Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:15 pm    Předmět: Citovat

Já už poslední dobou nemám chuť se smát. Vždycky když mám dobrou náladu, tak mě ji uplně zkazí pohledy lidí jak na mě koukájí jak kdybych byla z jiné planety. Někteří lidi jsou fakt hnusní a koukäjí a koukají a ještě do toho mají blbé řeči a vůbec si neuvědomují, že jsme taky jenom lidi a že nám to ubližuje, mluvím teda aspoň za sebe. Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:57 pm    Předmět: Citovat

Mate holky pravdu. Hubeny clovek totiz rekne - tak at nezere, ne? A copak on sam dovede nezrat? To zaprve. A zadruhe... Kolikrat ten hubeny clovek, kdyz mu tak budeme rikat, chce a porad rika, ze chce, zhubnout treba 5 kilo - a ani tech 5 kilo zhubnout nedokaze! Tak jakapak vule? Evil or Very Mad
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 1:20 am    Předmět: Citovat

Jo ,jo ,je pravda ,že jsme většinou vychechtaní,ale je to jen obrana před blbýma kecama a pohledama,někde uvnitř jsme zranitelnější ,než kdokoliv jiný,protože musíme bulet tajně uvnitř,nebo v koutku a i když si z velké části za kila navíc můžeme sami,tak to prostě bez pomoci(aspoň rodiny a přátel)nejde zvládnout a fakt je ,že snad kila navíc z nás nedělají jiný lidi,charakter nevytloustne,ani nezhubne Evil or Very Mad .Bohužel někde jsem četla,že už děti ve škole si raději budou hrát s dítětem postiženým fyzicky ,nebo psychicky ,než s dítětem obézním.Smutný co? Crying or Very sad Jako poslední z posledních a to z nás asi dělá smíšky a srandisty s jakoby hroší kůží,co snesou všechno a nic je neurazí.Je to jen maska ,co nám dovoluje zařadit se!Je sice koule,nedá se na ní moc koukat ,ale je s ní zase sranda a že kolikrát v dušičkách pláčeme a trpíme,tak to vidí jen skuteční přátelé a ti co nás opravdu milují.Jenže to se změní,právě proto že máme tolik křivd a trápení za sebou!Však jim ještě ukážeme škarohlídům a posměváčkům,ať s bandem ,nebo bez ! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:10 am    Předmět: Citovat

Jj,to taky znám,taková maska veselí ze zoufalství!Přesně jak Míšo píšeš,je sice tlustá,ale je s ní alespoň legrace!Já nesnášim zrcadla,výlohy a jiné plochy,které odrážejí tu mojí velikost Confused Crying or Very sad Confused Crying or Very sad !!!Ale holky,zase jsme se odhodlaly a daly jsme se do boje,aby s náma byla dál legrace Wink ,ale nebavili se s náma jen kvůli ní,ale i trošku pro to,že jsme pěkný ženský a navíc je s námi legrace!!!Je fajn,když máte podporu v rodině,važte si toho!Mně podporuje "jen" manža,ale ostatní rodina by to nepochopila Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Je to dost hrozný konstatování,ale je to tak....Já vim,že si za to,jak vypadam můžu hodně sama,ale kvůli tomu nejsem horší člověk!Snad jen větší slaboch,že se neovládnu a ráda vařím,peču a následně jím Embarassed ,a jsem pohodlná,na ježdění někam cvičit Embarassed Embarassed Embarassed ....Já vim,bilance nic moc,ale chci s tím něco dělat!Vařit a péct nepřestanu(vzhledem k rodince a hlavně klukům,kteří postupně půjdou do pubertičky Rolling Eyes Wink )ale s tím pohybem něco dělat můžu!Sneseme z půdičky rotoped a já začnu!!!Takže holky,nic nevzdávat,nejsme o nic horší,než hubeňouři!To my taky budem a tím,že jsme se rozhodli pro operaci,jsme doufám,udělaly dost důležitý krok k štíhlejším zítřkům!!!Jééééžiš,sem se nějak rozohnila Twisted Evil Very Happy
trixl

