Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
Terčo jdu si za svým a hlavně vím co chci
už jsem poznala jednou jaký to je mít o pár 10 kil míň a chci se tak cítit opět
hlavně můj zdravotní problém způsobuje právě moje obezita a to ,že manžel nedokáže mě pochopit
byl by nejradši ,abych byla tlustá a seděla pořád na gauči a čuměla na bednu jako jeho matka
jinak je skvělý se tady takhle vyzpovídat a s někým pokecat  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
Terčí:ty kecky mě pořádně rozesmáli Jinak ,tak to jsme skorem stejný a basta,,tak spolu pěkně pofrčíme ju,malému se líbí ty Tvoje koleje,miluje vláčky a vše kolem chichi,,,,No a celkově mám doplněno 10,4kubíků,,,mám to pod metříkem,,,, a myslim že už by to mohlo stačit,ale doposud se do mě vlezlo normál 150 g a dala bych i víc,takže teď skouším vidržet na 100g a uvidíme,zda se potvurka pohne,
Vladi:no žárlivec,to je mazec,,tvrdim že žárlivec a alkáč,,,tyhle dva tipy jsou prostě děsní!tak se holka drž a vždy uteč za námi,a pokud se budeš cítit líp bez těch kil,tak super,,bojuj,jinak s malim,no to máš těžký fakt,,,já nemám hlídání žádné ,a od zítra nastupuji na destidení 2hodinové kapačky a malej 2,5roku tam bude semnou,no děsim se teho,ale nic jineho prostě nezbejvá,tak držim pěsti aby jsi bábu překecala
Verčí:tak to jsi měla hodně lítáníčka,muselo být fajn,jinak sekanou miluji ale jelikož jsem masařka,tak co od masa nemám ráda že no a hlavně blahopřeji že jsi zvládla zubaře,moje noční můra,,,,tak pěkný den tobě,,,
Bossí:s tím panganiusem ,máš pravdu,tak škrtám do budoucna z jídelníčku,je pravda že kapra milujeme nejvíc,ještě mám dva kousky od vánoc v mražáku,tak brzy bude,,milujeme ho všeci pěkný den i Tobě.
Zelenokukadlo,jak jsi na tom?Alenko a co ty?Jane-jane,a všem holkám pěkný den všem....mám Vás ráda,,,,nojo depresivní počasí chichi  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Irisko neboojjj, lítám pomalu, nic nepřeháním, to vííšš A zubař mi nikdy nevadil, tak je to v pohoo
Tak jsem si právě prohlédla všechny fotečky ze všech srazíků u mě na rajčeti a i slzička mi ukápla Jak nám bylo krásně, tolik jsme se nasmáli, tolik pokecali, tolik lidiček jsem už měla možnost poznat...... jééééééé, už aby byla příští sobota a srazík v Liberci, já se na Vás na všechny těšímmmm !!!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
Vlada jojo holka,chlapi chtěj mít svoje jisté
není to žádná prdel,vím o čem mluvím,čím víc hubnu tím je to horší
Oni hlavně chlapi nevěří sami sobě ,držím palečky at to zvládneš.Mě chlap podporoval,druhá otázka je,zda by to dnes udělal znovu,no myslím si,že NE  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Naposledy upravil Lubinka dne čt březen 17, 2011 3:04 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
Lubinko jen kdyby my jsme byli takový jako jsou ony
Jen jsem zvědavá jestli si pro mě aspoň do tý nemocnice pak dojede
už slyším je to daleko,musím do práce,benzín je drahej a já to tam neznám
zapoměla jsem dodat 7.4. mažu na konzultaci k Hrubáčkovi na 12.hod a už se těším moc moc moc  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Vlado
aha tak to ti tedy vubec nezavidim... musi to byt o to tezsi, kdyz manza nechce abys na opku šla, ja si to neumim představit, jako jo, muj chlap asi taky žarlí i kdyz proste nema duvod - rika se kdo žarlí miluje )) ale nikdy by mi neřekl že nechce abych zhubla ze by se bal ze bych mu pak zdrhla nebo neco podobného, vi ze jsem nestastna, a hlavne ze se mi zlepsi stav po zdravotní strance, a budu se cítit líp, to je pro nej nejdulezitejsi.
