Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:12 am    Předmět: Citovat

Dejniii no já věděla, že to na Tebe zabere a ozveš se Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Na pupky můžeš jít také, ještě je spoustu času, tak rozmýšlej, rozmýšlej, do party Tě bereme !!! Wink

zelenokukadlo to chce vypotit na cizím těle Laughing držím paluchy, ať je lépe Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:21 am    Předmět: RE Citovat

Ahoj,
dělala jsem si metřík,tak jsem zvědavá,co se nakonec ukáže... Shocked ?

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:22 am    Předmět: Citovat

Luci SUPÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!! Vidíš, že jsi to zvládla, jsi šikulka Wink
To posouvátko nemá chybu, hned bych si dala melouna Laughing Laughing Laughing

Ještě si tam dopiš na jakou opku se chystáš nebo nějaké povídání, ať máme větší přehled, kam to dopsat najdeš také v těch obrázcích v návodu Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:25 am    Předmět: Citovat

Jo,jo,děkuji,než to,že bych to nezvládla,bylo to,že mám dvojčata nemocná doma a při dělání metříku co minutku za mnou některá chodila a něco chtěla,teď už opět jedna po mě něco chce... Crying or Very sad Laughing Laughing .
Doufám,že budu pak rychle upravovat kilečka dolů Wink Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:28 am    Předmět: Citovat

Teď už nemám čas,snad večer Wink .
Jen napíšu,že jdu 30.5.2011 jdu na první setkání s MUDr.Foltýsem - Ostrava Laughing .
Snažím se,abych už ale měla do té doby všechna vyšetření hotová,ať můžu hned dostat termín na operaci pro tubu Wink .

Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:28 am    Předmět: Citovat

Ahoj hoolky
Vsechny Vas zdravim z ponurych str.cech Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing
Tak u nas dnes veselo,mela jsem hlidat maleho synovce ze ma hrozny kasel a v 7hod prisel i druhy synovec ze mu neni dobre a boli ho v krku.Tak jsem mu rekla at zustane teda doma a myslela jsem si ze trosku simuluje.No a za chvili se na ne prijdu podivat a zmerim Maxikovi teplotu,to je ten starsi a ejhle on mel 39st Shocked Shocked Tak jsem mu hned dala sirup a poti se u nas pod perinou. Rolling Eyes Smile Smile Ondra tu litas tak jen doufam ze nic nechyti zpatky Rolling Eyes Confused Confused
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:33 am    Předmět: Citovat

Aničko koukám, že se z toho snad nevyhrabete... je ale pravda, že mě dnes bolí také v krku - bolí mě poslední 3 dny ráno i večer, ale dnes se to nějak táhne, tak doufám, že to jen vycucám nějakými pastilkami Rolling Eyes

A frčím utrácet (za žrádlo pro rejpálky...) Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:35 am    Předmět: Citovat

Ahoj devcatka.
Irisko, brala jsem to tvoje qwyk jako samozrejmost, jako kvík, jakoze jsem prasatko jak vzhledem, tak projevem Embarassed Laughing

Vlado, tak ja se zaradim mezi prilezitostne povolane - chlastat muzes skoro jak chces. Nejdriv radsi tak 6 tydnu po o. Nicemu to nevadi, az na to, ze je to dost kaloricke a blokuje to hubnuti, tak si to tu muzou dovolit jen ty tukove seschle kvocny!!! Laughing To je furt su.....ne a tak... Twisted Evil

Zelenoocko a Verca ma pravdu ohledne toho vypoteni na cizim tele...Ty tu moznost mas, tak si toho vaz a vyuzij toho... Wink ...

Co se tyce otevirani sklenic, tak uz je pravidelne probodavam nozem, protoze otevirat to, to jsem kolikrat ani za morbidna v gumovych rukavicich nezvladla, Evikp.

A ja nevarim od operace nic, kaslu na to, beztak nemam naladu, at si poradi sam... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:36 am    Předmět: Citovat

Bobrééé ránko slepičárnooooooooooo Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MickaPt

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:47 am    Předmět: Citovat

dobré ráno a příjemný den všem.....

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

No Věrušo!!!!!! a já se s tebou včera líbu Evil or Very Mad Rolling Eyes Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 9:11 am    Předmět: Citovat

Za jak dlouho jste dostali termín operace,když jste měli všechna vyšetření Wink ?

Iriska

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 9:13 am    Předmět: Citovat

Vlada:ze začátku po opce vubec nedoporučuji,,,jsou holky které bumbali a nehubli,což je jasný alkohol staví hubnutí,,takže bumbat by jsi mohla,ale nehubla,,,já nepila po rozjezdu pul roku a pak když jsem si dala činzánko ,tak jsem měsíc stála s váhou,tak zato mi to nestojí,,,takže odpověď zní pít se může,ale zajakou cenu,,,,Jo a ještě mě to děsně pálilo v žaludku...

Bossí:tak se tu směji,já to taky vždy psala po papírkách naco chci reagovat a teď si to asi měsíc rozklikávám do dalšího okna,,je to super a člověk může odpovědět,na vše,,chichi ale je to pak pěknej román chichi Laughing Jo a Qwyk,sakra qwys no prostě mě to líp sedělo,,ale já se znám,ted se budu soustředit a časem to stejně ujede Laughing A ty škvarky jsem se tu řezala chichi

Jinak počasí v Ol.podmrakem ale zatim nefouká,ale určo nám to s čech pošlete ,že jo?Musim jít zařizovat do města ,,a neche se mi,,no kemu by se chtělo,,a to jsem teď přiletěla ze školy,tak mi volali že malá blinká ať si pro ní dojdu,,,malej má zácpu tak ječí na záchodě,no zase nám ten den pěkně začíná,, Laughing

Verčí..nádherná snídaně,,,a to zelí spapáš celí, nebo po kouskách
Laughing Laughing Laughing

Zelenoočko:chudáčku, to je hrozný,,,no utíkej k doktorce,,,moc na tebe myslim, ať je ti líp,,,držim všechno co můžu,,,,a hodně pij a hodně odpočívej,,,ahojky Iriska Razz Razz Razz

Dejni:ahoj moooc zdravim,jééé super že píšeš,aspoň se mohu kukat na metřík,to je motivace jak blázennn,,,prostě uauuu,,,, Razz Razz Razz

Lucinko :krásný metřík gratulka,,melounek já taky ráda, chichi,jsem se kukala v obchodě,ale za čtvrtku chtěli 50kč no asi ne pane,chichi,už se těšim na leto ,mnamkýýý Laughing

Aničko:kéž by bylo bacilum už konec,je to děsný,je to děsný,,,tak se džte

Razz Razz
Qwys:
tak to by mě strach nedovolil,nazvat tě jako prasátko,to si říkám max o sobě,chichi,,,takže přeji pěkný den a už se budu snažit Laughing Laughing Laughing

Jane-jane:krásné ránko do Krakonošova?jak je? Razz Razz Razz

Micka pt:i Tobě,,, Wink Razz Razz Razz

Co budete ,dneska vařit?já mám navaříno,,hlívová/gulášová polévka a rozotko,,a ze školy donesu Světlance čočku,ale jelikož jí není dobře tak to ji nechám asi až na zítra,,,,,,tak všem pěkný den,,,,, Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 9:25 am    Předmět: Citovat

Děkuji za pochvalu metříku Laughing Wink Laughing .
Jak dlouho trvalo,když jste měli za sebou všechna vyšetření,že jste dostali termín operace Wink ?
Děkuji Laughing .

bobule

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 9:38 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno ženy ...

Hlásím, že tady svítí krásně sluníčko a oproti včerejšku kdy jsem si vyjela autem z garáže a málem ho zabrzdila o taras, protože byla všude ledovka je venku přímo famózně...

boss
už jsem ti to psala v SZ ty jsi nesmolila ... ty jsi psala román!!! a za ten ti moc děkuju!!! Wink

JJ
bré ráno ančíííí jak se máme? u náás nich mocht včera na nás padla depréze malinko Confused Laughing

verčo
si teda nekřesťansky žereš jen co je pravda Laughing

Vlado
alkohol je kalorická bomba!!! a pokud jsi rozhodnutá zhubnou, tak si nemyslím, že by měl být součástí tvého jídelníčku ... alespoň né v prvních měsících po operaci ... můj názor

Romčo
koukám, že má v tobě Verča konkurenci co se týká návštěv Hrubáčka co? Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: