Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Jééééé konečně tady někdo jéééééé  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: po březen 14, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
no,to asi byl .Teď je tu teda mrtvo  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út březen 15, 2011 1:44 am Předmět: |
|
|
Qwys...mít děti, je, myslím, těžké v každé době. Asi si říkáš, jak já do toho dnes můžu vidět...je pravda, že doba je zlá. Ale mateřství Ti nenahradí nic. Nic. I když to je náročný, je to krásný.
Ani za komárů to nebylo jednoduché, jak si dnešní mladí myslí. Byla jsem těhotná, chodila do práce, pomáhala rodičům a u toho jsme stavěli barák, novomanželská půjčka, půjčka v zaměstnání, půjčka na stavbu (tu ještě splácíme), půjčky od příbuzných. Na stavbě bylo nutný udělat si vše možné i nemožné, navíc v té době - pro příklad - bylo v nabídce jen 5 druhů obkládaček a tak jsme je shnáněli po všech čertech, až nakonec nás ve vzdáleném městě vzali do evidence a přislíbili, že si budeme moci přijet, takže denně 2 x telefon (nějaký mobil byl sen, takže z pošty, jelikož to bylo meziměsto) a když konečně po 3 týdnech dostali, tak prý přijeďte si ráno, než otevřeme, bude tu fronta. A byla fronta a byla i bitka. A takhle se shánělo všechno. Dnes je takový výběr, že občas ještě padáv v údiv. No a pak jsem při obou mateřských musela mít vedlejšáky, stejně nám pořád chybělo na jídlo. Oblečení jsme nosili několik let a vše se přešívalo a spravovalo, štupovalo...asi nás tohle šetření zase čeká. Je pravda, že tenkrát nebylo tolik drog, ale alkoholiků bylo víc, než dost a co bylo nejhorší, musela jsi držet pořád hubu a krok. Svoboda slova, možnost cestování a svoboda jako celek, rozhled po celém světě a technické sítě...vždyť to je krása! Můžeš si koupit kolik toaleťáku chceš a kdy chceš...můžeš se tedy jít vykakat v klidu, protože se máš čím utřít. A můžeš si i klidně menstruovat...můžeš si dokonce při tom i létat a užívat si čtyřnásobnou ochranu . Zajdeš si kdy chceš a bez fronty pro hovězí a nemusíš si k němu brát půl tašky bůčku. Dokonce si můžeš najít "bokovku" a nebude se to projednávat ani na schůzi KSČ ani na odborovém úseku...a nebudeš muset potupně slibovat, že už to víckrát neuděláš. Jen si vzpomenu, jak to bývalo, je mi blivno.
Tak nekecej a koukej rodit!!!
Zuzino, Ty neznáš "Caro"?
Iriskooo...nojo, ač mám les za barákem a kluky jsem kojila, dětství si celý promarodily...tenkrát byla ve vzduchu síra a jiné sajrajty, dneska zase pyl a polétavý prach. Prašť, jak uhoď. No ale rozhodně lepší vesnice aspoň na automobilové zplodiny...i když na druhé straně se zase stříkají sady a pole...lidi zase začali topit vším možným a vzduch je v zimě jak v kotelně i u nás.
Irisko, jen se zeptej Smolinky, jaký závratný prachy za to sčítání bude brát! Tě požene bičem!
Věrčo Tebe budu muset nějak zničit...zničit krtka, toho prudiče!!!
Beruška na metříku, jo? Tsss, si zajdu za roh a nafackuju si. Včera mi manža přinesl chlebíček a koupil zmrzku a víš co? Ráno kilo navrch. Takže 84. Dám se na chlast, kouření a povalování, denně 3 x pepana a běda Ti, jestli to nedám dolů!
Ale Iriska mě trochu podpořila...jestli netloustnu ze stresu...ta chystaná rekonstrukce kuchyně mě pěkně vyšťavuje...tak až to bude v létě hotové, budu mít 2 metráky a budu si vyjednávat místo ořezu břucha tubu. Vrrr...
Romano Kilberg jasně, čtvrtek je přece můj. Jak a v kolik přijedeš? Já vím, seš na desátou...ještě přijede na kontrolu Flower.
Jinak už vím, proč Věrča každýmu na potkání smolí nudle...ona si doma snáší vejce a má jich takovej přebytek...nějak je zpracovat musí, když už na nich nemůže sedět skrze ukončenému chovu. Děvenko, snes mi, prosím, napříště aspoň jedno zlatý, stačí malinkatý vajíčko...  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:34 am Předmět: |
|
|
Bossice, Caro znam, ale melta je v soucasne dobe levnejsi varianta ) Asi...A taky, aby mi Caro chutnalo,musi byt napul s mlikem - a to uz povazuju za jidlo, a jedno jidlo za kafe se mi nechce obetovat. To si radsi dam zejdlik melty s malym mlickem, coz mi pripomina, kdy se bila kava varila doma o vikendu
S tema detma mas asi pravdu, ale nejsem dost tmava, abych je uzivila Myslim, ze nikdo normalni by si v me situaci, kdy sama tahnu hypo a pujcku, a ostatni je ze "zatim" podpory, neporizoval Jojo, az/jestli budou, vzdycky se na ne najde peniz... Sama se odbydu rohlikem, at znovu nakynu...No neni nad to Ted na to kaslu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:05 am Předmět: . |
|
|
Krásné slunečné ráno přeji všem.
Nedá mi to, ale musím se pochlubit, že jsem si posunula metřík o 1 kg.
Za necelé 3 týdny od opky 10 kg.
Jsem tak šťastná. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
Ahooooooooooj,jdu Vás jen pozdravit
Věrčo noc byla hustá a díky,nikde více.
Anička já jedu ve čtvrtek na Kabáty do ČEZ Arény v Ostravě,dostala jsem to jako dárek k narozeninám od miláčka,heeeeeeeč  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Bosí já přijedu autem takže přesný čas nevím,ale určitě vyrazím dřív abych nepřijela pozdě. Doufám že trefím tam kde jsme posledně byly protože nás tam vedla Věrka a já si nepamatuji ani patro A stou váhou si nic nedělej já už mám taky 103,5 grrrrr Jestli nás ta Věruše nějak neuhranula  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Lenka 1075 gratuluju. Ono to dělá ooobr radost jak krásně to letí  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
ahoj kočky
GASTRO NEGATIVNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, všechno oukej tak hurááá!!! opka už je za rohem  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
Leničko velká gratulace!!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
Zakletá tak blahopřeji  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
romčo díky ) mám tááááááááááááákovouhle radost  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
akras
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
moc vam taky blahopreji a at to rychle utece a uz to mate za sebou _________________
BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
Věrušoooooooo !!vyprdni se na slepice,na vajíčka a na nudle a pojď si s náma povídat až to v Japonsku všechno bouchne tak si už moc nepokecáme a nudle ti budou na ho......  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: út březen 15, 2011 9:53 am Předmět: . |
|
|
zakletá,
moc gratuluji k negativnímu gastru a ať ti to rychle uteče do opky. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|