takze ti moc drzim palecky, a manža třeba jeste otočí . až uvidí jak ti to krásne jde  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne čt březen 17, 2011 3:04 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
Vlada rozumím ti a víc než si myslíš .to bude dobrý,hlavně to ty nesmíš vzdát,nic lehkého tě nečeká.Přijede neboj,já jsem z Bruntálu-můj chlap hlídal 2 prcky,jezdit nemohl.Domů i tam jsem jela vlakem a taky jsem to vydržela,fakt je,že mě pro jistotu drželi v nemce o 2 dny dýl,ale byla jsem ráda.Držím palečky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
sice nerada,ale musím se s Vámi pro dnešek rozloučit jedu na lepčíííííí.paaaaaaaaa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
38let,3 děti
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Lady vítej s novýma nožičkama i když zatím modřinkovanýma za pár dní budeš jak srnka brnka
Terča tak zase další kilo dole, parááááda držím palce moooooc
verco no čučím, že máte taky sekanou a brambory teda já měla br kaši jsem se na to těšila jak malá už na noční se mi sbíhaly sliny
Irisko jsem si říkala, kdepak asi lítáš, že tu nejsi a ty jezdíš po výletech a doplňuješ se tak ať ti váha letí dolů to je už hodně doplněno, to budeš za chvilku jako žížalka
já měla noční a bylo to kruté, záda bolí pořád ani sedět moc nemůžu a tak jsem trpěla a dnes zase venku prší počasí tak akorát na spaní  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
ALENKO nooo, to jsme si pochutnaly viď ... jenže když jsem dnes u martičky řekla, že brambory loupu v loupačce, tak na mě s arnoldicí vyvalily bulvy, jako v čem že je to loupu jak to vypadá atd.... no a právě mi volala Romanka K. a její reakce byla úúplně stejná, jako u holek, tak teda házím odkaz pro neznalé, v čem je teda loupu...takže mám přesně tuhle a nemůžu si ji vynachválit - nesnášela jsem mrňavé brambory, vždy velké...a teď už jedině mrňavé a kulaté http://www.zbozi.cz/items?sId=H_jcQll4w_s8FVCtmbLZ&r=tab&q=loupa%C4%8Dka+brambor&origQuery=loupa%C4%8Dka+brambor&sourceScreen=newItems&forceScreen=newItems&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice=
Tenkrát jsem dala na radu boss, která ji má doma a vyplatilo se  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Holky chci se zeptat na ty kompresivní punčochy co mám mít k opce.. vím že seženu v lékárně, ale nevím si rady s velikostí ? To je nějaká universální ? nebo podle čeho to mám koupit ? na ty moje solný sloupy, abych to pak v tom špitále na ně vůbec natáhla  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
zakletá u nás je teda v lékárně neprodávaj, musíme pro ně do zdravotnických potřeb, ale neboj se ať půjdeš tam nebo tam, tak ti všude oměří obvod stehna a punčochy vyberou. Zkus ještě, jestli by ti je praktický lékař nenapsal na recept  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenule82
Založen: 19.7.2009 Příspěvky: 69 Bydliště: jižní morava Břeclav
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat může se pít perlivá voda po nějaké určité době nebo se nesmí vůbec ?? Jinak u mě se váha jaksi zastavila mrška jedna tak čekám až se zase pohne už jsem na normální stravě tak se to s přestupem za chvíli zase rozjede snad:-) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6IDxxJ/]
[/url]
14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Lenulíno bublinky někdo pije, někdo ne, nicméně roztahujou žaludek - zbytečně a mám na sobě vyzkoušeno, že mě po něčem s bublinkama pěěěkně tlačí žaludek, takže mi dává sakra najevo co sem do něj nalila áále vinný střik s jemně perlivou vodou, to mi bere žaludeček dobře
Naposledy jsem trpěla včera, když si od taty lokla 2 malé lůčky piva, to byl skoro porod, než to přešlo jinak když mám něco bubli bubli, tak je nejprve vyženu, vymíchám a pak teprve piju, ale to záleží na každém z nás, osobně je teda nevyhledávám  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
Věrko, loupačka brambor , to vidím poprvééé  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|