Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 12:26 pm    Předmět: Citovat

katka04 já netvrdím, že dnes je všechno lepší, ale jsou větší možnost a záleží na každém, jak je využije. Někdy děti dělají nepochopitelné věci, ale není to špatnou výchovou. Moje sestra má také problémového syna, již má 37 roků a nechce se mu pracovat, živí ho manželka, chodí po doktorech a vymýšlí si choroby i na psychiatrii již ležel. Sestra se trápila, pak šla k psycholožce a ona jí pomohla, hlavně vysvětlila, že za synovo chování nemůže.
Dnes režim podporuje nefachčenka a flákače. Já měla za komačů smůlu, manžel po rozvodu emigroval, tak jsme byli na černé listině, kluk se ani na školu nedostal, ale je to již naštěstí pryč Rolling Eyes Rolling Eyes

Denně se dívám v práci na mladé bezdomovce, jak se válí na ulici, žebrají, pijí alkohol, kouří trávu a fetují a nechtějí žít jinak. Je mi z toho dost smutno. Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 12:31 pm    Předmět: Citovat

Alenka hooolka tak teď si mě teda nepotěšila. Já si blbá myslela, že by moh dostat rozum Shocked A koukám nic Wink No jo nějak bylo, nějak bude. Já sem zase byla rozvedena těsně před rozdělením republiky, manžel slovák se vrátil tam. Dostat alimenty přez hranice od nepracujícího....... no ani Brno nepomohlo a to se vytahovali jak sou úspěšní. Koukám, že to fakt nikdo nemáme lehký. A tak proto si to musíme pěkný udělat samy. Co já si dneska koupim pěknýho Very Happy

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kamilio

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 1:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,
Lenko gratulace, už jsi mi utekla Smile , ale jednou...jednou tě uřčitě dohoním Smile tak hlavně ať to dolů leze trvale Wink
Kachno ... tomu říkám smůla, taky bych potřebovala alergii na sladký Embarassed , je to ale nespravedlnost, viď?
Vlčiče, ty jo taky dobrý úbytek 12 kilíček, to je nádhera Smile závidíím Laughing
katka04 - holka to je mi tě líto s tím klukem .... to snad každá máma doufá, že ty její děti budou ok. Je blbá doba, nic se nemusí, půjčky ty ti cpou kam se mrkneš, že je nemáš z čeho splatit neva, však oni si to vysoudí, žádný trest, žádný respekt. Nezbývá než doufat, že se mu v makovici rozsvítí a bude líp.
Romano... svatá pravda Confused s těmi dětmi

tak všem přeji hezkýsluníčkový den a ať je líp

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
verca

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 1:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem v kurníčku....

tak jsem dopol byla u martičky a dorazila i arnoldice, tak jsme to zas všechno probraly...jen qwys už chyběla do party Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boss tak zničit krtka říkáš jooo Laughing Laughing Laughing kdepak, já se nedám, na mě si jen tak nikdo nepříjde Laughing Laughing Laughing

A s těmi nudlemi - jak dnes prohlásila martička - budu muset nechávat návštěvy před barákem, netahat je to do baráku, aby mi nikdo ty nudle nebral, když je spatří Twisted Evil ale nápad je to dobrý, takže ode dneška k nám už NIKDO nepoleze a to platí pro všechny Twisted Evil Laughing Laughing Laughing
Co se týká vajíček - tak u nás je jen jedna slépka a tou jsem jáááá a přitom je zajímavé, že máme stále vejce domácí Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing ale jedno Ti teda příště dovezu, když po něm toužíš - a zlaté může být také Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Lubinkooooo jak jste na tom teď?? Doufám, že jsi to přežila bez úhony na zdraví !! Myslím na Vás !!! Wink A na Kabáty jedu s Tebou a neříkej, že néééé Twisted Evil

Leni koukám, jak pěkně upisuješ kilíčka, super, gratulka !! Wink

zakletá super, gastro dopadlo dobře, tak hurá na opku Wink

Romankooo však jsem si povídala celé dopolko - s martičkou a arnoldicí Laughing Laughing Laughing
Nooo, koukám, že jsem vás uhranula - byla jsem odhalena, přiznávám, příště se musím více maskovat Laughing Laughing Laughing

A koukám, že tu rozvinula celkem plodná diskuze děti&práce&peníze&výchova..... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 1:32 pm    Předmět: Citovat

katko04 třeba ten rozum dostane, je určitě ještě mladej, tak je stále ještě naděje, chce to čas Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
arnoldova

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 1:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata,tak jsem byla dopol na chvilku na drbech a můžu vám říct,že je lepší asi nikam nechodit,nebo jo?Protože to se jeden doví věcí,že žasne Shocked Shocked Embarassed Embarassed
verca

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:00 pm    Předmět: Citovat

arnoldice a co jsi se dozvěděla, že se stydíš?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Vlada

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata Smile přeji všem krásný den Smile
celý dopoledne jsem ztrávila s prckem na hřišti je tam moc krásně konečně Laughing

Prosím pro ty co jezdí do Turnova je nádraží daleko od nemocnice Question Question Question Dá se přejít pěšky nebo tam jede nějaká MHD Question Question Question

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:02 pm    Předmět: Citovat

Arnoldice no tak to by mě taky zajímalo?????

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
arnoldova

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:03 pm    Předmět: Citovat

já se nestydím a nemyslela jsem to ani špatně,ale že taková v celku malá víska a takovejch událostí Shocked Shocked Shocked
verca

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:08 pm    Předmět: Citovat

Vladi nádraží daleko JE - ale je tam k dispozici TAXI a nějaké autobusy také, ale je tam blbé spojení, čeká se tam docela dlouho na bus.... takže buď hodný a ochotný taxík jménem bossice, pokud se domluvíte nebo TAXI hned před nádražím Wink

arnoldice jo táákkk, no to víš, vesnice... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
arnoldova

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

koukám že máme všechny hodně práce,co???????????????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
verca

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:14 pm    Předmět: Citovat

no jistěě, vařeno mám od včera, vše ostatní jsem stihla dopoledne - hahaaaa Laughing tak coooo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Vlada

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

Arnoldice asi máme hodně práce Laughing
Jak to tady pořád pročítám tak si nejsem jistá jestli bych si neměla nechat udělat ten tubus,bojím se že až budu mít ten port v sobě a ten můj prcek na mě skočí aby mi s ním něco neudělal ha BABO RAĎ Rolling Eyes Rolling Eyes

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
verca

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 2:20 pm    Předmět: Citovat

Vladi rozmýšlej, dokud máš čas Wink To konečné rozhodnutí bude stejně jen a jen na Tobě Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: