Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

Ahoj kočky jsu nahlásit že dneska mám na to gastro, a po návratu písnu jak sem to vnímala já, doufám že mě něčím oblbnou Laughing Laughing papa a hezkej den .

U nás nif moc, nejmladší celou noc prořval (zuby a teplota) a staršího zase začal bolet zub večer, stolička, má tak hlubokej kaz.. tak dneska odpoledke zase ještě k zubaři s němu to vyvrtat no to bude parádní den !!!!

pa kočky

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:21 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníčku....

tak jsem vlezla po víkendu na váhu a hlásím, že mě sobotní chlastačka stála -1,1 kila - no asi se dám fakt na chlast Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Lubinkooo to je mi líto, pozdravuj dětičky a ať je Anička brzy zdravá !! Wink Mylsím na Vás kočko !! Wink

Nemám na nic náladu dneska, nic mě nebaví, jsem jak přejetá, tak jdu někam, kde mi bude líp.....teda doufám Rolling Eyes no prostě mizím z baráku na chvíli Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Všem, kdo se někam chystají držím paluchy, ať to dobře dopadne Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:39 am    Předmět: Citovat

pak že se po chlastu tloustne Razz

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
martina

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:48 am    Předmět: Citovat

Vlada normálně se po chlastu tloustne, stejně tak jako po sladkém, a pepánek je nejtučnější ze sýrů - jenže naše verča je zvláštní přírodní úkaz, protože ona po tomto všem prostě HUBNE Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:03 am    Předmět: Citovat

Dobréééééééééééé rankooooooooooooooo všem Laughing Laughing Laughing ,
nemáte někdo zkušenosti s gastrem a sono v Hornické nemocnici - Karviná.Doporučíte mi nějakého lékaře?
Děkuji Laughing Wink Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
bobule

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno ženy...

beruško
já vidím, že máš metřík dávno hotový, ale nikde tam není vidět kolik vážíš ... při vyplňování si někde udělala chybku asi Wink nebo možná nechceš prozradit svoji váhu což samozřejmě respektuji a v tvých staších příspěvcích jsem tuto informaci nikde nenašla .... nemáme se čeho chytit aby jsme ti mohly alespoň trošku poradit Wink

katko
no jak říkám ... prvně se budu věnovat sobě a až mi to klapne pak si s ní domluvím rande a zjistím co se stalo .... je to mladá kočena a snad se s tím bude dát ještě něco dělat Rolling Eyes

boss
heeej nemaluj čerta na zeď! to se tobě nestane! teda aspoň doufám, že ne! Rolling Eyes

Jo a dneska odpoledne to u nás vypukne ... bude se malovat a malinko předělávat kuchyň, takže se budou škrábat zdi a natahovat fajnová atd. .... se fááákt těším Confused

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:26 am    Předmět: Citovat

Lubinko to je mi líto a co malé zjistili?co ji na to dali?držte se holky,jinak to musela být děsně krutá noc...No a co se týká saniťáků to je prostě hrůza,,,Já měla skušenost když jsem vedla skautíky,,,malá holčička měla 40horečky,,8let,,no a nešlo to srazit,,,sanitka dojela za hodinu a pul,napřed se dohadovali co to je ani se napřed nepodívali,a pak se podívali a napsali sirup,,,no byla sobota noc a povídám,kde bych to sehnala a že prý ve městě je otevřená,lékárna noční,,a oni byli steho města,tak sem se ptala zda mě tam hodí že zpátky pujdu pěšky,no to nejde a konec,,,tak podvedoucí hlídala a já se vydala pro léky,,,no ta cesta,a temná 10km cesta byla nekonečná,,,prostě je to děs,,,naštěstí léky jsem donesla a malé se ulevilo,,,ale bylo mi taky ouzko,,,Lubinečko držte se,,,nojo to je to zdravotnictvííí Sad Razz

qwys:
určitě těžká volba,,,ale nedokázala bych si představit být bez nich,,tedy kdybych měla volit,tak jedno určitě ano i v dnešní době,,,ale psala jsi že máte finanční promlémi ,myslim teda ale ,,,přála bych Ti aby jste měli tu radost,,ale máš pravdu je to často o nervy,,,když není na léky,nebo když je člověk zoufalej co má dělat,když se dítě trápí,,,ale třeba kdo bydlí na vesnici má výhodu tam jsou děti malinko míň nemocní,čerství vzdoušek dělá své Wink Razz

