Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:11 pm    Předmět: Citovat

qwys tak zase co slovo, to perla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ale je fajn, že budeš mít možnost být na mateřské dovolené a zjistíš, že to vlastně žádná dovolená není Shocked Shocked Shocked je to někdy fofr Wink Wink Wink
jo, jo, bylo to úúúúúúžasné tenkrát ta moje práce, cestování, hotely, kavárny, večer tanečky Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:14 pm    Předmět: Citovat

Terco,to si teda taky myslim, ze se dotycnemu operaterovi proste nejak nechtelo! Evil or Very Mad je to blbost.. asi bych se jim na to uz vykaslala, kdyby mi tohle udelali Rolling Eyes A jinak Verca me lanarila, at jedu s nima, ale je fakt brzo po operaci, kdyz jsem nekolik hodin na nohou i sezeni, musim si na chvilku lehnout, ale tak jsem te mohla videt, coz? No tak jsem poslala aspon kytku Laughing

zakleta, bestickova tak hlavne, ze jsou mima zdrava a vy taky, ale ten cas ubiha asi strasne pomalu, nez odezni bolest Confused
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:19 pm    Předmět: Citovat

qwys prej kytku - přiznej barvu - tráva to byla !! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jo a musím si postěžovat - v kantýně neměli chlebíčky, na které jsem se táákk těšila...takže jsme baštily bagety Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:25 pm    Předmět: Citovat

Verco,hlavne ze ty sis na tom zkusene zvejkla a pak delala, jako zes to nechtela a i flusani z vokna bylo Laughing

Alenko, pochybuji, ze jestli/az ja budu mit deti, ze se to bude jmenovat stale materska dovolena a ze to vubec bude NEJAK placene, spis to predelaji na neplacene volno a koukej po porodu rychle zhubnout, vem cervenou kabelu a honem do Perlovky, at mas co do huby... jako jist... Twisted Evil Rolling Eyes
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:27 pm    Předmět: Citovat

Aha,děkuji Verčo,to jsem opravdu nevěděla Wink .
A kolik se tak musí shubnout... Wink .
To snad ani pak možná nebudu muset jít na tubu Laughing Laughing Laughing .
Lucinka

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:29 pm    Předmět: Citovat

Taky nechápu,proč se tomu říká mateřská dovolená... Cool .
Já při mých hyperaktivních dvojčatek,jsem na ně byla celé dny úplně sama a vyčerpáním mi pak i zjistili tetanii a řekli,že mám odpočívat,což mě hooooooodně pobavilo,když jsem v noci vstávala v průměru desetkrát... Crying or Very sad Laughing .
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:32 pm    Předmět: Citovat

qwys Zuzi no jistěěěě, musela jsem udělat přece pokusného králíka a přežvejknout to Laughing ale byl to fakt hnus Rolling Eyes Twisted Evil

Luci cca 5kilo (říkal dnes dr.), samozřejmě čím víc, tím líp Wink

Osobně jsem sice zhubla, ale čím více se opka blížila, tím jsem měla větší nervy a tím víc žrala a výsledek byl +2kg - užívala jsem sice ostropestřec, ale ani to není spása.... prostě je opravdu lepší zhubnout i když je to pro nás opravdu hodně těžké Rolling Eyes já to prostě nedokázala, jako spoustu jiných....

A už konečně zabojuj s metříkem, návod najdeš zde Arrow http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
MickaPt

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:52 pm    Předmět: Citovat

verca ahoj....ty zase jedeš...co je to za kino, o kterém tu píšeš...pověz, co jsi se nového dověděla a předej info i nám.....neznalým....

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:55 pm    Předmět: Citovat

Micko kino - tak říkáme konzultaci v Turnově, bo se tam sedí jako v kině a pan doktor povídá a povídá.... takže proto kino (náš výmysl to není, tam tomu tak říkají běžně) Wink

Jinak své nové poznatky jsem dopsala sem, takže čti, určitě tam najdeš nové věci Arrow http://forum.bandingklub.cz/about809.html Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne čt březen 10, 2011 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát.
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:55 pm    Předmět: Citovat

MickaPt Verca sezvejkala jeden list a pak uz to jelo - byla v rausi a mela halucinace, a to pri tom ridila - no jesteze dobre dojeli! Tsts, si chtela sama, Verco Laughing
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:57 pm    Předmět: Citovat

Zuzii Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
MickaPt

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 7:16 pm    Předmět: Citovat

qwys ted jsem smíchy poprskala monitor...po přečtení tvého příspěvku...
verca děkuji za vysvětlení a už jdu juknout...

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 7:45 pm    Předmět: Citovat

Pěkný večer všem,Verčo a Bossí:tak to je moc fajn že půjdete spolu,,,ale řekl Vím někdo že po operaci bříška se nesmí chlámat,,,aby vám předem někdo píchl utišující injekci ,aby jste byli mimo Laughing Ale blahopřeji,jo a to kino to zní skvěle,,,to je super výhoda,,mělo by to být na více místech,je vidět že ten andělský pan Hrubáček chápe ,jako jeden z mála chlapů co ty ženy trápí a že některé to nemají jen s dortíkůůů a že mnohé vychrtliny sežerou i pod sebou a nemají nikde navíc ani gram,,,,takže je nejspíš fakt hodnej,,,

Qwyk":
Laughing Laughing Laughing

Lucinko a Alenko :tak dovča to rozhodně není,,,,ale později až je kombinace děti,práce a starosti to bude teprv zajímavé,a doma bude uklízet asi nějaký exot Confused takže já to je jasný Laughing Alenko to muselo být super si tak makat a jezdit po světě,,já chtěla být vždycky řidičkou kamionu a jezdit po světě...no velká žena,velké auti Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 8:05 pm    Předmět: Citovat

Taky zdravím. Moc se mi v Turnově líbilo asi se přestěhuji ,no nebo si to radši ještě rozmyslím když tam neměli ty chlebíčky Rolling Eyes Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 8:43 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem!
Už jsme doma, utahaná jak mimino, půjdu brzy do peří. Bylo to super Avalanche je úžasný, všem můžu jen doporučit. Poseděli jsme skoro do rána ve sklípku s panem majitelem a uvažujeme, že bychom si tam pořídili chatičku. No uvidíme, uvidíme, uvidíme Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: