Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: út březen 20, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Já už poslední dobou nemám chuť se smát. Vždycky když mám dobrou náladu, tak mě ji uplně zkazí pohledy lidí jak na mě koukájí jak kdybych byla z jiné planety. Někteří lidi jsou fakt hnusní a koukäjí a koukají a ještě do toho mají blbé řeči a vůbec si neuvědomují, že jsme taky jenom lidi a že nám to ubližuje, mluvím teda aspoň za sebe.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út březen 20, 2007 11:57 pm Předmět: |
|
|
Mate holky pravdu. Hubeny clovek totiz rekne - tak at nezere, ne? A copak on sam dovede nezrat? To zaprve. A zadruhe... Kolikrat ten hubeny clovek, kdyz mu tak budeme rikat, chce a porad rika, ze chce, zhubnout treba 5 kilo - a ani tech 5 kilo zhubnout nedokaze! Tak jakapak vule?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: st březen 21, 2007 1:20 am Předmět: |
|
|
Jo ,jo ,je pravda ,že jsme většinou vychechtaní,ale je to jen obrana před blbýma kecama a pohledama,někde uvnitř jsme zranitelnější ,než kdokoliv jiný,protože musíme bulet tajně uvnitř,nebo v koutku a i když si z velké části za kila navíc můžeme sami,tak to prostě bez pomoci(aspoň rodiny a přátel)nejde zvládnout a fakt je ,že snad kila navíc z nás nedělají jiný lidi,charakter nevytloustne,ani nezhubne .Bohužel někde jsem četla,že už děti ve škole si raději budou hrát s dítětem postiženým fyzicky ,nebo psychicky ,než s dítětem obézním.Smutný co? Jako poslední z posledních a to z nás asi dělá smíšky a srandisty s jakoby hroší kůží,co snesou všechno a nic je neurazí.Je to jen maska ,co nám dovoluje zařadit se!Je sice koule,nedá se na ní moc koukat ,ale je s ní zase sranda a že kolikrát v dušičkách pláčeme a trpíme,tak to vidí jen skuteční přátelé a ti co nás opravdu milují.Jenže to se změní,právě proto že máme tolik křivd a trápení za sebou!Však jim ještě ukážeme škarohlídům a posměváčkům,ať s bandem ,nebo bez !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st březen 21, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
Jj,to taky znám,taková maska veselí ze zoufalství!Přesně jak Míšo píšeš,je sice tlustá,ale je s ní alespoň legrace!Já nesnášim zrcadla,výlohy a jiné plochy,které odrážejí tu mojí velikost !!!Ale holky,zase jsme se odhodlaly a daly jsme se do boje,aby s náma byla dál legrace ,ale nebavili se s náma jen kvůli ní,ale i trošku pro to,že jsme pěkný ženský a navíc je s námi legrace!!!Je fajn,když máte podporu v rodině,važte si toho!Mně podporuje "jen" manža,ale ostatní rodina by to nepochopila Je to dost hrozný konstatování,ale je to tak....Já vim,že si za to,jak vypadam můžu hodně sama,ale kvůli tomu nejsem horší člověk!Snad jen větší slaboch,že se neovládnu a ráda vařím,peču a následně jím ,a jsem pohodlná,na ježdění někam cvičit ....Já vim,bilance nic moc,ale chci s tím něco dělat!Vařit a péct nepřestanu(vzhledem k rodince a hlavně klukům,kteří postupně půjdou do pubertičky )ale s tím pohybem něco dělat můžu!Sneseme z půdičky rotoped a já začnu!!!Takže holky,nic nevzdávat,nejsme o nic horší,než hubeňouři!To my taky budem a tím,že jsme se rozhodli pro operaci,jsme doufám,udělaly dost důležitý krok k štíhlejším zítřkům!!!Jééééžiš,sem se nějak rozohnila  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st březen 21, 2007 9:30 am Předmět: |
|
|
MICHAELA napsal: | charakter nevytloustne,ani nezhubne |
Trefně řečeno Míšo  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: st březen 21, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
Michaelko-pár tvých posledních komentářů ,co si uvědomuju teď,jsou úžasné a z duše mluvící.
Asi bychom mohli dát dohromady nějaký deník prstýnkových lidiček a do něj psát myšlenky...
No alena co chci reagovat.V neděli jsme byli v aquaparku a já nevěřícně koukala.Děti ,co tam pobíhaly,byly plnoštíhlé až obézní a to teda fest.
A to v poměru 1:1.Docela síla a o to víc se po tom zážitku snažím dceři-která je kulaťoučká od narození,více hlídat stravu a snažit se ji naučit přijímat i racionální stravu.Je šíleně masová a čokoládová.
Ovšem dneska v noci to zapíchla!Bečela ze spaní:Moje čokoládka,Moje.déééj!Dozvuky včerejšího večera-kdy jsem ji řekla,že čokinka už dnes stačí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: st březen 21, 2007 10:00 am Předmět: |
|
|
Zlatíčka .....šup šup do kecací kavárny. Prosím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: st březen 21, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
zase zlobíme? My se polepšíme  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st březen 21, 2007 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Danielo mluvíš mi z duše, ostatní hubení to nepochopí co prožíváme.O tom, že uvažuji o bandáži nikdo neví jen manžel a dcera.V práci to rozhodně říkat nebudu,je tam kolektiv samé ženské vše tak do 70kg, když vidím někdy co toho snědí a jsou stále štíhlé....?To jsem zvědavá co budou říkat až budu mít prstýnek- určitě jestli nejsem nemocná, když budu hubnout a to já budu!!!! Už se docela těším  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st březen 21, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
Jasně,že budeš hubnout Olčo!!!A ať si kologyňky myslí co chtějí !Já jsem t.č. na MD,ale když občas zajdu za ženskýma do práce,vidím taky ty soustrastný pohledy .No jo,ale my jim všem ukážeme!!!! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOCKOVÁ JANA
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 6:37 pm Předmět: Představení |
|
|
Ahoj všichni.Jmenuji se Jana a za pár dnů mi bude 36 let.Jsem velmi ráda,že jsem objevila vaše velmi zajímavé stránky.Už od dětství trpím nadváhou s kterou jsem se snažila neúspěšně bojovat.Náhodou jsem se dozvěděla o možnosti zhubnutí bandáží žaludku a po velikém váhání jsem se rozhodla se objednat do ISCARE.V této době už mám za sebou odběry krve a pohovor s paní doktorkou Owen,která mě doporučila jako vhodného kandidáta na operaci,takže mě v dubnu čeká kolečko (mám obavy hlavně z gastra,ale jak jsem si přečetla od vás tak to jde vydržet ).Tak budu velice ráda,když si budu moci s vámi "popovídat "v tomto fóru.Zatím vás všechny zdravím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jani tak tě vítám mezi námi .To víš že se dá i to gastro vydržet.Neboj všechno bude dobrý.A určitě nás informuj o dalších pokrocích  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 8:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jani, vítám tě mezi náma. Nejvíc odvahy člověk potřebuje k rozhodnutí jít na bandáž. Tohle jsi zvládla na jedničku Pokud jsi dokázala toto, vše ostatní bude již hračka a s každým vyšetřením budeš o krok blíže začátku úplně nového života. Přeji ti ,ať vykročíš dlouhým krokem  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jano
Vítám Tě mezi náma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Jani, další dobrá dušička, která se změní ještě navíc ve štastnou dušičku. Jen vydržat  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|