Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

karpago tak gratulace, to je úleva co? já když mi to uřízly poprvé, tak to bylo 5,8 kg a já jsem po letech na vlastní oči viděla, že jsem opravdu holčička Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:11 pm    Předmět: Citovat

tak to já si na svojí .... Embarassed ...vidím už dlouho, ale břicho potřebuje ufiknout, to jako jooooo Exclamation

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
martina

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:13 pm    Předmět: Citovat

verča Laughing Laughing Laughing Laughing a to jako kde? jak jsem koukala, tak na tobě není co řezat Rolling Eyes

qwys

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

Rejzl
ja jdu v pondeli do prace i kdyz se to obvodakovi moc nelibi, chtel, abych zustala jeste tyden doma. Ale mam sedave zamestnani a muzu si tam chodit, kdyz budu chtit, popripade si na minutku lehnout.
No takze min. se tremi tydny pocitej, pokud mas nejakou praci horsi, tak i dele. Nesmis zvedat nic pres 3 kila.
Rehab. sestra doporucuje jist po 2 hod. male porce (jedla jsem 7x denne, po 14 dnech jsem najela na 2,5h rezim), aby si ty zlucovody zvykly. Jinak ja prvni tyden prakticky porad lezela, prevazovala jizvy (pupikova malicko hnisala, dr. mi dal na stezich recept na dobrou masticku), mela bys chodit chvilku kazdou hodinu, nikam daleko, muze to s tebou seknout. Ted, 16. den, uz v pohode sedim, smejdim po baraku a delam lehke domaci prace. Pres den mas spat, nebranit se tomu. Uz liham i na boku, ale ne na moc dlouho Smile Ale tak ja mam asi trochu nizky prah bolesti no Razz
No a ta dieta se drzi 3 - 5 tydnu, takze ja za 2 tydny jiz okusim znovu sopak atd. Razz (rajcata zeru ke vsemu! teda ted ne...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:20 pm    Předmět: Citovat

a měla jsi pořádné brýle?? Rolling Eyes Sice mi Hrubáček řekl, že mám menší břicho, než on, ale ořez odsouhlasil Laughing takže ořez prostě bude už jenom proto, že to chci a když něco chci, tak to být prostě musí i kdyby padala hovna s hákem Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:21 pm    Předmět: Citovat

Karpago, taky gratuluju, ty jo a to jsou dva dny a uz tu strasis jo? To musi bolet... Ale sest kilo krasnych!

Rejzl, zapomnela jsem dodat, ze pan doktor byl moc hodny a vse slo v pohode, dren vyndany hned druhy den, akorat hned po operaci jsem si rekla nejen o injekci, ale i o cipek, ale pak uz to injekce zvladaly! Embarassed Smile
Vlada

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:22 pm    Předmět: Citovat

Marti bolelo to? Sestra na tom byla tady v Kolíně a hrozně to prej bolí a za tu bolest dala asi 40 000kč už by na to prej nešla Crying or Very sad Já až shodím ty kila tak budu muset na to taky protože většinu toho sádlíčka mám právě v břiše Sad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
qwys

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:23 pm    Předmět: Citovat

Verco ty hovno s hakem, co to tady ctu Laughing ale no jo, jsi tvrdohlavy umineny Beran, ja jsem podobne uminena Krava! Laughing
karpago

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:23 pm    Předmět: Citovat

martina-no to mi povídej to je skvělej pocit je to super po 21letech a 4 dětech mám ploooooohéééééééééé břicho Laughing

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
karpago

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:26 pm    Předmět: Citovat

gwys-no není to tak hrozný vím do čeho jsem šla mám 4 roky zmenšeny prsa a to byla fakt děsná bolest a nakonec zapomeneš a jsi štastná

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
verca

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:29 pm    Předmět: Citovat

Vladi Kolín je vůbec mimo v některých věcech....raději se mu obloukem vyhýbat, pokud je to možné... i já tam mám své zkušenosti - s dětmi... Rolling Eyes

Ale záleží na prahu bolesti, někoho to bolí, někoho ne, v Turnově podávají ihned léky proti bolesti, když si zažádáš, no prostě přístup jak kde....

Ale to nemění nic na tom, že už se na to těšímmmmmmmmm Laughing Laughing Laughing

qwys joo, tvrdohlavý beran, a ty na začátku jsou nejhorší, takže asi nic jiného očekávat nelze ty Milko jedna - se tu zas tlemím jak blbka Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne st březen 16, 2011 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát.
Vlada

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:36 pm    Předmět: Citovat

Verčo to ti věřím že se na to těšíš Laughing my ženy vydržíme všechno Laughing
pršíííí nééé Crying or Very sad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
karpago

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:48 pm    Předmět: Citovat

každopádně ještě jedna poznámka-nejhorší je kašlání a kýchání Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

martina

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 4:00 pm    Předmět: Citovat

Vlada bolelo to jako každá jiná operace, jak píše karpago nejhorší bylo si poprvé pořádně odkašlat Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad , to doslova i slzička ukápla, ale ta radost a nadšení z toho to všechno překonaly. A jak píše verča nemocnice v Kolíně je o něčem jiném, taky jsem tam absolvovala jednou porod a jednou operaci kýly a jednou jsem tam byla hospitalizovaná se synem s latingitidou a stačilo mi to. Zkušenost na celý život...............Ale u nás byla nemocnice ještě horší, takže nebylo co řešit Rolling Eyes

MickaPt

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:42 pm    Předmět: Citovat

jdu se pochlubit...dneska jsem byla na kontrole a jsem už docentka.....jupíííííí, paní dr. mě pochválila,že pěkně zhazuji kilečka....hlavně v tucích to jde dolů.....taky mě několik lidí pochválilo..kteří mě neviděli více než půl roku...a úbytek 23kg je vidět...já jsem tak rááááááááda....
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: