Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 497, 498, 499 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karpago
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
děkuji za pochvaly,moc si jich vážím a REJZL-určitě to do budoucna zvládneš moc ti to přeju a držím pěsti a na to že stále čekáš na zákrok ti jde hubnutí skvěle tak i tobě velká gratulka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woQH4vo/]
[/url]
bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
Karpago.... klobouček dolů... fakt smekám...jedeš jak urvanej vagon  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
Karpágo:no moje očka nestačí zírat ,to je uauuu gratulace největší,blahopřeji k docentůře,,,jsi borec,,,fakt,,,
Rejz:každej má někdy depku,,a nic se mu nechce,,ty jsi ušla sama bez opky velkej kus cesty,takže to dáš vydrž,bude jistě líp,no a stou zeleninou,je to teda mazec,to je fakt,,tak se opatruj  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejzl
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
Karpago: moc děkuju koncem dubna mi ušmiknou ten zpropadenej žlučnik a pak už se snad domluvime s doktorem na bandazi. I když mě od toho nejbližší okolí zrazuje, hlavně přítel, kterej o mě má velkej strach. Nejlepší by to samozřejmě bylo cestou přirozenou, ale děsí mě jojo efekt, kterej mě dostal až na tu startovací čáru. Už fakt nechci
Mohu se na něco zeptat? Nevím, zda to patři zrovna do tohohle diskuzního vlákna a možná se už tohle téma někde rozebíralo (pokud ano, omlouvám se a budu vděčná za info, kde bych téma našla)... Jak je to s plastickými operacemi po velkém váhovém úbytku? Zatím jsem ještě zdaleka nezhubla tolik, abych nad plastikou uvažovala, ale pokud vydržím (a já vydržím!!! ), ráda bych měla nějaké info jak to probíhá, zda plastiky např. břicha hradí pojišťovna atd.... Budu šťastná za jakékoliv poznatky  _________________ weight loss
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karpago
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
holky všem vám za gratulace moooc děkuji máte na tom také zásluhy,a jsem štastná že mi to jde  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woQH4vo/]
[/url]
bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Rejzl nejdřív se tě optám, proč nezkusíš, aby ti udělali bandáž a žlučník najednou? měla bys to pod jednou narkozou, někde to dělají, jinde se tomu lékaři brání
no a teď k těm plastikám po zhubnutí - zatím některé proplácí pojišťovny - břicho, nohy, někdy když se to dobře napíše lze i prsa, ale nikdo neví jak to bude do budoucna, neboť naše zdravotnictví je samo o sobě nemocný  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
Rejzl
taky jsem ted po zlucniku (28.2.), jim jogurt, piskoty, dzus, kefir, vyvar, ted bramkasi, spenat... A uz me to stve, chybi mi zeleninovy salaty, cesnek, lusteniny, musli, orisky no jeste do konce mesice a pak muzu najet na normalnejsi stravu zas nez na tu, kterou tady uvadim Sice jsem po operaci neco zhubla, ale jakmile jsem se zacla vic hybat, tak stojim Tak at ti to pak dobre dopadne a at prezijes blemcavou stravu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejzl
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
martina: no to je fakt ... dneska se nedá počítat s ničím ale díky za info
s tím žlučníkem a bandáží jsem to zkoušela. Chodím do Iscare k doktoru Svobodovi a ten se tomu bohužel brání Byla to moje úplně první otázka, jestli by to šlo spojit, ale prý je u mě vysoký riziko infekce, protože už mám v žlučníku zánět a bolí mě mírně každý den, po zelenině končim na pohotovosti s kolikou (posledně jsem spílala květákovýmu mozečku). Kdyby to šlo spojit, tak si pískám ... Ale co jsem slyšela, tak obecně tomu v Iscare moc nakloněni nejsou ...  _________________ weight loss
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
no tak to máš pravdu, já to měla v ISCARE taky každý zvlášť, ale já to měla obráceně, nejdřív bandáž a potom za půl roku žlučník, ale já s ním neměla žádný problémy, kdyby mi to oni neřekli, že mám kameny, tak jsem to ani netušila  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Martia kde ti dělali abdominoplastiku taky v Turnově  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
Rejzl
opet budu reagovat - MUDr. Svoboda byl i muj operater, ale s tim spojenim si to radsi rozmysli - zlucnik - budes mit dren a bolest na prave strane - bandaz - port na leve strane - jak se budes zvedat, kdyz musis pres bok, to je zahadou, mela jsem na to predtim jiny nazor, ale kdyz jsem zazila obe operace, asi bych je dohromady nedala. A vzhledem k tomu zanetu, to ma asi pravdu... Narkoza je ale taky svina... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Vlada no já to měla složitější a na etapy, ale první obdominoplastiku, i když to byl pouhý ořez převislé kůže s odříznutím pupíku jsem podstoupila v ISCARE, no potom jsem podstoupila reoperaci, odstranění bandu a udělání tubu v Turnově a následně potom abdominoplastika, tentokrát řádná opět u pana doktora Hrubého v Turnově  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
karpagoooo teď teprve , že Ti ufikli 6 kilo břichaaaa wau, to mi nějak uniklo, no tož teda očekávej SZ  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karpago
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
VERCA -no však-taky díky tomu dřivější docentura jsem to tam psala  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woQH4vo/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejzl
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
qwys: no mě to povídej ... zeleninu miluju, ale teď se jí vysloveně bojim jíst. Paradoxně mi nikdy nebylo špatně po nezdravých jídlech, ale na kapačkách končim po salátech a nebo neplánovaný hladovce. Můžu se zeptat jak dlouho trvá rekonvalescence? Moc flákání si kvůli práci dovolit nemůžu A proběhlo všechno v pohodě? Byl pan doktor Svoboda hodnej? Je to moje první operace v životě, tak jsem z toho trošku nervní ... Arpropo smekám a taky držím palce, vší silou  _________________ weight loss
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|