se nasmáli, tolik pokecali, tolik lidiček jsem už měla možnost poznat...... jééééééé, už aby byla příští sobota a srazík v Liberci, já se na Vás na všechny těšímmmm !!!! Razz Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 2:34 pm    Předmět: Citovat

Vlada jojo holka,chlapi chtěj mít svoje jisté Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
není to žádná prdel,vím o čem mluvím,čím víc hubnu tím je to horší Laughing Laughing Laughing
Oni hlavně chlapi nevěří sami sobě ,držím palečky at to zvládneš.Mě chlap podporoval,druhá otázka je,zda by to dnes udělal znovu,no myslím si,že NE Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy

Naposledy upravil Lubinka dne čt březen 17, 2011 3:04 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlada

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 2:48 pm    Předmět: Citovat

Lubinko jen kdyby my jsme byli takový jako jsou ony Evil or Very Mad
Jen jsem zvědavá jestli si pro mě aspoň do tý nemocnice pak dojede Question
už slyším je to daleko,musím do práce,benzín je drahej a já to tam neznám Exclamation

zapoměla jsem dodat 7.4. mažu na konzultaci k Hrubáčkovi na 12.hod a už se těším moc moc moc Laughing Laughing Laughing
kód:

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 2:57 pm    Předmět: Citovat

Vlado
aha tak to ti tedy vubec nezavidim... musi to byt o to tezsi, kdyz manza nechce abys na opku šla, ja si to neumim představit, jako jo, muj chlap asi taky žarlí i kdyz proste nema duvod - rika se kdo žarlí miluje Smile)) ale nikdy by mi neřekl že nechce abych zhubla ze by se bal ze bych mu pak zdrhla nebo neco podobného, vi ze jsem nestastna, a hlavne ze se mi zlepsi stav po zdravotní strance, a budu se cítit líp, to je pro nej nejdulezitejsi.

takze ti moc drzim palecky, a manža třeba jeste otočí . až uvidí jak ti to krásne jde Smile

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.

Naposledy upravil zakletá dne čt březen 17, 2011 3:04 pm, celkově upraveno 1 krát.
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 3:02 pm    Předmět: Citovat

Vlada rozumím ti a víc než si myslíš Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .to bude dobrý,hlavně to ty nesmíš vzdát,nic lehkého tě nečeká.Přijede neboj,já jsem z Bruntálu-můj chlap hlídal 2 prcky,jezdit nemohl.Domů i tam jsem jela vlakem a taky jsem to vydržela,fakt je,že mě pro jistotu drželi v nemce o 2 dny dýl,ale byla jsem ráda.Držím palečky

[/url]

38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 3:06 pm    Předmět: Citovat

sice nerada,ale musím se s Vámi pro dnešek rozloučit Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing jedu na lepčíííííí.paaaaaaaaa

[/url]

38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 4:03 pm    Předmět: Citovat

Lady vítej s novýma nožičkama i když zatím modřinkovanýma Wink Wink Wink za pár dní budeš jak srnka brnka Laughing Laughing Laughing

Terča tak zase další kilo dole, parááááda Wink Wink Wink držím palce moooooc Exclamation Exclamation Exclamation

verco no čučím, že máte taky sekanou a brambory Shocked Shocked teda já měla br kaši Shocked Shocked jsem se na to těšila jak malá Laughing Laughing Laughing už na noční se mi sbíhaly sliny Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Laughing Laughing

Irisko jsem si říkala, kdepak asi lítáš, že tu nejsi a ty jezdíš po výletech a doplňuješ se Laughing Laughing tak ať ti váha letí dolů Exclamation Exclamation to je už hodně doplněno, to budeš za chvilku jako žížalka Wink Wink
já měla noční a bylo to kruté, záda bolí pořád ani sedět moc nemůžu a tak jsem trpěla a dnes zase venku prší Evil or Very Mad Evil or Very Mad počasí tak akorát na spaní Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 4:08 pm    Předmět: Citovat

ALENKO nooo, to jsme si pochutnaly viď Wink Very Happy ... jenže když jsem dnes u martičky řekla, že brambory loupu v loupačce, tak na mě s arnoldicí vyvalily bulvy, jako v čem že je to loupu Shocked jak to vypadá atd.... no a právě mi volala Romanka K. a její reakce byla úúplně stejná, jako u holek, tak teda házím odkaz pro neznalé, v čem je teda loupu...takže mám přesně tuhle a nemůžu si ji vynachválit - nesnášela jsem mrňavé brambory, vždy velké...a teď už jedině mrňavé a kulaté Laughing Arrow http://www.zbozi.cz/items?sId=H_jcQll4w_s8FVCtmbLZ&r=tab&q=loupa%C4%8Dka+brambor&origQuery=loupa%C4%8Dka+brambor&sourceScreen=newItems&forceScreen=newItems&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice=

Tenkrát jsem dala na radu boss, která ji má doma a vyplatilo se Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 4:32 pm    Předmět: Citovat

Holky chci se zeptat na ty kompresivní punčochy co mám mít k opce.. vím že seženu v lékárně, ale nevím si rady s velikostí ? To je nějaká universální ? nebo podle čeho to mám koupit ? na ty moje solný sloupy, abych to pak v tom špitále na ně vůbec natáhla Rolling Eyes

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
martina

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 4:34 pm    Předmět: Citovat

zakletá u nás je teda v lékárně neprodávaj, musíme pro ně do zdravotnických potřeb, ale neboj se ať půjdeš tam nebo tam, tak ti všude oměří obvod stehna a punčochy vyberou. Zkus ještě, jestli by ti je praktický lékař nenapsal na recept Rolling Eyes Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Lenule82

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 4:38 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat může se pít perlivá voda po nějaké určité době nebo se nesmí vůbec ?? Jinak u mě se váha jaksi zastavila mrška jedna Sad tak čekám až se zase pohne už jsem na normální stravě tak se to s přestupem za chvíli zase rozjede snad:-)

[/url]

14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 4:48 pm    Předmět: Citovat

Lenulíno bublinky někdo pije, někdo ne, nicméně roztahujou žaludek - zbytečně a mám na sobě vyzkoušeno, že mě po něčem s bublinkama pěěěkně tlačí žaludek, takže mi dává sakra najevo co sem do něj nalila Twisted Evil áále vinný střik s jemně perlivou vodou, to mi bere žaludeček dobře Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Naposledy jsem trpěla včera, když si od taty lokla 2 malé lůčky piva, to byl skoro porod, než to přešlo Rolling Eyes jinak když mám něco bubli bubli, tak je nejprve vyženu, vymíchám a pak teprve piju, ale to záleží na každém z nás, osobně je teda nevyhledávám Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 5:23 pm    Předmět: Citovat

Věrko, loupačka brambor Shocked Shocked Shocked , to vidím poprvééé Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: