Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
qwys tak zase co slovo, to perla
ale je fajn, že budeš mít možnost být na mateřské dovolené a zjistíš, že to vlastně žádná dovolená není je to někdy fofr
jo, jo, bylo to úúúúúúžasné tenkrát ta moje práce, cestování, hotely, kavárny, večer tanečky  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:14 pm Předmět: |
|
|
Terco,to si teda taky myslim, ze se dotycnemu operaterovi proste nejak nechtelo! je to blbost.. asi bych se jim na to uz vykaslala, kdyby mi tohle udelali A jinak Verca me lanarila, at jedu s nima, ale je fakt brzo po operaci, kdyz jsem nekolik hodin na nohou i sezeni, musim si na chvilku lehnout, ale tak jsem te mohla videt, coz? No tak jsem poslala aspon kytku
zakleta, bestickova tak hlavne, ze jsou mima zdrava a vy taky, ale ten cas ubiha asi strasne pomalu, nez odezni bolest  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
qwys prej kytku - přiznej barvu - tráva to byla !!
Jo a musím si postěžovat - v kantýně neměli chlebíčky, na které jsem se táákk těšila...takže jsme baštily bagety  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Verco,hlavne ze ty sis na tom zkusene zvejkla a pak delala, jako zes to nechtela a i flusani z vokna bylo
Alenko, pochybuji, ze jestli/az ja budu mit deti, ze se to bude jmenovat stale materska dovolena a ze to vubec bude NEJAK placene, spis to predelaji na neplacene volno a koukej po porodu rychle zhubnout, vem cervenou kabelu a honem do Perlovky, at mas co do huby... jako jist...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Aha,děkuji Verčo,to jsem opravdu nevěděla .
A kolik se tak musí shubnout... .
To snad ani pak možná nebudu muset jít na tubu . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Taky nechápu,proč se tomu říká mateřská dovolená... .
Já při mých hyperaktivních dvojčatek,jsem na ně byla celé dny úplně sama a vyčerpáním mi pak i zjistili tetanii a řekli,že mám odpočívat,což mě hooooooodně pobavilo,když jsem v noci vstávala v průměru desetkrát... . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
qwys Zuzi no jistěěěě, musela jsem udělat přece pokusného králíka a přežvejknout to ale byl to fakt hnus
Luci cca 5kilo (říkal dnes dr.), samozřejmě čím víc, tím líp
Osobně jsem sice zhubla, ale čím více se opka blížila, tím jsem měla větší nervy a tím víc žrala a výsledek byl +2kg - užívala jsem sice ostropestřec, ale ani to není spása.... prostě je opravdu lepší zhubnout i když je to pro nás opravdu hodně těžké já to prostě nedokázala, jako spoustu jiných....
A už konečně zabojuj s metříkem, návod najdeš zde http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
verca ahoj....ty zase jedeš...co je to za kino, o kterém tu píšeš...pověz, co jsi se nového dověděla a předej info i nám.....neznalým.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Micko kino - tak říkáme konzultaci v Turnově, bo se tam sedí jako v kině a pan doktor povídá a povídá.... takže proto kino (náš výmysl to není, tam tomu tak říkají běžně)
Jinak své nové poznatky jsem dopsala sem, takže čti, určitě tam najdeš nové věci http://forum.bandingklub.cz/about809.html  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne čt březen 10, 2011 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
MickaPt Verca sezvejkala jeden list a pak uz to jelo - byla v rausi a mela halucinace, a to pri tom ridila - no jesteze dobre dojeli! Tsts, si chtela sama, Verco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
Zuzii  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
qwys ted jsem smíchy poprskala monitor...po přečtení tvého příspěvku...
verca děkuji za vysvětlení a už jdu juknout... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Pěkný večer všem,Verčo a Bossí:tak to je moc fajn že půjdete spolu,,,ale řekl Vím někdo že po operaci bříška se nesmí chlámat,,,aby vám předem někdo píchl utišující injekci ,aby jste byli mimo Ale blahopřeji,jo a to kino to zní skvěle,,,to je super výhoda,,mělo by to být na více místech,je vidět že ten andělský pan Hrubáček chápe ,jako jeden z mála chlapů co ty ženy trápí a že některé to nemají jen s dortíkůůů a že mnohé vychrtliny sežerou i pod sebou a nemají nikde navíc ani gram,,,,takže je nejspíš fakt hodnej,,,
Qwyk":
Lucinko a Alenko :tak dovča to rozhodně není,,,,ale později až je kombinace děti,práce a starosti to bude teprv zajímavé,a doma bude uklízet asi nějaký exot takže já to je jasný Alenko to muselo být super si tak makat a jezdit po světě,,já chtěla být vždycky řidičkou kamionu a jezdit po světě...no velká žena,velké auti  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
Taky zdravím. Moc se mi v Turnově líbilo asi se přestěhuji ,no nebo si to radši ještě rozmyslím když tam neměli ty chlebíčky  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem!
Už jsme doma, utahaná jak mimino, půjdu brzy do peří. Bylo to super Avalanche je úžasný, všem můžu jen doporučit. Poseděli jsme skoro do rána ve sklípku s panem majitelem a uvažujeme, že bychom si tam pořídili chatičku. No uvidíme, uvidíme, uvidíme  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|