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 9:30 am    Předmět: Citovat

MICHAELA napsal:
charakter nevytloustne,ani nezhubne

Trefně řečeno Míšo Exclamation

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Datli

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 10:00 am    Předmět: Citovat

Michaelko-pár tvých posledních komentářů ,co si uvědomuju teď,jsou úžasné a z duše mluvící.
Asi bychom mohli dát dohromady nějaký deník prstýnkových lidiček a do něj psát myšlenky...
No alena co chci reagovat.V neděli jsme byli v aquaparku a já nevěřícně koukala.Děti ,co tam pobíhaly,byly plnoštíhlé až obézní a to teda fest.
A to v poměru 1:1.Docela síla a o to víc se po tom zážitku snažím dceři-která je kulaťoučká od narození,více hlídat stravu a snažit se ji naučit přijímat i racionální stravu.Je šíleně masová a čokoládová.
Ovšem dneska v noci to zapíchla!Bečela ze spaní:Moje čokoládka,Moje.déééj!Dozvuky včerejšího večera-kdy jsem ji řekla,že čokinka už dnes stačí. Rolling Eyes
Martina 2

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 10:00 am    Předmět: Citovat

Zlatíčka .....šup šup do kecací kavárny. Prosím Smile Wink
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 2:40 pm    Předmět: Citovat

Very Happy zase zlobíme? My se polepšíme Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Olča

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 4:52 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Danielo mluvíš mi z duše, ostatní hubení to nepochopí co prožíváme.O tom, že uvažuji o bandáži nikdo neví jen manžel a dcera.V práci to rozhodně říkat nebudu,je tam kolektiv samé ženské vše tak do 70kg, když vidím někdy co toho snědí a jsou stále štíhlé....?To jsem zvědavá co budou říkat až budu mít prstýnek- určitě jestli nejsem nemocná, když budu hubnout a to já budu!!!! Už se docela těším Shocked Shocked Shocked
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 6:57 pm    Předmět: Citovat

Jasně,že budeš hubnout Olčo!!!A ať si kologyňky myslí co chtějí Very Happy Wink !Já jsem t.č. na MD,ale když občas zajdu za ženskýma do práce,vidím taky ty soustrastný pohledy Rolling Eyes .No jo,ale my jim všem ukážeme!!!!
KOCKOVÁ JANA

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 6:37 pm    Předmět: Představení Citovat

Ahoj všichni.Jmenuji se Jana a za pár dnů mi bude 36 let.Jsem velmi ráda,že jsem objevila vaše velmi zajímavé stránky.Už od dětství trpím nadváhou s kterou jsem se snažila neúspěšně bojovat.Náhodou jsem se dozvěděla o možnosti zhubnutí bandáží žaludku a po velikém váhání jsem se rozhodla se objednat do ISCARE.V této době už mám za sebou odběry krve a pohovor s paní doktorkou Owen,která mě doporučila jako vhodného kandidáta na operaci,takže mě v dubnu čeká kolečko (mám obavy hlavně z gastra,ale jak jsem si přečetla od vás tak to jde vydržet ).Tak budu velice ráda,když si budu moci s vámi "popovídat "v tomto fóru.Zatím vás všechny zdravím
Romana

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 7:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jani tak tě vítám mezi námi .To víš že se dá i to gastro vydržet.Neboj všechno bude dobrý.A určitě nás informuj o dalších pokrocích Razz Rolling Eyes
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 8:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jani, vítám tě mezi náma. Nejvíc odvahy člověk potřebuje k rozhodnutí jít na bandáž. Tohle jsi zvládla na jedničku Exclamation Exclamation Pokud jsi dokázala toto, vše ostatní bude již hračka a s každým vyšetřením budeš o krok blíže začátku úplně nového života. Přeji ti ,ať vykročíš dlouhým krokem Exclamation Exclamation Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Martina 2

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 9:12 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jano Smile
Vítám Tě mezi náma.
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 9:28 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Jani, další dobrá dušička, která se změní ještě navíc ve štastnou dušičku. Jen vydržat Exclamation Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: