Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: st březen 16, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Mili hele ono s těma ultrazvukama to někdy nemusí úplně vyjít , mě kdysi řekli, že je to dítě hrozně maličký (podotýkám, že to bylo 2 dny před porodem, kdy jsem už ležela v nemocnici, protože jsem přenášela), že to bude prcek - no a za dva dny se mi pak narodil kluk 4500 gramů a 55 cm - to byl maličkatej drobeček, co?  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st březen 16, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
Věru, ani já to nevěděla. Poslední menses byla normální, těhotenský test negativní. Vzhledem k mé diagnóze-neplodnost s myomy by mě to nenapadlo ani ve snu.
Když mi primář dnes řekl, že test je pozitivní a že mám hned přijet udělaly se mi mžitky před očima.
Hned jak to půjde, pomažeme na genetické testy.
Milčo, děkuju Ti, nemůžu to pobrat ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 16, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Teri doufám, že nás budeš informovat, jak dopadly testíky, je jasné, že když jsi "to" normálně dostala, že jsi nemohla nic vědět... já normálně dostala menzes první 2 měsíce ....ale to už jsem stejně věděla, že těhotná jsem, bo jsem to chtěla, tak jsem si to hlídala  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: st březen 16, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
Holky, určitě dám vědět. Měla jsem stejné myšlenky...v tu chvíli jsem zapomněla, jak dlouho se o to snažíme a co jsme kvůli tomu podstoupili.
Jediné, co mi běželo hlavou, byla narkóza, injekce na bolest, rentgen .
Srdíčko jsem viděla , pro mě něco neuvěřitelného. Myslím, že přes všechnu touhu po miminku, jsem natolik rozumná, že se podřídím výsledkům genetických testů.
Myslím, že je to dost velký podnět pro ty, co stanovují kriteria předoperačních vyšetření, protože těhotenské testy nejsou součástí předoperačního vyšetření. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st březen 16, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Terči
nevím co napsat .... každopádně je vidět, že to máš v hlavě srovnaný a popřeju ti hodně síly ...  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st březen 16, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
TERCO
Ted to tady ctu, ty si delas prdel!!! A ja jsem si jeste v duchu rikala, ze ti napisu, ze kdyz ti delali test kolem opky, tak to taky mohlo byt "falesne negativni" a ty fakt jsi!!! Drzim palce a vsechny udy, co mam, aby vsechny testy vysly v poradku!!! ja cumim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m.i.ch.a.e.l.a
|
Zaslal: st březen 16, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji další mamině do party Jak je vidět stačí zhubnout a plodnost je na světě. Mě dělali těh. test druhý den po operaci před kontrolním RTG. Aby měli jistotu, v té bodě už jsem byla bez antioncepce a nebyla si 100%. _________________
TUBULIZACE Turnov 23.2.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st březen 16, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Terčo gratuluji k miminku  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Terčí:obrovská gratulace,a jediné co popřeji oboum hodně zdravíčka,zdravíčka a ještště jednou zdravíčko,,,,je to krásné
Milčo:taky blahopřeji,prostě neutrální oblečení to je ideální,,,,,Já mému doktorovi tvrdila že to bude kluk že to cítím,,,no a on mi dvakrát z ultrazvuku řekl že ne že je to holka,naposledy v 33týdnu,podotýkám po třetí mi to pověděli i na genetice,,,buch a na place je to kluk jako buk 3800g a byl tam a velkej Jak jsem ho rozbalila povídám,,já jsem vám to říkala a JEŠTĚ VĚTA tak velkej a nebyl vidět prostě je to jedno,,jsou to andílci a basta  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
Terčo velká gratulace k miminku - je to náádhera
k tomu, že jsi byla na opce .... já jsem otěhotněla minulou zimu, nevěděla jsem to a omarodila mi holka, nakonec jsme to chytli já i manža. Bylo mi zle jak psovi, tchýně MUDr. mi napsala nějaký dryjáky, mimo jiné tamiflu, což je docela dost svinstvo, ale jsou situace, kdy je dobré ji brát. Ještě mě hnala na RTG..... pak jsem zjistila, že jsem těhule. První co mě napadlo - bože ty léky, vysoké horečky , RTG no děsný,radost z toho, že bude mimi mi kazily obavy, že to bude všechno špatně. No a máme krásného zdravého kluka...... totiž je dobře, že to bylo takhle brzo na začátku těhotenství , protože jak už tu bylo řečeno, mimi nebylo ještě spojeno pupeční šňůrou a tak nebylo vystaveno narkoze a všem lékům které jsi měla. Co se týká RTG, tchýně hned plašila primáře na RTG , neb sama cítila vinu, že mě tam hnala i když mě se tam nechtělo... ten ji uklidnil, že dnešní rtg jsou tak strašně přesné, že neozáří nic víc, předpokládám, že rtg dělohy ti nědělali (mě tenkrát dělali plíce a srdce), řekl, že by byl klidný i kdyby se jednalo o jeho vlastní dceru. Přes všechna uklidnění jsme byli v GENETU a tam mě taky uklidnili, že jednak nebylo ještě to spojení tkaničkou a jednak že pokud by bylo něco špatně, tak by se mimi pustilo samo..... takže: DRŽÍM PALCE A VĚŘÍM, ŽE VŠE DOPADNE DOBŘE. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
Kamilio, děkujuuu . Už mi psala i Milča, která má také svoje zkušenosti.
Já jen nevím, zda se vypravit k Apolináři, kde mě vedou jako neplodnou. a kde mi na podzim provedli první cyklus IVF. Tamní Mudr byla totiž proti reoperaci-tedy ta jedna, názory ostatních neznám.
Uvidím, co se dozvím v pátek u primáře v Roudnici. _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamilio
|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
Terčo,nemáš vůbec zač...trošku tuším jak ti je - každopádně všichni držíme palce a ty nám písni jak jsi v pátek dopadla. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6VFW3D/]
35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 6:51 am Předmět: |
|
|
Terča úžasné,moc moc gratuluji
Užívej si to a nemaluj čerta na zeď.Taky jsem u Martínka měla menzes,byť slabší,ale měla.Jenže byli vedra ,stěhovali jsme se atd atd a já šla k doktorovi jen tak pro jistotu a hle 13 týden těhotenství.Brala jsem prášky-nějaký driják a i Mudr napsal doporučení na přerušení,na genetice to neprošlo zaplatpánbů za to.Paní docentka mi řekla,že je pozdě a že si to nevezme na triko,udělala mi ultrazvuk a bylo vše v pořádku.Řekla mi,že to vše vidí i ze stránky rodičů co by za dítě(byť i nemocné )dali cokoliv,že dítě je dar a né každý má to štěstí.......A že ji jednou poděkuji,poděkovala jsem,hned po narození malého.......PROTO SI TO HOLKA NAŠE UŽÍVEJ,VŠE DOPADNE DOBŘE,TAK JAK MÁ.VŠICHNI DRŽÍME PALEČKY  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
Terčamusím přidat ke gratulce i zkušenost z rodiny.Bratránkovo žena má Crohnovu chorobu-postihuje střeva,hrozí neprůchodnost a bere spoustu léků i kortikoidy-předloni v dubnu jí bylo zle,následovaly kapačky,vyšetření rtg a sona a nakonec opka slepáku.protože ale je palice tvrdá,absolvovala v červnu dovču v Řecku-letadlo,vedro apod a v lednu se jí po tom všenm narodila zdravá holčička.Dneska je jí rok a je v poho  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|