Vladi:drž se myslím na Tebe Razz Razz Razz

Beruško:
metřík jako obrázek máš hotoví,ale teda alespoň já nic nevidím co se týká váhy,,,a BMI,,to nejde vidět,,,,takže tam nejde vidět,ani počáteční váha,ani ta vysněná,,,,tak proto psala bobulka ať si ho doděláš ,ať může poradit Wink

Zakletá:chudáčci dětičky ,tak ať jim paní zubařka pomůže,ikdyž já a zubař brrr to se bojim,ale teď se budeme muset taky objednat ach jo,,,Jinak drž se holka a hlas hned od dveří že chceš krk umrtvit,,,,a pak pisni,ale budeš to mít za sebou,,hlavně dýchej nosánkem,,,,papa

Verčí:tak to je síla,,,jsi borka takže dneska už 67,9 jo ,tak to je bomba,,prostě jsi skvělá a jak psali holky ,hubneš po všem Laughing Laughing Laughing No venku je krásně tak se nabij,,,a pak zase dojdi,,,bez Tvého sluníčka by to nebylo ono Laughing

Tak teď jsem si všimla že to bobulka už píše,ale mazat to nebudu chichic,,bobulko pěkný den Wink Laughing

A všm krásný den Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Terča

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

Dobré dopo ve slepičárně! Ráda bych se zeptala, jestli jste v prvních čtrnácti dnech po opce měly průjmy, já mám s tím celkem problém Crying or Very sad .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:56 am    Předmět: Citovat

Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,prosím poraďte mi,kdo má nějakou zkušenost s Hornickou nemocnicí v Karviné - gasdtro a sono?Je tam nějaký fajn doktor Laughing Wink Laughing ?
Děkuji moc Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:16 am    Předmět: Citovat

katka04 já piji kafe bez mléka, ale někdy v kavárně si dám Vídeňskou kávu, to je kafe se šlehačkou, sice je neslazená, ale určitě kalorická, tak to bych mohla počítat skoro jako hlavní jídlo Rolling Eyes Rolling Eyes ale mě ty latee a jiné druhy nechutnají, navíc jsu všechny slazené a já piji kafe bez cukru Wink Wink tak mi zbývá asi jem preso bez mléka Shocked Shocked

bobulko vůbec se nedivím tvojí známé, že o tom nechce mluvit, lidi jsou zlí a mají vždycky radost z neštěstí druhého Mad Mad Mad já když jsem šla na bandáž, tak jsem to všem řekla, pak když jsem zhubla, málo lidí si toho všimlo a když jsem přibrala, tak měli obrovskou radost, že mi to nefunguje. No a tak, když jsem šla na Tubu, tak to nevěděl nikdo, řekla jsem, že jdu s kýlou a tak se pak divili, že hubnu a nyní, když mi váha zase vylezla, tak už nemají co kritizovat a mám od nich klid, prostě si tak sama hubnu a přibírám, to jsem dělala celý život a okolí se spokojeno, pouze nemají o čem drbat Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

bossice také si myslím, že ty bandáž určitě nepřežereš, já kdybych byla tak ukázněná jako ty, tak jsem šťastná, protože mít tvoji váhu, tak jsem tak šťastná, že bych snad chodila i nahá, aby si toho všichni všimli Shocked Shocked ale tam já se nikdy nedohrabu a tak ani nepoznám to štěstí Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

lubinko jo děti jsou sice radost, ale i tyhle problémy k tomu patří, no musí se to zvládnout, zase bude dobře Wink Wink Wink

qwys klidně si dětičky pořiď, ono to zase není tak hrozné, převažují ty příjemné chvilky, kdy je děťátko zdravé, směje se na tebe a řekne ti - máma - to musíš sama vyzkoušet, jinak nepochopíš Wink Wink Wink

Irisko zdravííím, tak si užij krásný den, já jdu do práce a večer příjde sčítací komisař a bude mě sčítat, tak už se mooooc těším Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:23 am    Předmět: Citovat

Terco ja jsem s tim problem nemela, ze by nejaka virozka? Co jsi jedla - teda spis pila? Tak mozna nejakou kasicku slabsi. Nebo uhli.
Jinak ted po zlucniku jsem s tim problem trosinku mela, kdyz mi dali jeste v nemocnici bramkasi Smile jinak asi ne... Musela jsi neco snist, nebo nejakou virozu chytit, vzdyt jsi oslabena.

Irisko, jojo, problemky jsou vsude, ze jo, my to zatim jeste nechame, je cas... Ted nas mrzi hlavne to, ze kvuli pujcce a pritelove nezamestnanosti nemuzeme refinancovat veru vyderacskou hypo... 85 % z toho, co zaplatime, jsou uroky... Achjooo, aspon fixaci prehodime na rok! To uz to snad vyjde. Pak nejdrive muze nake dite byt. A tam, kde my bydlime, to ani neni vesnice, nybrz osada, takze tady ty deti musi byt 100% zdrave Very Happy Diky.

Bobule ja se te tvoji zname s bandazi moc nedivim. Nelze poradne ani vyslovit, jak jsem se citila ja, kdyz jsem sla na operaci se 110 kg, zhubla par kilo, a nabrala na 129... Clovek se citi, ze prohral a ze je to nejhorsi... A tak Smile No ale ted uz to jde... To se to pak cele obrati...

A budu se vazit az po uplnku, fuj! A to az 21.,kdy jdu do prace.At je legrace...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:36 am    Předmět: Citovat

ahoj holky Smile
Tak ja mam dnes Ondraska poprve ve skolce,milacek se nemohl dockat.Ja jsem jeste dnes zustala doma ale zitra uz pomazu na brigadu vydelavat korunky Smile Wink Uz se docela tesim,nevim co bych doma celej den delala Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked
Lubinko-Chudak Anicka,doufam ze uz je na tom dnes lepe.Drzim moc palecky Smile Smile
Verko-no vidis ty hlavo mapo,kdybych vedela ze mas chodici pas tak bych si ho od Tebe rada pujcila.Me pas strasne bavi.Ale ted kdyz zakladate to Fitco tak nic noooooo Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
sazka

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

musím uznat,že chlast a pepánkovej salátek mi na včerejším tahu taky zas ubral na váze,konečně se Verči metoda osvědčila i jinde Laughing Laughing ,jen si to snad zetra váha zase nerozmyslí Evil or Very Mad

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:00 am    Předmět: Citovat

jste toho zas nakdákaly, to vám teda povím Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

sazko to už je známo dávno, že tato metoda funguje Laughing Laughing Laughing Laughing

Aničko tssssssssss, to by mohl říct každý, abych mu ho půjčila ...jinak se stav u našich, máš tam ode mě pozdrav Wink

marti, vladi no jistěěě, ale pšštttt, ne tak nahlas, víte, že to tady někteří špatně nesou, když tu napíši něco o svém úspěchu...... Wink Laughing Laughing Laughing

boss jaképak přibírání, žádné takové, berušku chceme vidět na metříku ! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:35 am    Předmět: Citovat

Tak jsem od psycha doma mám od něj doporučení Razz
pak jsem si volala pro termín operace a že prej mi ho řeknou po gastru a to jdu 1.4. a tím op.až v červnu Sad čekat 3 měsíce to je skvělí Mad
nešlo by teda ,že bych se objednala jinam kde by byl termín dřív a měla původní kolečko z Kolíns.nemocnice?

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: